Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Verkkokaupan Verkkosivusto

Noritake

Verkkokaupan Verkkosivusto Vuotta sitten tehty, tämä oli lippulaiva suunnitteluprojekti, kun litteä muotoilu ei ollut trendi. Tämä muotoilu sisältää tuotteiden laattojen muotoilun ja koko sivuston verkkojärjestelmän. Luin myös alatunnisteeseen ainutlaatuisen tuotemerkin, jossa on hieno, mutta yksityiskohtainen typografia. Tämän verkkosivukonseptin tarkoituksena oli luoda yksinkertainen, tyylikäs muotoilu, joka oli järkevää käyttää asianmukaisia välilyöntejä ja tasaisia sisustuselementtejä.

Projektin nimi : Noritake, Suunnittelijoiden nimi : Jade(Jung Kil) Choi, Asiakkaan nimi : Noritake.

Noritake Verkkokaupan Verkkosivusto

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.