Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Verkkokaupan Verkkosivusto

Noritake

Verkkokaupan Verkkosivusto Vuotta sitten tehty, tämä oli lippulaiva suunnitteluprojekti, kun litteä muotoilu ei ollut trendi. Tämä muotoilu sisältää tuotteiden laattojen muotoilun ja koko sivuston verkkojärjestelmän. Luin myös alatunnisteeseen ainutlaatuisen tuotemerkin, jossa on hieno, mutta yksityiskohtainen typografia. Tämän verkkosivukonseptin tarkoituksena oli luoda yksinkertainen, tyylikäs muotoilu, joka oli järkevää käyttää asianmukaisia välilyöntejä ja tasaisia sisustuselementtejä.

Projektin nimi : Noritake, Suunnittelijoiden nimi : Jade(Jung Kil) Choi, Asiakkaan nimi : Noritake.

Noritake Verkkokaupan Verkkosivusto

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.