Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Korvakoru

Reflection

Korvakoru Kuka minä olen? Tämä on kysymys, jota harkitsemme koko elämästä. Tämä kysymys oli suunnittelumme pääpaino. Nämä korvakorut ovat kuin kasvojen heijastuksia ja ovat ehkä kaikkein henkilökohtaisimpia korvakoruja, joita sinulla voi olla.Myös nämä korvakorut voivat olla heijastus siitä, kuka haluaisit häntä. Esimerkiksi tässä projektissa yhden korvakorusta muotoillun profiilin on suunnitellut John Lennon, jota ei koskaan unohdeta ajatuksiaan, tunteita ja kasvojaan

Projektin nimi : Reflection, Suunnittelijoiden nimi : Zohreh Hosseini, Asiakkaan nimi : MICHKA DESIGN.

Reflection Korvakoru

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.