Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Korvakoru

Reflection

Korvakoru Kuka minä olen? Tämä on kysymys, jota harkitsemme koko elämästä. Tämä kysymys oli suunnittelumme pääpaino. Nämä korvakorut ovat kuin kasvojen heijastuksia ja ovat ehkä kaikkein henkilökohtaisimpia korvakoruja, joita sinulla voi olla.Myös nämä korvakorut voivat olla heijastus siitä, kuka haluaisit häntä. Esimerkiksi tässä projektissa yhden korvakorusta muotoillun profiilin on suunnitellut John Lennon, jota ei koskaan unohdeta ajatuksiaan, tunteita ja kasvojaan

Projektin nimi : Reflection, Suunnittelijoiden nimi : Zohreh Hosseini, Asiakkaan nimi : MICHKA DESIGN.

Reflection Korvakoru

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.