Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Korvakoru

Reflection

Korvakoru Kuka minä olen? Tämä on kysymys, jota harkitsemme koko elämästä. Tämä kysymys oli suunnittelumme pääpaino. Nämä korvakorut ovat kuin kasvojen heijastuksia ja ovat ehkä kaikkein henkilökohtaisimpia korvakoruja, joita sinulla voi olla.Myös nämä korvakorut voivat olla heijastus siitä, kuka haluaisit häntä. Esimerkiksi tässä projektissa yhden korvakorusta muotoillun profiilin on suunnitellut John Lennon, jota ei koskaan unohdeta ajatuksiaan, tunteita ja kasvojaan

Projektin nimi : Reflection, Suunnittelijoiden nimi : Zohreh Hosseini, Asiakkaan nimi : MICHKA DESIGN.

Reflection Korvakoru

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.