Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ravintola

Man Hing Bistro

Ravintola Man Hing Bistro, joka palvelee Hongkongin teeravintolan ruokia, on rento ruokailupaikka Nan Shanin alueella, Shenzhenissä. Ravintola on ensimmäisessä kerroksessa ja on kytketty portaikon avulla pohjakerroksen sisäänkäynnille. Asettelun kulmaisuuden inspiroimana pelaamme erilaisilla raidoilla ja yhdistämme ne joihinkin kolmion muotoisiin kuvioihin, jotka ovat erottuvia ravintolassa. Maitomaisen ruskean istuimen ja puun / mustan peilipinnan ympäröimällä portaikkoa pitkin kassapöydälle käärivät alumiininauhat ovat ehdottomasti kiinnostava paikka.

Projektin nimi : Man Hing Bistro , Suunnittelijoiden nimi : Chi Ling Leung, Asiakkaan nimi : Man Hing F&B Management Co.Ltd. .

Man Hing Bistro  Ravintola

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.