Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ravintola

Man Hing Bistro

Ravintola Man Hing Bistro, joka palvelee Hongkongin teeravintolan ruokia, on rento ruokailupaikka Nan Shanin alueella, Shenzhenissä. Ravintola on ensimmäisessä kerroksessa ja on kytketty portaikon avulla pohjakerroksen sisäänkäynnille. Asettelun kulmaisuuden inspiroimana pelaamme erilaisilla raidoilla ja yhdistämme ne joihinkin kolmion muotoisiin kuvioihin, jotka ovat erottuvia ravintolassa. Maitomaisen ruskean istuimen ja puun / mustan peilipinnan ympäröimällä portaikkoa pitkin kassapöydälle käärivät alumiininauhat ovat ehdottomasti kiinnostava paikka.

Projektin nimi : Man Hing Bistro , Suunnittelijoiden nimi : Chi Ling Leung, Asiakkaan nimi : Man Hing F&B Management Co.Ltd. .

Man Hing Bistro  Ravintola

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.