Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ravintola

Man Hing Bistro

Ravintola Man Hing Bistro, joka palvelee Hongkongin teeravintolan ruokia, on rento ruokailupaikka Nan Shanin alueella, Shenzhenissä. Ravintola on ensimmäisessä kerroksessa ja on kytketty portaikon avulla pohjakerroksen sisäänkäynnille. Asettelun kulmaisuuden inspiroimana pelaamme erilaisilla raidoilla ja yhdistämme ne joihinkin kolmion muotoisiin kuvioihin, jotka ovat erottuvia ravintolassa. Maitomaisen ruskean istuimen ja puun / mustan peilipinnan ympäröimällä portaikkoa pitkin kassapöydälle käärivät alumiininauhat ovat ehdottomasti kiinnostava paikka.

Projektin nimi : Man Hing Bistro , Suunnittelijoiden nimi : Chi Ling Leung, Asiakkaan nimi : Man Hing F&B Management Co.Ltd. .

Man Hing Bistro  Ravintola

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.