Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Juoda kahvia ja lautanen

LOA Coffee Cup

Juoda kahvia ja lautanen Kahvinjuonti alku päivä, on tekosyy kokousten ja määrittelee loppuun lounas unohtamatta, että joillekin edustaa alussa pidempään työn ja opiskelun. Asuminen, työskentely ja viihde ovat tiloja ja toimintoja, jotka liittyvät teko kahvinjuonti. Siksi suunnittelu kuppi on jatkuva taso aikoo hyväksyä tekniikka "origami", kuten morfologiset ilme.

Projektin nimi : LOA Coffee Cup, Suunnittelijoiden nimi : JOSUÉ RIVERA GANDÍA, Asiakkaan nimi : Josué Rivera Gandîa.

LOA Coffee Cup Juoda kahvia ja lautanen

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.