Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Juoda kahvia ja lautanen

LOA Coffee Cup

Juoda kahvia ja lautanen Kahvinjuonti alku päivä, on tekosyy kokousten ja määrittelee loppuun lounas unohtamatta, että joillekin edustaa alussa pidempään työn ja opiskelun. Asuminen, työskentely ja viihde ovat tiloja ja toimintoja, jotka liittyvät teko kahvinjuonti. Siksi suunnittelu kuppi on jatkuva taso aikoo hyväksyä tekniikka "origami", kuten morfologiset ilme.

Projektin nimi : LOA Coffee Cup, Suunnittelijoiden nimi : JOSUÉ RIVERA GANDÍA, Asiakkaan nimi : Josué Rivera Gandîa.

LOA Coffee Cup Juoda kahvia ja lautanen

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.