Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Juoda kahvia ja lautanen

LOA Coffee Cup

Juoda kahvia ja lautanen Kahvinjuonti alku päivä, on tekosyy kokousten ja määrittelee loppuun lounas unohtamatta, että joillekin edustaa alussa pidempään työn ja opiskelun. Asuminen, työskentely ja viihde ovat tiloja ja toimintoja, jotka liittyvät teko kahvinjuonti. Siksi suunnittelu kuppi on jatkuva taso aikoo hyväksyä tekniikka "origami", kuten morfologiset ilme.

Projektin nimi : LOA Coffee Cup, Suunnittelijoiden nimi : JOSUÉ RIVERA GANDÍA, Asiakkaan nimi : Josué Rivera Gandîa.

LOA Coffee Cup Juoda kahvia ja lautanen

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.