Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Gate Way

SIMORGH

Gate Way Tämä rakenne on suunniteltu siten, että kun kohoavia autoja kulkee, tien alla on tanko, joka laskee autojen painosta alaspäin, mikä aiheuttaa hammaspyörien pyörimisen ja kaapeleiden vetämisen. Siksi autojen saapuessa sivustolle portaalin muoto muuttuu ja antaa meille erilaisia näkemyksiä.

Projektin nimi : SIMORGH, Suunnittelijoiden nimi : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Asiakkaan nimi : Company Sepad KHorasan.

SIMORGH Gate Way

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.