Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Gate Way

SIMORGH

Gate Way Tämä rakenne on suunniteltu siten, että kun kohoavia autoja kulkee, tien alla on tanko, joka laskee autojen painosta alaspäin, mikä aiheuttaa hammaspyörien pyörimisen ja kaapeleiden vetämisen. Siksi autojen saapuessa sivustolle portaalin muoto muuttuu ja antaa meille erilaisia näkemyksiä.

Projektin nimi : SIMORGH, Suunnittelijoiden nimi : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Asiakkaan nimi : Company Sepad KHorasan.

SIMORGH Gate Way

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.