Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Gate Way

SIMORGH

Gate Way Tämä rakenne on suunniteltu siten, että kun kohoavia autoja kulkee, tien alla on tanko, joka laskee autojen painosta alaspäin, mikä aiheuttaa hammaspyörien pyörimisen ja kaapeleiden vetämisen. Siksi autojen saapuessa sivustolle portaalin muoto muuttuu ja antaa meille erilaisia näkemyksiä.

Projektin nimi : SIMORGH, Suunnittelijoiden nimi : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Asiakkaan nimi : Company Sepad KHorasan.

SIMORGH Gate Way

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.