Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sohvapöytä

Catena

Sohvapöytä Sohvapöytä koostui neljästä sivupöydästä. Sivupöytien epätavallinen sijoittaminen muodostaa sohvapöydän L-muodon, joka on alkuperäinen muoto sohvapöydille. Pöytien käyttämiseen kahvina tai sivupöytäinä ei tarvita ylimääräistä vaivaa, vain sivupöydät tulee tuoda kovemmaksi L-muotoon. Kummankin sivupöydän kantavat osat muodostetaan käyttämällä saman muodon erilaisia yhdistelmiä. Tämä yksinkertainen muoto, pyöreä reuna, suorakulmio, on myös sohvapöydän kummankin sivun muoto, joten kummankin sivupöydän ja kahvilapöydän muoto on erilainen, mutta toisiinsa liittyvä.

Projektin nimi : Catena, Suunnittelijoiden nimi : Ayça Sevinç Tatlı, Asiakkaan nimi : .

Catena Sohvapöytä

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.