Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sohvapöytä

Catena

Sohvapöytä Sohvapöytä koostui neljästä sivupöydästä. Sivupöytien epätavallinen sijoittaminen muodostaa sohvapöydän L-muodon, joka on alkuperäinen muoto sohvapöydille. Pöytien käyttämiseen kahvina tai sivupöytäinä ei tarvita ylimääräistä vaivaa, vain sivupöydät tulee tuoda kovemmaksi L-muotoon. Kummankin sivupöydän kantavat osat muodostetaan käyttämällä saman muodon erilaisia yhdistelmiä. Tämä yksinkertainen muoto, pyöreä reuna, suorakulmio, on myös sohvapöydän kummankin sivun muoto, joten kummankin sivupöydän ja kahvilapöydän muoto on erilainen, mutta toisiinsa liittyvä.

Projektin nimi : Catena, Suunnittelijoiden nimi : Ayça Sevinç Tatlı, Asiakkaan nimi : .

Catena Sohvapöytä

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.