Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sohvapöytä

Catena

Sohvapöytä Sohvapöytä koostui neljästä sivupöydästä. Sivupöytien epätavallinen sijoittaminen muodostaa sohvapöydän L-muodon, joka on alkuperäinen muoto sohvapöydille. Pöytien käyttämiseen kahvina tai sivupöytäinä ei tarvita ylimääräistä vaivaa, vain sivupöydät tulee tuoda kovemmaksi L-muotoon. Kummankin sivupöydän kantavat osat muodostetaan käyttämällä saman muodon erilaisia yhdistelmiä. Tämä yksinkertainen muoto, pyöreä reuna, suorakulmio, on myös sohvapöydän kummankin sivun muoto, joten kummankin sivupöydän ja kahvilapöydän muoto on erilainen, mutta toisiinsa liittyvä.

Projektin nimi : Catena, Suunnittelijoiden nimi : Ayça Sevinç Tatlı, Asiakkaan nimi : .

Catena Sohvapöytä

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.