Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kaappi

Deco

Kaappi Yksi kaappi roikkui toisen päällä. Erittäin ainutlaatuinen muotoilu, jonka avulla huonekalut eivät voi täyttää tilaa, koska laatikot eivät seiso lattialla, vaan ripustetaan. Se on erittäin kätevä käyttää, koska laatikot jaettiin ryhmillä ja tällä tavoin se on erittäin kätevä käyttäjälle. Materiaalien värivaihtoehtoja on saatavana.

Projektin nimi : Deco, Suunnittelijoiden nimi : Viktor Kovtun, Asiakkaan nimi : Xo-Xo-L design.

Deco Kaappi

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.