Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kaappi

Deco

Kaappi Yksi kaappi roikkui toisen päällä. Erittäin ainutlaatuinen muotoilu, jonka avulla huonekalut eivät voi täyttää tilaa, koska laatikot eivät seiso lattialla, vaan ripustetaan. Se on erittäin kätevä käyttää, koska laatikot jaettiin ryhmillä ja tällä tavoin se on erittäin kätevä käyttäjälle. Materiaalien värivaihtoehtoja on saatavana.

Projektin nimi : Deco, Suunnittelijoiden nimi : Viktor Kovtun, Asiakkaan nimi : Xo-Xo-L design.

Deco Kaappi

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.