Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kaappi

Deco

Kaappi Yksi kaappi roikkui toisen päällä. Erittäin ainutlaatuinen muotoilu, jonka avulla huonekalut eivät voi täyttää tilaa, koska laatikot eivät seiso lattialla, vaan ripustetaan. Se on erittäin kätevä käyttää, koska laatikot jaettiin ryhmillä ja tällä tavoin se on erittäin kätevä käyttäjälle. Materiaalien värivaihtoehtoja on saatavana.

Projektin nimi : Deco, Suunnittelijoiden nimi : Viktor Kovtun, Asiakkaan nimi : Xo-Xo-L design.

Deco Kaappi

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.