Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kakkujen Lahjapakkaukset

Marais

Kakkujen Lahjapakkaukset Kakkujen lahjapakkaukset (rahoittaja). Kuvassa 15 kakun kokoinen laatikko (kaksi oktaavia). Yleensä lahjarasiat rivittävät kaikki kakut siististi. Yksilöllisesti käärittyjen kakkujen laatikot ovat kuitenkin erilaisia. he leikkasivat kustannuksia keskittymällä vain yhteen suunnitteluun ja hyödyntämällä kaikkia kuutta pintaa he pystyivät luomaan kaiken tyyppiset näppäimistöt. Tätä mallia käyttämällä he voivat luoda minkä tahansa näppäimistön koon pienistä näppäimistöistä 88-näppäimisiin Grand Pianoihin ja jopa suurempiin. Esimerkiksi yhdessä oktaavissa, jossa on 13 avainta, he käyttävät 8 kakkua. Ja 88-näppäininen pianopeli olisi 52 kakun lahjapakkaus.

Brändi-Identiteetti

SioZEN

Brändi-Identiteetti Siozen esittelee uuden vallankumouksellisen korkean tason hygieniajärjestelmän, joka muuntaa ainutlaatuisesti avaruuspinnasi, käsisi ja ilmansi tehokkaaksi mikrobiseksi / myrkylliseksi pilaantumisen torjuntajärjestelmäksi. Nykyaikaiset rakennusmenetelmät tarjoavat meille paremman energiatehokkuuden ja mukavuuden, mutta se on hinta. Tiukemmat ja vedottomat rakennukset edistävät lukemattomien epäpuhtauksien muodostumista. Vaikka rakennuksen ilmanvaihtojärjestelmä on suunniteltu ja ylläpidetty kunnolla, sisäilman pilaantuminen on edelleen vakava ongelma. Uusia lähestymistapoja tarvitaan.

Pakkaus

The Fruits Toilet Paper

Pakkaus Monet yritykset ja kaupat ympäri Japania tarjoavat wc-paperirullan asiakkaille uutuuslahjana osoittaakseen arvostustaan. Hedelmä-wc-paperi on suunniteltu houkuttelemaan asiakkaita söpöllä tyylillään, joka on täydellinen tällaisiin tilanteisiin. Valittavana on 4 mallia: Kiwi, mansikka, vesimeloni ja oranssi. Tuotteen suunnittelusta ja julkaisemisesta ilmoittamisen jälkeen sitä on esitelty yli 50 tiedotusvälineessä, mukaan lukien televisioasemat, lehdet ja verkkosivut, 23 kaupungissa 19 maassa.

Kiipeilytorni

Wisdom Path

Kiipeilytorni Toimimattoman vesitornin on Workshopin johto päättänyt rekonstruoida kiipeilyseinämäksi. Korkein kohta sen ympärillä on hyvin näkyvissä työpajan ulkopuolella. Sieltä on luonnonkaunis näkymä Senezh-järvelle, työpajan alueelle ja ympäröivään mäntymetsään. Opintojensa päätyttyä opiskelijat osallistuvat juhlalliseen kiipeilyyn tornin huipulle, joka on havaintopiste. Kierreliike tornin ympärillä on kokemuksen saamisen prosessin symboli. Ja korkein kohta on elämäkokemuksen symboli, joka lopulta muuttuu viisauden kiveksi.

Shakkikeppikakun Pakkaaminen

K & Q

Shakkikeppikakun Pakkaaminen Tämä on leipomotuotteiden (tikkukakut, rahoittajat) pakkausmuoto. Pituuden ja leveyden suhteen ollessa 8: 1, näiden holkkien sivut ovat erittäin pitkät ja peitetty ruudukkokuviolla. Kuvio jatkuu edessä, jossa on myös keskellä sijaitseva ikkuna, jonka läpi holkin sisältö on nähtävissä. Kun kaikki tämän lahjapakkauksen kahdeksan hihaa on kohdistettu, shakkilaudan kaunis ruudullinen malli paljastuu. K & Q tekee erikoistapahtumastasi yhtä tyylikkään kuin kuninkaan ja kuningattaren teeaika.

Kirjaston Sisustus

Veranda on a Roof

Kirjaston Sisustus Studio Kurssin Kalpak Shah on uudistanut kattohuoneiston ylemmän tason Länsi-Intiassa, Pune, luomalla sekoituksen sisä- ja ulkotiloihin, jotka ympäröivät kattopuutarhaa. Paikallisen studion, jonka kotipaikka on myös Pune, tarkoituksena oli muuttaa kodin vajaakäyttöinen yläkerros alueeksi, joka on samanlainen kuin perinteisen intialaisen kodin veranta.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.