Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Elintarvikepakkaukset

Chips BCBG

Elintarvikepakkaukset Haaste BCBG-tuotemerkin hakepakkausten toteuttamiselle koostui sarjasta pakkauksia, jotka ovat riittäviä merkinnän maailmanlaajuisuuden kanssa. Pakkausten piti olla sekä minimalistisia että moderneja, samalla kun niissä oli tämä käsityöllinen ripaus ja tuo miellyttävä ja sympaattinen puoli, joka tuo kynällä piirretyt hahmot. Aperitiivi on miellyttävä hetki, jonka on oltava pakkauksessa.

Portaikko

U Step

Portaikko U-portaikko muodostetaan lukitsemalla kaksi u: n muotoista neliörasiaprofiilikappaletta, joilla on eri mitat. Tällä tavalla portaikko muuttuu omavaraiseksi, jos mitat eivät ylitä kynnysarvoa. Näiden kappaleiden etukäteisvalmistelu tarjoaa asennusmukavuuden. Näiden suorien kappaleiden pakkaaminen ja kuljettaminen on myös yksinkertaistettu huomattavasti.

Portaikko

UVine

Portaikko UV-kierreportaat muodostetaan kytkemällä U- ja V-muotoiset laatikkoprofiilit vuorotellen. Tällä tavalla portaasta tulee omavarainen, koska se ei tarvitse keskinapaa tai kehän tukea. Modulaarisen ja monipuolisen rakenteensa ansiosta suunnittelu helpottaa valmistusta, pakkaamista, kuljetusta ja asennusta.

Pukuhuone

Sopron Basket

Pukuhuone Sopron Basket on ammatillinen naisten koripallojoukkue, joka sijaitsee Sopronissa, Unkarissa. Koska joukkueet ovat yksi menestyneimmistä Unkarin joukkueista, joilla on 12 kansallista mestaruuskuppaa ja jotka saavuttavat toisen sijan Euroliigassa, klubin johto päätti investoida uuteen pukuhuonekompleksiin, jolla on melko arvostettu laitos klubin nimeen, pelaajan tarpeiden mukaan. paremmin, motivoi heitä ja edistä heidän yhtenäisyyttään.

Puinen E-Pyörä

wooden ebike

Puinen E-Pyörä Berliini Aceteam loi ensimmäisen puisen e-pyörän, jonka tehtävänä oli rakentaa se ympäristöystävällisellä tavalla. Pätevän yhteistyökumppanin etsiminen onnistui Eberswalden yliopiston kestävän kehityksen puun ja tekniikan tiedekunnan kanssa. Matthias Brodan idea toteutui, yhdistäen CNC-tekniikan ja puumateriaalin tuntemuksen. Puinen E-Bike syntyi.

Työpöydän Asennus

Wood Storm

Työpöydän Asennus Wood Storm on työpöydän asennus visuaaliseen nautintoon. Ilmavirran turbulenssi tehdään todelliseksi puuverho, jota lisäävät alhaalta valetut valot maailmalle ilman painovoimaa. Asennus käyttäytyy kuin loputon dynaaminen silmukka. Se ohjaa ympäröivää näkölinjaa etsimään alku- tai loppupistettä, kun yleisöt tanssivat myrskyn kanssa.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.