Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Keskiaikainen Ajattele Kulttuurikeskus

Medieval Rethink

Keskiaikainen Ajattele Kulttuurikeskus Keskiaikainen Rethink oli vastaus yksityiselle toimeksiannolle rakentaa kulttuurikeskus pienelle julkistamattomalle kylälle Guangdongin maakuntaan, joka juontaa 900 vuotta Song-dynastiasta. Nelikerroksinen, 7000 neliömetrin suuruinen rakennus on keskittynyt muinaiseen kalliomuodostelmaan, joka tunnetaan nimellä Ding Qi -kivi, joka on kylän alkuperän symboli. Projektin suunnittelukonsepti perustuu antiikin kylän historian ja kulttuurin esittelyyn yhdistämällä samalla vanha ja uusi. Kulttuurikeskus edustaa muinaisen kylän tulkintaa ja muutosta nykyajan arkkitehtuuriksi.

Myyntikeskus

Feiliyundi

Myyntikeskus Hyvä suunnittelutyö herättää ihmisten tunteita. Suunnittelija hyppää perinteisestä tyylimuistista ja antaa uuden kokemuksen upeaan ja futuristiseen avaruusrakenteeseen. Syventävä ympäristöelämäntalous rakennetaan taiteellisten installaatioiden huolellisella sijoittamisella, tilan selkeällä liikkeellä ja materiaalien ja värien päällystämällä koristeellisella pinnalla. Siellä oleminen ei ole vain paluu luontoon, vaan myös hyödyllinen matka.

Huppu

Black Hole Hood

Huppu Tämä Black Holen ja Worm Holen inspiroimien suunnittelema huppu tekee tuotteesta kauniin ja modernin muodon, joka kaikki aiheuttaa tunteita ja edullinen. Se tekee tunnetiloja ja helpon käytön ruoanlaiton aikana. Se on kevyt, helppo asentaa, helppo puhdistaa ja suunniteltu nykyaikaisille Irlannin keittiöille.

Myyntikeskus

HuiSheng Lanhai

Myyntikeskus Päättäkää kohtaussuunnittelun valtameren teeman kanssa avaruus sielu siten, että pikselin neliö on visuaalisen viestinnän elementti, anna lasten pelin tutkia oppimisen ja kasvun löytämistä tulla tapauksen ytimeksi, vapaa tilan paikannus esittelee fantasian vaikutus koulutuksen hauskaa. Muodosta, mittakaavasta, värimaailmasta, rakenteesta psykologiseen aistikokemukseen asti avaruuskäsitys jatkuu ja rikastuu, kun kaikki elementit ovat integroituneet ja törmäävät.

Kaiutin

Black Hole

Kaiutin Musta reikä, joka on suunniteltu nykyaikaisen älykkään tekniikan pohjalta, ja se on kannettava Bluetooth-kaiutin. Se voidaan kytkeä mihin tahansa matkapuhelimeen, jolla on erilaiset alustat, ja siellä on USB-portti yhteyden muodostamiseksi ulkoiseen kannettavaan tallennustilaan. Sulautettua valoa voidaan käyttää pöytävalaisimena. Lisäksi Black Holen houkutteleva ulkonäkö tekee siitä niin houkuttelevia astioita, joita voitaisiin käyttää sisustussuunnittelussa.

Kannettava Bluetooth-Kaiutin

Black Box

Kannettava Bluetooth-Kaiutin Tämä on kannettava Bluetooth-kaiutin. Se on kevyt ja pieni, ja sillä on emotionaalinen muoto. Suunnittelin Black Box -kaiutinmuodon yksinkertaistamalla aaltojen muotoa. Stereoäänen kuuntelemiseksi siinä on kaksi kaiutinta, vasen ja oikea. Myös nämä kaksi kaiutinta ovat kumpikin osa aaltomuotoa. Yksi on positiivisen aallon muoto ja yksi negatiivisen aallon muoto. käyttöä varten, tämä laite voi yhdistää parin muihin elektronisiin laitteisiin, kuten matkapuhelimeen ja tietokoneeseen, Bluetoothilla ja toistaa äänen. Lisäksi siinä on akun jakaminen. Kun kootaan kaksi kaiutinta, pöydälle ilmestyy musta laatikko, kun sitä ei käytetä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.