Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Visuaalinen Ip-Suunnittelu

Project Yellow

Visuaalinen Ip-Suunnittelu Keltainen projekti on kokonaisvaltainen taideprojekti, joka rakentaa kaiken on keltaista visuaalisen konseptin. Avaintoiminnon mukaan eri kaupungeissa tehdään suuria ulkonäytöksiä ja samanaikaisesti tuotetaan sarja kulttuurisia ja luovia johdannaisia. Visuaalisena IP-projektina Project Yellow sisältää kiehtovan visuaalisen kuvan ja energisen värimaailman muodostaen yhtenäisen avaintoiminnon, joka tekee ihmisistä unohtumattoman. Soveltuu laajamittaiseen online- ja offline-mainontaan sekä visuaalisten johdannaisten tuottamiseen, se on ainutlaatuinen suunnitteluprojekti.

Sisustus

Gray and Gold

Sisustus Harmaan värin katsotaan olevan tylsää. Mutta tänään tämä väri on yksi päälinjojen tyyleistä, kuten parvi, minimalismi ja hi-tech. Harmaa on väri, joka suosii yksityisyyttä, rauhaa ja lepoa. Se kutsuu pääasiassa niitä, jotka työskentelevät ihmisten kanssa tai harjoittavat kognitiivisia vaatimuksia, yleiseksi sisustusväreiksi. Seinät, katto, huonekalut, verhot ja lattiat ovat harmaita. Harmaan sävyt ja kylläisyys ovat vain erilaisia. Kultaa lisäsivät lisätiedot ja tarvikkeet. Sitä korostaa kuvakehys.

Brändi-Identiteetin Uudelleensuunnittelu

InterBrasil

Brändi-Identiteetin Uudelleensuunnittelu Brändin uudelleenarvioinnin ja uudelleensuunnittelun inspiraatio olivat muutokset modernisoinnissa ja integraatiossa yrityksen kulttuuriin. Sydämen suunnittelu ei voinut enää olla brändin ulkopuolella, mikä inspiroi kumppanuutta sekä sisäisesti työntekijöiden että asiakkaiden kanssa. Integroitu unioni etujen, sitoutumisen ja palvelun laadun välillä. Muodosta väreihin uusi muotoilu integroi sydän B: hen ja terveysristi T. sydän.

Brändisuunnittelu

EXP Brasil

Brändisuunnittelu EXP Brasil -brändin suunnittelu perustuu yrityksen yhtenäisyyden ja kumppanuuden periaatteisiin. Hyväksytään tekniikan ja suunnittelun sekoitus projektiinsa samoin kuin toimisto-elämässä. Typografiaelementti edustaa tämän yrityksen unionia ja vahvuutta. X-kirjaimen muotoilu on vankka ja integroitu, mutta erittäin kevyt ja tekninen. Brändi edustaa studio-elämää, ja kirjaimilla on elementtejä sekä positiivisessa että negatiivisessa tilassa, joka yhdistää ihmiset ja muotoilu, yksilöllinen ja kollektiivinen, yksinkertainen ja tekninen, kevyt ja vankka, ammattimainen ja henkilökohtainen.

Kahvisarja

Riposo

Kahvisarja Palvelun suunnittelu oli inspiroinut kaksi 1900-luvun alkupuolen koulua, saksalainen Bauhaus ja venäläinen avantgarde. Tiukka suora geometria ja hyvin harkittu toiminnallisuus vastaa täysin noiden aikojen manifestien henkeä: "mikä on kätevää, on kaunista". Samanaikaisesti seuraten moderneja suuntauksia suunnittelija yhdistää projektissa kaksi vastakkaista materiaalia. Klassista valkoista maitoposliiniä täydentävät korkista tehdyt kirkkaat kannet. Suunnittelun toimivuutta tukevat yksinkertaiset, kätevät kahvat ja lomakkeen yleinen käytettävyys.

Talo

Santos

Talo Puua käytettäessä päärakentavana elementtinä talo siirtää kaksi tasoaan osittain, jolloin lasikatto integroituu kontekstiin ja antaa luonnolliselle valolle pääsyn. Kaksinkertainen korkeustila kuvaa tämän suhteen pohjakerroksen, yläkerroksen ja maiseman välillä. Kattoikkunan yläpuolella oleva metallikatto lentää suojaten sitä läntisen auringon vaikutukselta ja rakentamalla muodollisesti tilavuuden uudelleen kehystämällä vision luonnollisesta ympäristöstä. Ohjelma on artikuloitu sijoittamalla julkinen käyttö pohjakerrokseen ja yksityinen käyttö yläkertaan.