Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kahvila

Perception

Kahvila Tämä pieni lämmin puinen kahvila sijaitsee risteyksen kulmassa rauhallisella alueella. Keskitetty avoin valmistelualue tarjoaa puhtaan ja laajan kokemuksen baristan esityksestä vierailijoille kaikkialla baaripaikalla tai pöydän istuimella kahvilassa. "Varjopuu" -niminen kattokohde alkaa valmisteluvyöhykkeen takaa, ja se kattaa asiakasvyöhykkeen, jotta koko kahvilan ilmapiiri saadaan aikaan. Se antaa vierailijoille epätavallisen tilavaikutuksen ja siitä tulee myös väline ihmisille, jotka haluavat menettää ajatuksensa makukahvin kanssa.

Julkinen Ulkotarhatuoli

Para

Julkinen Ulkotarhatuoli Para on joukko julkisia ulkotuoleja, jotka on suunniteltu tarjoamaan hillitty joustavuus ulkotiloissa. Tuolisarja, jolla on ainutlaatuisen symmetrinen muoto ja joka poikkeaa täysin perinteisen tuolisuunnittelun luontaisesta visuaalisesta tasapainosta. Yksinkertaisen keinumuodon innoittamana tämä tuolisarja on rohkea, moderni ja tyytyväinen vuorovaikutukseen. Molemmilla on raskas painotettu pohja, Para A tukee 360-kiertämistä pohjansa ympäri ja Para B tukee kaksisuuntaista kääntämistä.

Pöytä

Grid

Pöytä Ruudukko on pöytä, joka on suunniteltu perinteisestä kiinalaisesta arkkitehtuurista inspiroidusta ruudukkojärjestelmästä, jossa rakennuksen eri osissa käytetään Dougong (Dou Gong) -nimistä puurakennetta. Perinteisen lukittuvan puurakenteen avulla pöydän kokoonpano on myös prosessi, jolla oppitaan rakenteesta ja koetaan historia. Tukirakenne (Dou Gong) on valmistettu moduuliosista, jotka voidaan helposti purkaa varastointia tarvitsen.

Huonekalusarja

Sama

Huonekalusarja Sama on aito huonekalusarja, joka tarjoaa toiminnallisuutta, tunnekokemusta ja ainutlaatuisuutta minimaalisten, käytännöllisten muotojensa ja vahvan visuaalisen vaikutuksensa kautta. Sama-seremonioissa käytettyjen pyörteisten pukujen runoudesta saatu kulttuurinen inspiraatio tulkitaan muotoilussaan kartion geometrian ja metallin taivutustekniikoiden avulla. Sarjan veistoksellinen asento yhdistetään yksinkertaisuuteen materiaaleissa, muodoissa ja tuotantotekniikoissa, mikä tarjoaa toiminnallisen & amp; esteettiset edut. Tuloksena on moderni huonekalusarja, joka tarjoaa erottuvan kosketuksen asuintiloihin.

Rengas

Dancing Pearls

Rengas Tanssivat helmet meren kohisevien aaltojen joukossa, se on meren ja helmien inspiraation tulos ja se on 3D-mallirengas. Tämä rengas on suunniteltu yhdistelemällä kultaisia ja värikkäitä helmiä, joilla on erityinen rakenne, jotta helmet voivat liikkua valtameren mölyjen aaltojen välillä. Putken halkaisija on valittu hyväksi, mikä tekee suunnittelusta riittävän tukevan mallin valmistettavaksi.

Kissan Sänky

Catzz

Kissan Sänky Suunnitellessasi Catzz-kissan sänkyä inspiraatio otettiin sekä kissojen että omistajien tarpeista ja toiminnasta, yksinkertaisuudesta ja kauneudesta. Kun tarkkaillaan kissoja, niiden ainutlaatuiset geometriset piirteet innoittivat puhtaan ja tunnistettavan muodon. Jotkut tyypilliset käyttäytymismallit (esim. Korvan liike) sisällytettiin kissan käyttäjäkokemukseen. Lisäksi omistajat huomioon ottaen tavoitteena oli luoda huonekalu, jonka he voisivat mukauttaa ja näyttää ylpeänä. Lisäksi oli tärkeää varmistaa helppo huolto. Kaikki tämä tyylikäs, geometrinen muotoilu ja modulaarinen rakenne mahdollistavat.