Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Polkupyöräkypärä

Voronoi

Polkupyöräkypärä Kypärä on inspiroitu 3D Voronoi -rakenteesta, joka on laajalti levinnyt luonnossa. Parametrisen tekniikan ja bionikan yhdistelmällä polkupyöräkypärässä on parantava ulkoinen mekaaninen järjestelmä. Se eroaa perinteisestä hiutaleiden suojarakenteesta sen lyömättömässä bionisessa 3D-mekaanisessa järjestelmässä. Kun tämä rakenne osuu ulkoiseen voimaan, se osoittaa parempaa vakautta. Kevyyden ja turvallisuuden tasapainossa kypärä pyrkii tarjoamaan ihmisille mukavamman, muodikkaamman ja turvallisemman henkilökohtaisen suojan polkupyöräkypärän.

Sohvapöytä

Planck

Sohvapöytä Pöytä on tehty erilaisista vaneriosista, jotka on liimattu yhteen paineen alaisena. Pinnat hiotaan ja kerrotaan matolla ja erittäin vahvalla lakalla. On 2 tasoa - koska pöydän sisäosa on ontto - mikä on erittäin käytännöllinen aikakauslehtien tai lehtiöiden sijoittamiseen. Pöydän alla on rakennettu luotirenkaita. Joten etäisyys lattian ja pöydän välillä on hyvin pieni, mutta samalla sitä on helppo siirtää. Vanerin käyttö (pystysuora) tekee siitä erittäin vahvan.

Kiesitilo-Konsepti

Dhyan

Kiesitilo-Konsepti Dyhan lounge -konsepti yhdistää modernin suunnittelun perinteisiin itäisiin ideoihin ja sisäisen rauhan periaatteisiin yhdistämällä luontoon. Käyttämällä Lingam-muotoa inspiraationa ja Bodhi-puuta ja japanilaista puutarhaa perustana konseptin moduuleille, Dhyan (sanskritin kielellä meditoi) muuttaa itäfilosofiat monimuotoisiksi kokoonpanoiksi, jolloin käyttäjä voi valita polunsa zen / rentoutumiseen. Vesitilatila ympäröi käyttäjää vesiputouksella ja lampilla, kun taas puutarhatila ympäröi käyttäjää vihreys. Vakiotila sisältää säilytystilat alustana, joka toimii hyllynä.

3D-Kasvojentunnistuksen Kulunvalvonta

Ezalor

3D-Kasvojentunnistuksen Kulunvalvonta Täytä monen anturin ja kameran kulunvalvontajärjestelmä, Ezalor. Algoritmit ja paikallinen tietojenkäsittely on suunniteltu yksityisyyden suojaamiseksi. Taloudellisella tasolla tapahtuva väärentämisen estävä tekniikka estää väärennetyt naamarit. Pehmeä heijastava valaistus tuo mukavuutta. Silmänräpäyksessä käyttäjät pääsevät helposti rakastamaansa paikkaan. Sen no-touch-todennus varmistaa hygienian.

Huonekalukokoelma

Phan

Huonekalukokoelma Phan-kokoelma on inspiroinut Phan-kontti, joka on thaimaalainen kontinkulttuuri. Suunnittelija käyttää Phan-astioiden rakennetta kalusterakenteen tekemiseen, joka tekee siitä vahvan. Suunnittele muoto ja yksityiskohdat, jotka tekevät siitä modernin ja yksinkertaisen. Suunnittelija käytti laserleikattua tekniikkaa ja taitettavaa metallilevykoneyhdistelmää CNC-puun kanssa monimutkaisen ja ainutlaatuisen yksityiskohdan valmistamiseksi, joka on erilainen kuin muut. Pinta on viimeistelty jauhemaalatulla järjestelmällä, jotta rakenne pysyisi pitkänä, vahvana mutta kevyenä.

Taittuva Jakkara

Tatamu

Taittuva Jakkara Vuoteen 2050 mennessä kaksi kolmasosaa maan väestöstä asuu kaupungeissa. Tatamun taustalla oleva päätavoite on tarjota joustavia huonekaluja ihmisille, joiden tila on rajoitettu, mukaan lukien usein liikkuvat. Tavoitteena on luoda intuitiivinen huonekalu, jossa yhdistyvät lujuus ja erittäin ohut muoto. Ulosteen asettaminen vie vain yhden kiertymisliikkeen. Vaikka kaikki saranat ovat kestävää kangasta pitäen sen kevyenä, puiset sivut tarjoavat vakauden. Kun paine on kohdistettu siihen, jakkara vain vahvistuu, kun sen palat lukittuvat toisiinsa ainutlaatuisen mekanismin ja geometrian ansiosta.