Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Mausteastia

Ajorí

Mausteastia Ajorí on luova ratkaisu organisoida ja varastoida erilaisia mausteita, mausteita ja mausteita, tyydyttääkseen ja sovittamalla kunkin maan erilaiset kulinaariset perinteet. Sen tyylikäs orgaaninen muotoilu tekee siitä veistoksellisen kappaleen, josta saadaan erinomainen koriste, joka heijastuu keskustelun aloittajana pöydän ympärillä. Pakkaussuunnitelma on valkosipulin ihon innoittamaa, josta tulee ekologisen pakkauksen ainutlaatuinen ehdotus. Ajorí on ympäristöystävällinen suunnittelu planeetalle, luonnon inspiroima ja kokonaan luonnonmateriaaleista valmistettu.

Monitoiminen Rakennussarja

JIX

Monitoiminen Rakennussarja JIX on New Yorkin kuvataiteilija ja tuotesuunnittelija Patrick Martinezin luoma rakennussarja. Se koostuu pienistä modulaarisista elementeistä, jotka on erityisesti suunniteltu mahdollistamaan vakiojuomien olkien yhdistäminen toisiinsa monenlaisten rakenteiden luomiseksi. JIX-liittimet toimitetaan tasaisina ruuduina, jotka napsahtavat helposti toisiinsa, leikkaavat ja lukittuvat paikoilleen. JIX: n avulla voit rakentaa kaiken kunnianhimoisista huonokokoisista rakenteista monimutkaisiin pöytäveistoksiin JIX-liittimillä ja juomalla.

Kylpyhuonekokoelma

CATINO

Kylpyhuonekokoelma CATINO syntyy halusta antaa muoto ajatukselle. Tämä kokoelma herättää arjen runoutta yksinkertaisilla elementeillä, jotka tulkitsevat mielikuvituksen olemassa olevat arkkityypit nykyaikaisesti. Se ehdottaa palaamista lämmön ja kiinteyden ympäristöön käyttämällä luonnollista puuta, joka on koneistettu kiinteästä ja koottu pysymään ikuisena.

Pesuallas

Angle

Pesuallas Maailmassa on paljon erinomaisen muotoilun pesualtaita. Mutta tarjoamme katsoa tätä asiaa uudesta näkökulmasta. Haluamme antaa mahdollisuuden nauttia pesualtaan käyttöprosessista ja piilottaa niin välttämätön, mutta ei-esteettinen yksityiskohta kuin tyhjennysreikä. "Kulma" on lakoninen muotoilu, jossa harkitaan kaikki yksityiskohdat mukavaan käyttöön ja puhdistusjärjestelmään. Käytön aikana et tarkkaile viemärireikää, kaikki näyttää siltä, että vesi yksinkertaisesti katoaisi. Tämä optiseen illuusioon liittyvä vaikutus saavutetaan tiskialtaan erityisellä sijainnilla.

Kannettava Kaiutin

Ballo

Kannettava Kaiutin Sveitsiläinen design-studio BERNHARD | BURKARD suunnitteli ainutlaatuisen kaiuttimen OYO: lle. Kaiuttimen muoto on täydellinen pallo, jossa ei ole varsinaista jalustaa. BALLO-kaiutin asettaa, rullaa tai roikkuu 360 asteen musiikkikokemusta varten. Suunnittelu noudattaa minimalistisen suunnittelun periaatteita. Värikäs vyö sulauttaa kaksi pallonpuoliskoa. Se suojaa kaiutinta ja lisää bassoääniä makuulla pinnalla. Kaiuttimissa on sisäänrakennettu ladattava litiumparisto ja se on yhteensopiva useimpien äänilaitteiden kanssa. 3,5 mm: n liitin on säännöllinen pistoke kuulokkeille. BALLO-kaiutinta on saatavana kymmenessä eri värissä.

Yksittäinen Kodin Termostaatti

The Netatmo Thermostat for Smartphone

Yksittäinen Kodin Termostaatti Älypuhelimen termostaatti on minimalistinen, tyylikäs muotoilu, joka on ristiriidassa perinteisten termostaattirakenteiden kanssa. Läpikuultava kuutio siirtyy valkoisesta väriin hetkessä. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on kiinnittää yksi viidestä vaihdettavissa olevasta värifilmistä laitteen takana. Pehmeä ja kevyt väri tuo herkän ripauksen omaperäisyyteen. Fyysiset vuorovaikutukset pidetään minimissä. Yksinkertainen kosketus antaa muuttaa lämpötilaa, kun kaikki muut säädöt tehdään käyttäjän älypuhelimesta. E-ink-näyttö valitaan vertaansa vailla olevan laadun ja minimaalisen energiankulutuksen vuoksi.