Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Langaton Kaiutin

Saxound

Langaton Kaiutin Saxound on ainutlaatuinen konsepti, joka on inspiroinut joitain maailman johtavista puhujista. Se on fuusio parhaasta innovaatiosta, joka on tehty jo muutama vuosi sitten, sekoituksella omaan innovaatioomme, mikä tekee siitä aivan uuden kokemuksen ihmiset.Saxoundin ydinosa on sylinterimäinen muoto ja kierteityskokoonpano.Saxoundin mitat ovat saaneet inspiraation säännöllisestä kompaktilevystä, jonka halkaisija on 13 senttimetriä ja korkeus 9,5 senttimetriä ja joka voidaan siirtää yhdellä kädellä.Se koostuu kahdesta 1 ”Tweetterit, kaksi 2” keskiohjainta ja bassojäähdytin, jotka on järjestetty niin pienessä muodossa.

Tuoli

DARYA

Tuoli Itse asiassa tämä tuoli on inspiroinut kaunista teini-ikäistä tyttöä, kaunista, leikkisää tyttöä, joka on lähtöisin, tyylikäs ja silti rento! pitkillä äänisen käsivarret ja jalat. tämä on tuoli, jonka olen suunnitellut rakkaudella, ja se on kaikki käsin veistetty. Tuon tytön nimi on "Darya".

Bluetooth-Kuulokemikrofoni

Bluetrek Titanium +

Bluetooth-Kuulokemikrofoni Tämä uusi Bluetrekin ”Titanium +” -kuuloke, viimeistelty tyylikkäällä suunnittelulla, joka symboloi “tavoittamista” (puomiputki, joka ulottuu pyöreästä korvakorusta), rakennettu kestävästä materiaalista - alumiinimetalliseoksesta ja ennen kaikkea varustettu kyvyllä suoratoistaa audiosignaalia uusimmista älylaitteista. Pikalatausominaisuus mahdollistaa keskustelun jatkamisen hetkessä. Akkujen sijoittamista koskeva patenttihakemuksen muotoilu sallii HF-laitteen painotuksen parantaa käyttömukavuutta.

Hanan Pesuallashana

Straw

Hanan Pesuallashana Straw-hana-altaan sekoittimen muotoilu on inspiroitunut nuorten ja hauskojen juomien olkien putkimuodoista, jotka tulevat virkistävään juomaan kesällä tai kuumalle juomaan talvella. Tämän projektin avulla halusimme luoda samanaikaisesti esineen nykyaikaisesta, hienosta ja hauskasta suunnittelusta. Olettaen, että pesuallas on säiliö, alkuperäisen idean tarkoituksena oli korostaa hanaa kosketuselementtinä käyttäjän kanssa, samoin kuin juomien oljet ovat juoman kosketuspiste.

Hanan Pesuallashana

Smooth

Hanan Pesuallashana Sileän hana-altaan sekoittimen suunnittelu on inspiroitu sylinterin puhtaimmassa muodossa, mikä tekee luonnollisesta seurauksesta putken, jossa se virtaa, kunnes se saavuttaa käyttäjän. Aiomme purkaa tavalliset monimutkaiset muodot, jotka tällaisella tuotteella on, mikä johtaa sileään lieriömäiseen ja melko minimalistiseen muotoon. Linjojen aiheuttamasta tyylikkäästä ilmeestä tulee melko yllättävää, kun tämä esine ottaa toimintonsa käyttöliittymänä, sillä tämä on malli, jossa yhdistyvät dynaaminen muotoilu ja pesualtaan sekoittimen täydellinen toimivuus.

Kannettava Akkukotelo

Parallel

Kannettava Akkukotelo Kuten iPhone 5, myös Parallel on asetettu huijaamaan kuluttajia 2 500 mAh: n superakkupankilla - se on 1,7-kertainen elinkaari. Tämä on erittäin kätevä kuluttajille, jotka ovat aina liikkeellä ja käyttävät täysimääräisesti iPhonen ominaisuuksia. Parallel on irrotettava akku, jolla on täydentävä kova polykarbonaattikotelo. Napsauta, kun tarvitaan enemmän virtaa. Poista kevyempi paino. Se on ergonomisesti suunniteltu sopimaan hyvin käsiisi. Sisäänrakennetulla salamalaitteella ja 5 väriä vastaavalla suojakotelolla se on saman pituinen kuin iPhone 5.