Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Toimistosuunnittelu

Brockman

Toimistosuunnittelu Kaivoskauppaan sijoittautuneena sijoituspalveluyrityksenä tehokkuus ja tuottavuus ovat avainasemassa liiketoimintaohjelmassa. Suunnittelu oli alun perin luonnon inspiroima. Toinen suunnittelussa ilmenevä inspiraatio on painotus geometriaan. Nämä keskeiset elementit olivat suunnittelun eturintamassa, ja ne siis käännettiin visuaalisesti käyttämällä muodon ja tilan geometrisia ja psykologisia käsityksiä. Ylläpitäen maailmanluokan liikerakennuksen arvoa ja mainetta, lasin ja teräksen avulla syntyy ainutlaatuinen yritysmaailma.

Grillausravintola

Grill

Grillausravintola Hankkeen tavoitteena on nykyisen 72 neliömetrin moottoripyöräkorjaamon muuttaminen uudeksi barbeque-ravintolaksi. Työn laajuus sisältää sekä ulko- että sisätilojen täydellisen suunnittelun. Ulkopinnan inspiraationa on grilli-ritiläkytkentä yksinkertaisella mustavalkoisella värisävyllä puuhiiltä. Yksi tämän projektin haasteista on sovittaa aggressiiviset ohjelmalliset vaatimukset (40 paikkaa ruokailutilassa) niin pieneen tilaan. Lisäksi meidän on työskenneltävä epätavallisen pienellä budjetilla (40 000 dollaria), joka sisältää kaikki uudet LVI-yksiköt ja uuden kaupallisen keittiön.

Asuinpaikka

Cheung's Residence

Asuinpaikka Asuinpaikka on suunniteltu ottaen huomioon yksinkertaisuus, avoimuus ja luonnollinen valo. Rakennuksen jalanjälki heijastaa olemassa olevan paikan rajoituksia ja muodollisen ilmaisun on tarkoitus olla puhdas ja yksinkertainen. Atrium ja parveke sijaitsevat rakennuksen pohjoispuolella valaiseen sisäänkäyntiä ja ruokailutilaa. Liukuovet ovat ikkunoita rakennuksen eteläpäässä, jossa olohuoneen ja keittiön on tarkoitus maksimoida luonnolliset valot ja tarjota tilan joustavuus. Kattoikkunat ehdotetaan koko rakennuksessa suunnitteluideoiden vahvistamiseksi edelleen.

Väliaikainen Tietokeskus

Temporary Information Pavilion

Väliaikainen Tietokeskus Hanke on yhdistelmäkäyttöinen väliaikainen paviljonki Trafalgarissa, Lontoossa erilaisille toiminnoille ja tapahtumille. Ehdotetussa rakenteessa korostetaan "väliaikaisuuden" käsitettä käyttämällä kierrätyskuljetuskontteja ensisijaisena rakennusmateriaalina. Sen metallisella luonteella on tarkoitus luoda vastakkaiset suhteet olemassa olevaan rakennukseen, mikä vahvistaa konseptin siirtymäluonnetta. Lisäksi rakennuksen muodollinen ilme organisoidaan ja järjestetään satunnaisella tavalla luomalla tilapäinen maamerkki paikan päälle houkuttelemaan visuaalista vuorovaikutusta rakennuksen lyhyen käyttöiän aikana.

Näyttelytila, Vähittäiskauppa, Kirjakauppa

World Kids Books

Näyttelytila, Vähittäiskauppa, Kirjakauppa Paikallisen yrityksen innoittamana luoda kestävä, täysin toimiva kirjakauppa pienellä jalanjälkellä. RED BOX ID käytti ”avoimen kirjan” käsitettä suunnitellakseen aivan uuden vähittäiskaupan kokemuksen, joka tukee paikallista yhteisöä. Kanadassa Vancouverissa sijaitseva World Kids Books on ensimmäinen näyttelytila, vähittäiskaupan kirjakauppa toinen ja verkkokauppa kolmas. Lihavoitu kontrasti, symmetria, rytmi ja väripopi vetävät ihmiset sisälle ja luovat dynaamisen ja hauskan tilan. Se on loistava esimerkki siitä, kuinka liikeideaa voidaan parantaa sisustussuunnittelulla.

Kaupunkien Uusiminen

Tahrir Square

Kaupunkien Uusiminen Tahrir-aukio on Egyptin poliittisen historian selkäranka, ja sen vuoksi sen kaupunkisuunnittelun elvyttäminen on poliittinen, ympäristöllinen ja sosiaalinen toivomus. Suunnitelmaan sisältyy joidenkin katujen sulkeminen ja niiden yhdistäminen olemassa olevaan aukioon häiritsemättä liikennevirtausta. Sitten luotiin kolme hanketta virkistys- ja kaupallisten toimintojen järjestämiseksi sekä muistomerkki Egyptin modernin poliittisen historian merkitsemiseksi. Suunnitelmassa otettiin huomioon riittävästi tilaa kävelylle ja oleskelualueille sekä korkea viheralueiden osuus värin lisäämiseksi kaupunkiin.