Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sosiaalinen Ja Vapaa-Aika

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Sosiaalinen Ja Vapaa-Aika Vaaka- ja pystysuorat viivat leikkaavat toisiaan ruudukon muodostamiseksi. Jokainen ruudukko on viestintäalusta, joka on myös viskibaarin suunnittelukonseptin lähde. Energiansäästöä ja ympäristönsuojelua varten suunnittelija käytti LED-energiansäästölamppuja koko palkissa. Ilmanlaadun ylläpitämiseksi baarissa malli omaksuu ikkunat pohjoisesta etelään, mikä voi varmistaa luonnollisen ilman kulun.

Näyttelyhalli

City Heart

Näyttelyhalli Kaupungin arkkitehtuurista indeksointiin suunnittelun tasapainon ymmärtämiseksi ja punnitsemiseksi kaupungin ilmaisu tiivistyi kolmeen nurkkatilaan kaupunkien rakentamisen ja kehittämisen kautta edistämään yrityksiä, kaupunkia ja ihmisiä näkökulmasta kaupungin ja kaupunkien ominaispiirteiden ja kaupunkimuutoksen kannalta ilmasto taittuu vastineeksi ilmaisemaan suunnittelijan ymmärrystä kaupungista, näe kaupungin menneisyys nähdäksesi hänen tulevaisuutensa.

Ratsastuskompleksi

Emerald

Ratsastuskompleksi Kokonaisvaltaiset arkkitehtoniset ja paikkatietoprojektit kuva yhdistävät kaikki kuusi rakennusta paljastaen kunkin toiminnallisen identiteetin. Areenojen ja tallien laajennetut julkisivut, jotka on suunnattu hallinnolliseen yhdistettyyn ytimeen. Kuusipuolinen rakennus kristalliverkkona lepää puurungossa kuin kaulakoru. Seinäkolmiot, jotka on koristeltu lasin sironnalla smaragdin yksityiskohdina. Kaareva valkoinen rakenne korostaa pääsisäänkäyntiä. Julkisivuverkko on myös osa sisätilaa, jossa ympäristö havaitaan läpinäkyvän verkon kautta. Sisätilat jatkavat puurakenteiden teemaa käyttämällä elementtien mittakaavaa suhteellisempaan ihmisen mittakaavaan.

Kahvila

Perception

Kahvila Tämä pieni lämmin puinen kahvila sijaitsee risteyksen kulmassa rauhallisella alueella. Keskitetty avoin valmistelualue tarjoaa puhtaan ja laajan kokemuksen baristan esityksestä vierailijoille kaikkialla baaripaikalla tai pöydän istuimella kahvilassa. "Varjopuu" -niminen kattokohde alkaa valmisteluvyöhykkeen takaa, ja se kattaa asiakasvyöhykkeen, jotta koko kahvilan ilmapiiri saadaan aikaan. Se antaa vierailijoille epätavallisen tilavaikutuksen ja siitä tulee myös väline ihmisille, jotka haluavat menettää ajatuksensa makukahvin kanssa.

Showroom

From The Future

Showroom Showroom: Showroomissa ovat näyttelyssä injektiotekniikalla valmistetut kuntosalit ja urheiluvälineet. Paikka näyttää valmistetulta ruiskupuristamalla. Paikan valmistusmenetelmässä huonekalukappaleet ikään kuin ne olisivat valmistettu ruiskuvalumuotissa kokonaisuuden tuottamiseksi. Karkeat ompelupolut, jotka katossa, pehmentävät kaikkea teknistä visuaalisuutta.

Boutique & Showroom

Risky Shop

Boutique & Showroom Riskialtisen kaupan suunnitteli ja loi Piotr Płoskin perustama suunnittelustudio ja vintage-galleria smallna. Tehtävä asetti monia haasteita, koska putiikki sijaitsee kerrostalon toisessa kerroksessa, puuttuu kauppaikkuna ja sen pinta-ala on vain 80 neliömetriä. Täältä tuli idea kaksinkertaistaa alue hyödyntämällä sekä katon tilaa että lattiatilaa. Saavutetaan vieraanvarainen, kodikas ilmapiiri, vaikka huonekalut todellakin ripustetaan kattoon ylösalaisin. Riskialtinen kauppa on suunniteltu kaikkia sääntöjä vastaan (se jopa uhmaa painovoimaa). Se heijastaa täysin brändin henkeä.