Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kahvila

Hunters Roots

Kahvila Vastauksena moderniin, puhtaan esteettisyyteen tarkoitettuihin ohjeisiin luotiin abstraktissa muodossa käytettyjen puisten hedelmälaatikoiden inspiroima sisustus. Laatikot täyttävät tilat ja luovat kiehtovan, melkein luolamaisen veistosmuodon, joka kuitenkin on valmistettu yksinkertaisista ja suorista geometrisista muodoista. Tuloksena on puhdas ja hallittu paikallinen kokemus. Älykäs muotoilu maksimoi myös rajoitetun tilan muuttamalla käytännölliset kalusteet koristeominaisuuksiksi. Valot, kaapit ja hyllyt edistävät suunnittelukonseptia ja kuvanveistoista visuaalisuutta.

Kristallivaloveistos

Grain and Fire Portal

Kristallivaloveistos Puusta ja kvartsikristallista koostuva orgaaninen kevyt veistos käyttää kestävästi hankittua puuta vanhennetun teak-puun varastosta. Puu muotoillaan vuosikymmenien ajan auringon, tuulen ja sateen vaikutuksesta, sitten puu muotoillaan käsin, hiotaan, poltetaan ja viimeistellään astiaksi LED-valaistuksen pitämiseksi ja kvartsikiteiden käyttämiseksi luonnollisena hajottimena. Jokaisessa veistoksessa käytetään 100% luonnollisia muuttumattomia kvartsikiteitä, jotka ovat noin 280 miljoonaa vuotta vanhoja. Käytetään erilaisia puun viimeistelytekniikoita, mukaan lukien Shou Sugi Ban -menetelmä, jossa käytetään tulta säilyttämiseen ja kontrastivärien muodostamiseen.

Valaistus

Capsule

Valaistus Valaisimen muoto Kapseli toistaa nykymaailmassa niin yleisen kapselimuodon: lääkkeet, arkkitehtoniset rakenteet, avaruusalukset, termoset, putket, aikakapselit, jotka välittävät viestejä jälkeläisille vuosikymmenien ajan. Se voi olla kahta tyyppiä: vakio ja pitkänomainen. Valaisimia on saatavana useissa väreissä vaihtelevalla läpinäkyvyydellä. Sidonta nylonköysillä lisää käsintehtyä vaikutusta lamppuun. Sen yleinen muoto oli määrittää valmistuksen ja massatuotannon yksinkertaisuus. Säästö lampun tuotantoprosessissa on sen tärkein etu.

Paviljonki

ResoNet Sinan Mansions

Paviljonki Resanet-paviljonki tilataan Shanghain Sinan-kartanoilta kiinalaisen uuden vuoden 2017 juhlimiseksi. Siinä käytetään Low-Fi-tekniikoita luonnolliselle ympäristölle ominaisten resonanssitaajuuksien visualisoimiseksi yleisön ja ympäröivien elementtien vuorovaikutuksen kautta LED-verkon avulla. Paviljonki valaisee julkista valtakuntaa vasteena tärinän ärsykkeille. Sen lisäksi, että vierailijat voivat tulla kevätjuhlatoiveita varten, sitä voidaan käyttää myös esityslavana.

Palvelutoimisto

Miyajima Insurance

Palvelutoimisto Projektin idea on "yhdistää toimisto kaupunkiin" hyödyntämällä ympäristöä. Sivusto sijaitsee paikassa, jossa tehdään yleiskatsaus kaupunkiin. Sen saavuttamiseksi valitaan tunnelinmuotoinen tila, joka kulkee sisäänkäynnin portista toimistotilan loppuun. Kattopuun viiva ja musta rako, johon on asennettu valot ja ilmastointilaitteet, korostavat suuntaa kaupunkiin.

Nojatuoli

Lollipop

Nojatuoli Lollipop-nojatuoli on yhdistelmä epätavallisia muotoja ja muodikkaita värejä. Sen siluetit ja värielementit piti näyttää etäältä kuin karkkeja, mutta samalla nojatuolin tulisi mahtua eri tyylien sisätiloihin. Chupa-chups-muoto muodosti käsinojien perustan ja selkänoja ja istuin on tehty klassisten karkkien muodossa. Lollipop-nojatuoli on tarkoitettu ihmisille, jotka pitävät rohkeista päätöksistä ja muotista, mutta eivät halua luopua toiminnallisuudesta ja mukavuudesta.