Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kahvila Ja Ravintola

Roble

Kahvila Ja Ravintola Idea sen suunnittelusta otettiin Yhdysvaltojen pihveistä ja savukeskuksista, ja ensimmäisen vaiheen tutkimusryhmän tuloksena tutkimusryhmä päätti käyttää puuta ja nahkaa tummilla väreillä, kuten musta ja vihreä, sekä kultaa ja ruusua kulta otettiin lämpimällä ja kevyellä ylellisellä valolla. Suunnittelun ominaisuudet ovat 6 isoa ripustettua kattokruunua, jotka koostuvat 1200 käsintehtyä eloksoitua terästä. Samoin kuin 9 metrin baaritiski, jota peittää 275 senttimetrin sateenvarjo, joka koostuu kauniista ja erilaisista pulloista, ilman tukipeitettä baaritiskille.

Kaiutin

Sperso

Kaiutin Sperso tulee kahdesta sanasta Sperm ja Sound. Lasimaisen kuplan ja kaiuttimen erityinen muoto päänsä kuoppaan viittaavat mielenmukaisuuteen ja äänen syvään tunkeutumiseen ympäristöön samalla tavalla kuin urosperän tulipalo naisen munasoluun pariutumisen aikana. Tavoitteena on tuottaa korkeaa tehoa ja korkealaatuista ääntä ympäristön ympärille. Langattoman järjestelmän avulla käyttäjä voi yhdistää matkapuhelimen, kannettavan tietokoneen, tabletit ja muut laitteet kaiuttimeen Bluetoothin kautta. Tätä kattokaiutinta voidaan käyttää erityisesti olohuoneessa, makuuhuoneissa ja TV-huoneessa.

Arkkitehtoninen Tutkimus Ja Kehitys

Technology Center

Arkkitehtoninen Tutkimus Ja Kehitys Teknologiakeskuksen arkkitehtoninen projekti ohjaa arkkitehtonisen kokonaisuuden integroitumista ympäröivään maisemaan, hiljaiseen ja miellyttävään tilaan. Tämä määrittelevä idea tekee yhtyeestä humanisoidun maamerkin, joka on tarkoitettu siihen toimivien tutkijoiden tarpeelliseen henkiseen upotukseen, joka ilmaistaan sen plastisessa ja rakentavassa tarkoituksessa. Kattojen silmiinpistävä ja integroitu muotoilu koveraina ja kupeina ovat lähes kosketuksessa korostettuihin vaakaviivoihin, jotka määrittelevät siten arkkitehtonisen kompleksin pääominaisuudet.

Jakkara

Ane

Jakkara Ane-jakkarassa on massiivipuutavarahiutaleita, jotka näyttävät kelluvan harmonisesti, mutta riippumatta puutavaroista teräskehyksen yläpuolella. Suunnittelijan mukaan istuin, käsityönä tehty sertifioidusta ympäristöystävällisestä puusta, muodostetaan käyttämällä ainutlaatuisesti useita puun muotoja, jotka on sijoitettu ja leikattu dynaamisella tavalla. Istuessaan jakkaralle, pieni kulman nousu selkänojaan ja sivuun kohdistuvat kulmat päättyvät tavalla, joka tarjoaa luonnollisen, mukavan istuma-asennon. Ane-jakkara on juuri sopivan monimutkaisuus tyylikkään pinnan luomiseksi.

Teepakkaus

Seven Tea House

Teepakkaus Teehallbrändin, joka ottaa kuvan vapaan ja miellyttävän teen roiskumisesta ja hajottamisesta, teevalmistusprosessin käsite, vahva tai heikko, joka muuttuu ennakoimattomasti teemaalauksen elementiksi teetä maistellessa. Satunnainen viehätys ottaen teetä musteena ja käyttämällä sormea kynällä, luonnostelemassa teehallin perheen laaja-alaista mielenkiintoa maisemaan. Alkuperäinen pakettisuunnittelu välittää viihtyisän ilmapiirin ja ilmaisee miellyttävän elämän elämästä teellä.

Tuotemerkin Edistäminen

Project Yellow

Tuotemerkin Edistäminen Keltainen projekti on kokonaisvaltainen taideprojekti, joka rakentaa kaiken on keltaista visuaalisen konseptin. Avaintoiminnon mukaan eri kaupungeissa tehdään suuria ulkonäytöksiä ja samanaikaisesti tuotetaan sarja kulttuurisia ja luovia johdannaisia. Visuaalisena IP-projektina Project Yellow sisältää kiehtovan visuaalisen kuvan ja energisen värimaailman muodostaen yhtenäisen avaintoiminnon, joka tekee ihmisistä unohtumattoman. Soveltuu laajamittaiseen online- ja offline-mainontaan sekä visuaalisten johdannaisten tuottamiseen, se on ainutlaatuinen suunnitteluprojekti.