Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kelluva Kylpylä

Hungarosauna

Kelluva Kylpylä Tärkeä osa sijoitusta on aikataulut, kestävyys ja laajennettavuus. Sopeutuminen odottamattomiin taloudellisiin tilanteisiin. Tämä pätee myös maisema-arkkitehtuuriin ja arkkitehtuurielementteihin. Lääkevesihöyrykammio, juomakelpoinen spa-vesi ja uima-allas uimarannalla järven pinnalla tarjoavat uuden laadun saunan, joka voi olla vain täällä Hungarosaunassa. Rakennuksessa on ristisilloitettu siltapalkki puisella pylväskehyksellä. Yhdenmukaisella tavalla puumainen patsas peitetään puupinnoilla, kuten puunrunko, sisältä ja ulkopuolelta.

Perhepuisto

Hangzhou Neobio

Perhepuisto Kauppakeskuksen alkuperäisen asettelun perusteella Hangzhou Neobion perhepuisto jaettiin neljään pääfunktionaaliseen alueeseen, jokaisella oli useita lisätiloja. Tällainen jako otti huomioon lasten ikäryhmät, kiinnostuksen kohteet ja käyttäytymisen, samalla kun yhdistettiin viihde-, koulutus- ja lepotoiminnot vanhemman ja lapsen toiminnan aikana. Kohtuullinen liikkuvuus tilassa tekee siitä kattavan perhepuiston, joka yhdistää viihde- ja koulutustoiminnot.

Uimakerho

Loong

Uimakerho Palvelukeskeisen liiketoiminnan yhdistäminen uusiin liiketoimintamuotoihin on suuntaus. Suunnittelija integroi kokeellisesti projektin aputoiminnot pääliiketoimintaan, optimoi uudelleen vanhempien ja lasten liikuntaharjoituksen päätoiminnot ja rakentaa projektin kattavaksi uima- ja liikuntakasvatusalueeksi, integroimalla viihteen ja vapaa-ajan.

Viinitarra

Guapos

Viinitarra Suunnittelulla pyritään sulautumaan moderni muotoilu ja taiteen pohjoismaiset taipumukset kuvaamaan viinin alkuperämaata. Jokainen reunaleikkaus edustaa korkeutta, jossa jokainen viinitarha kasvaa, ja vastaavaa väriä rypälelajikkeelle. Kun kaikki pullot on kohdistettu linjaan, se muodostaa Portugalin pohjoisosan, alueen, joka synnyttää tämän viinin, maiseman muodot.

Lastenkerho

Meland

Lastenkerho Koko projekti on saanut aikaan teeman vanhempien ja lasten sisätilojen leikkipaikan erinomaisen ilmaisun, osoittaen erittäin täydellisen ja johdonmukaisuuden suoraviivaisessa ja avaruuskertomuksessa. Hienovarainen linjasuunnittelu yhdistää eri toiminnalliset alueet ja tajuaa vierailijavirtojen rationaalisuuden. Avaruuden kertomus puolestaan yhdistää eri tilat täydellisen juonen kautta ja johtaa kuluttajat kokemaan vanhempien ja lasten vuorovaikutuksen upea matka.

Asunto

Home in Picture

Asunto Projekti on asuintila, joka on luotu neljän lapsen perheelle, jossa on kaksi lasta. Kodisuunnittelun luoma unelmamaan ilmapiiri ei ole vain lapsille luodun satumaailman lisäksi myös futuristisessa mielessä ja hengellisessä järkytyksessä, jonka perinteisen kodin sisustamisen haaste tuo mukanaan. Suunnittelija ei sitoutunut jäykkiin menetelmiin ja malleihin, vaan hajotti perinteisen logiikan ja esitteli uudenlaisen tulkinnan elämäntavasta.