Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ilmastointilaite

Midea Sensia HW

Ilmastointilaite Midea Sensia edistää elämänlaatua ja innovatiivista tapaa paljastaa koriste-esine. Ilmavirtatehokkuuden ja hiljaisuuden lisäksi se esittelee innovatiivisen kosketuspaneelin, joka antaa pääsyn toimintoihin, salaman väreihin ja voimakkuuteen. Stressinvastaista prosessia avustava väriterapia, joka suuntaa innovatiivisia tuotteita molemmin puolin, hyvinvointia ja estetiikkaa. Erilaisen estetiikan lisäksi sen muodot yhdistävät kodin sisustukseen sekä tyylikkyyttä että tyyliä, arvostavat taloa epäsuoralla valolla.

Työpöytä

Duoo

Työpöytä Duoo-työpöytä on halu ilmaista luonnetta muotojen minimalismin kautta. Sen ohuet vaakaviivat ja kulmikkaat metalliset jalat luovat tehokkaan visuaalisen kuvan. Ylähylly antaa sinun asettaa paperitavarat niin, että se ei häiritse työskennellessäsi. Laitteiden kytkemistä varten piilotettu lokero ylläpitää puhdasta estetiikkaa. Luonnollisesta viilusta valmistettu pöytälevy kantaa luonnollisen puun tekstuurin lämpöä. Pöytä ylläpitää moitteettoman tasapainon harmonisesti valittujen materiaalien, toimivuuden ja käytännöllisyyden ansiosta yhdistettynä säännöllisten ja tiukkojen muotojen estetiikkaan.

Kotitekoinen Pasta-Kone

Hidro Mamma Mia

Kotitekoinen Pasta-Kone Hidro Mama Mia on sosiokulttuurinen pelastus Italian gastronomian kautta. Erittäin helppo käyttää, se on kevyt ja kompakti, helppo säilyttää ja kuljettaa. Se mahdollistaa turvallisen korkean tuottavuuden tarjoamalla perheen miellyttävän keittämiskokemuksen jokapäiväiseen elämään ja ystävien vuorovaikutukseen. Moottori on integroitu täysin voimansiirtosarjaan. Tarjoaa tehoa, lujuutta ja turvallista käyttöä, ja tarjoaa myös helpon puhdistuksen ja tuen. Se leikkaa taikinat eripaksuisina ja pystyy valmistamaan erilaisia ruokia: pastaa, nuudelit, lasananan, leipää, leivonnaisia, pizzaa ja paljon muuta.

Hypercar

Brescia Hommage

Hypercar Brescia Hommage -projekti on korkean teknologian kaikkien digitaalisten laitteiden, kosketusnäyttöjen ja rationaalisten yksimuotoisten ajoneuvojen tasaisuus, vanhan koulun kaksipaikkaisen hyperautosuunnittelututkimuksen tarkoitus juhlia aikakaudelle, jolloin tyylikäs yksinkertaisuus, korkea kosketusmateriaalisuus, raaka voima, puhdas kauneus ja suora yhteys ihmisen ja koneen välillä olivat pelin sääntö. Aika, jolloin rohkeat ja nerokas miehet, kuten Ettore Bugatti, itse loivat mobiililaitteet, jotka hämmästyivät maailmaa.

Uima-Altaat

Termalija Family Wellness

Uima-Altaat Termalija Family Wellness on uusin projektisarjasta, jonka Enota on rakentanut Terme Olimiaan viimeisen viidentoista vuoden aikana ja saa päätökseen kylpyläkompleksin täydellisen muutoksen. Etäisyydestä katsottuna tetraedristen tilavuuksien uuden klusteroidun rakenteen muoto, väri ja laajuus ovat jatkoa ympäröiville maaseudun rakennuksille, joka ulottuu visuaalisesti kompleksin sydämeen. Uusi katto toimii suurena kesävarjostimena, eikä se vie mitään arvokasta ulkotilaa.

Automaattinen Juicer Kone

Toromac

Automaattinen Juicer Kone Toromac on suunniteltu erityisesti sen voimakkaalla ilmeellä tuomaan uusi tapa kuluttaa vastapuristettua appelsiinimehua. Valmistettu maksimoimaan mehu, se on tarkoitettu ravintoloihin, kahviloihin ja supermarketteihin, ja sen premium-muotoilu mahdollistaa ystävällisen kokemuksen tarjoamisesta maun, terveyden ja hygienian. Siinä on innovatiivinen järjestelmä, joka leikkaa hedelmät pystysuoraan ja puristaa puolikkaat pyöröpaineella. Tämä tarkoittaa, että maksimaalinen suorituskyky saavutetaan puristamatta tai koskematta kuorta.