Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Hotellin Sisustus

Stories Container

Hotellin Sisustus Kontti kuljettaa rahtia paikkoihin. Hotelli tarjoaa lepopaikkoja matkustajille. Ohimenevä lepopaikka on mitä heillä on yhteistä. Siksi käytä "konttia" hotellin käsitteenä. Hotelli ei ole vain lepopaikka, vaan myös persoonallisuus. Jokaisella huoneella on oma ilmaisu ja persoonallisuus. Siksi luo kahdeksan erilaista sviittiä seuraavina: Hemmottele, Evolve, WabiSabi, Shine Flower, Pantone, Fantasy, Journey ja Ballerina. Talli talo ei ole vain lepopaikka, vaan myös huoltoasema hengellesi.

Toimistojen Sisustus

Yuli Design Studio

Toimistojen Sisustus Kaduilla on aina liian monta sotkuista kylttiä pysty-, vaaka- ja sivusuunnassa, mikä estää todellisen arkkitehtonisen näkemyksen. Tämä kehottaa pohtimaan, miten kyltit uudelleen määritellään, jotta parannettaisiin ja päivitettäisiin tällaisten ulkokoristetuotteiden vaikutuksia. Sisustuspiste on hajottaa edellinen asettelu. Luonnollinen valaistus otetaan käyttöön. Parvi on rakennettu kohotetulla tilassa. Missä portaat olivat, sitä muutetaan. Portaiden muuttaminen vähentää pystysuorien liikkeiden aikaa. Tämä luo uuden mahdollisuuden vanhoista rajoista.

Kampaamo

Taipei Eros

Kampaamo Kampaamot perustuvat mustan, valkoisen ja harmaan värin geometriaan. Hiusten leikkaamisen eleet muunnetaan veistoksellisten kokonaisuuksien massaksi. Kolmionmuotoinen muoto muotoilee toiminnalliset kuutiot ja tasot katosta lattioihin paaluttamisen, leikkaamisen ja ompelemisen avulla. Jakoviivoihin upotetut valopalkit edistävät lukuisia valaisinhihnoja, jotka toimivat lisävalaistuksena ratkaiseen samalla alakaton tilan. Ne ulottuvat ja mutkistuvat suuren peilin heijastuksen myötä, kulkevat vapaasti tasojen ja kolmiulotteisuuden välillä.

Oma Puutarha

Ryad

Oma Puutarha Haaste koostui vanhan maalaistalon nykyaikaistamisesta ja muutti siitä rauhan ja hiljaisuuden valtakunnan, joka toimii kattavasti sekä arkkitehtonisella että maisema-alueella. Julkisivu uudistettiin, peitteisiin tehtiin siviilityöt ja uima-allas ja tukiseinät rakennettiin luomalla uusia rautateoksia kaareviin, seiniin ja aitoihin. Puutarhanhoitoon, kasteluun ja säiliöön samoin kuin salamaan, huonekaluihin ja tarvikkeisiin puututtiin myös kattavasti.

Kahvila Ja Ravintola

Roble

Kahvila Ja Ravintola Idea sen suunnittelusta otettiin Yhdysvaltojen pihveistä ja savukeskuksista, ja ensimmäisen vaiheen tutkimusryhmän tuloksena tutkimusryhmä päätti käyttää puuta ja nahkaa tummilla väreillä, kuten musta ja vihreä, sekä kultaa ja ruusua kulta otettiin lämpimällä ja kevyellä ylellisellä valolla. Suunnittelun ominaisuudet ovat 6 isoa ripustettua kattokruunua, jotka koostuvat 1200 käsintehtyä eloksoitua terästä. Samoin kuin 9 metrin baaritiski, jota peittää 275 senttimetrin sateenvarjo, joka koostuu kauniista ja erilaisista pulloista, ilman tukipeitettä baaritiskille.

Kaiutin

Sperso

Kaiutin Sperso tulee kahdesta sanasta Sperm ja Sound. Lasimaisen kuplan ja kaiuttimen erityinen muoto päänsä kuoppaan viittaavat mielenmukaisuuteen ja äänen syvään tunkeutumiseen ympäristöön samalla tavalla kuin urosperän tulipalo naisen munasoluun pariutumisen aikana. Tavoitteena on tuottaa korkeaa tehoa ja korkealaatuista ääntä ympäristön ympärille. Langattoman järjestelmän avulla käyttäjä voi yhdistää matkapuhelimen, kannettavan tietokoneen, tabletit ja muut laitteet kaiuttimeen Bluetoothin kautta. Tätä kattokaiutinta voidaan käyttää erityisesti olohuoneessa, makuuhuoneissa ja TV-huoneessa.