Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Rakennerengas

Spatial

Rakennerengas Suunnittelu käsittää metallirunkorakenteen, jossa druzy pidetään siten, että painotetaan sekä kiveä että metallirunkorakennetta. Rakenne on melko avoin ja varmistaa, että kivi on suunnittelun tähti. Druzyn epäsäännöllinen muoto ja rakennetta pitävät metallipallat tuovat malliin hieman pehmeyttä. Se on rohkea, reipas ja puettavissa.

Mainonta

Insect Sculptures

Mainonta Jokainen pala on käsintehty luomaan veistoksia hyönteisistä, jotka ovat inspiroituneet ympäristöstään ja syömästään ruuasta. Taidetta käytettiin toimintakehotuksena myös Doom-verkkosivuston välityksellä. Näihin veistoksiin käytetyt elementit hankittiin roskapihoilta, roskista, jokipenkeistä ja supermarketeista. Kun jokainen hyönteinen oli koottu, heidät valokuvattiin ja retusoitiin Photoshopissa.

Jäätelö

Sister's

Jäätelö Tämä pakkaus on suunniteltu Sisters Ice Cream Company -yritykselle. Suunnittelutiimi on yrittänyt käyttää kolmea naista, jotka muistuttavat tämän tuotteen valmistajia, iloisina väreinä, jotka tulevat kunkin jäätelön mausta. Jokaisessa suunnittelun maussa jäätelön muotoa hahmo käyttää hiuksena, joka tarjoaa mielenkiintoisen ja uuden kuvan jäätelöpakkauksista. Tämä muotoilu on uudessa muodossaan herättänyt paljon huomiota kilpailijoidensa keskuudessa ja sen myynti on ollut korkea. Suunnittelu yrittää luoda alkuperäisen ja luovan pakkauksen.

Pullo

Herbal Drink

Pullo Heidän konseptinsa perusta on tunneosa. Kehitetty nimeämis- ja suunnittelukonsepti on suunnattu asiakkaan tunteisiin ja tunteisiin, ja niiden tarkoituksena on pysäyttää ihminen aivan tarvittavan hyllyn vieressä ja saada hänet valitsemaan se monien muiden tuotemerkkien joukosta. Niiden pakkaus ilmaisee suunnitelmauutteiden vaikutukset, värikkäitä kuvioita, jotka on painettu suoraan valkoiseen posliinipulloon, joka muistuttaa kukien muotoa. Se korostaa visuaalisesti kuvaa luonnollisesta tuotteesta.

Viinitölkki

Essenzza

Viinitölkki Viinin suunnittelu, sen alkuperämaa ja kaupunki on kiinnittänyt paljon huomiota. Hae pienoiskoossa ja perinteisissä maalauksissa. Arvollisista aiheista selvisi, että tavoitteen saavuttamiseksi tämä tarkoittaa, että vaikka perinteinen ylellinen viinipullojen suunnittelu oli erittäin tehokasta. Suunnittelussa käytetty motiivi, arabesques.Nämä kuvio on piirretty Iranin lakatulla maalauksella. Suunnittelu yrittää luoda alkuperäisiä ja luovia malleja ja pyrkii luomaan mallin, jolla on sisäinen merkitys, ja välittämään tärkeän viestin.

Mehupakkaukset

Pure

Mehupakkaukset Pure Juice -konseptin perusta on tunneosa. Kehitetty nimeämis- ja suunnittelukonsepti on suunnattu asiakkaan tunteisiin ja tunteisiin, ja niiden tarkoituksena on pysäyttää ihminen aivan tarvittavan hyllyn vieressä ja saada hänet valitsemaan se monien muiden tuotemerkkien joukosta. Pakkaus ilmaisee hedelmäuutteiden vaikutuksia, värikkäitä kuvioita, jotka on painettu suoraan lasipulloon, joka muistuttaa hedelmien muotoa. Se korostaa visuaalisesti luonnontuotteiden imagoa.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.