Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ravintola

Nanjing Fishing Port

Ravintola Hanke on muutettu ravintola, jossa on kolme kerrosta Nanjingissä, pinta-ala noin 2000 neliömetriä. Ateriapalveluiden ja kokousten lisäksi on tarjolla tee- ja viinikulttuuria. Sisustus sitoo toisiinsa kirkkaan uuden kiinalaisen tunteen katosta kattokerrokseen lattiaan. Katto on koristeltu kiinalaisilla muinaisilla kannattimilla ja kattoilla. Se muodostaa katon suunnittelun pääelementin. Materiaalit, kuten puuviilu, kultainen ruostumaton teräs ja maalaukset, jotka merkitsevät uutta kiinalaista tunnetta, sekoitetaan toisiinsa luodakseen uuden kiinalaisen tuntotilan.

Polkupyöräkypärä

Voronoi

Polkupyöräkypärä Kypärä on inspiroitu 3D Voronoi -rakenteesta, joka on laajalti levinnyt luonnossa. Parametrisen tekniikan ja bionikan yhdistelmällä polkupyöräkypärässä on parantava ulkoinen mekaaninen järjestelmä. Se eroaa perinteisestä hiutaleiden suojarakenteesta sen lyömättömässä bionisessa 3D-mekaanisessa järjestelmässä. Kun tämä rakenne osuu ulkoiseen voimaan, se osoittaa parempaa vakautta. Kevyyden ja turvallisuuden tasapainossa kypärä pyrkii tarjoamaan ihmisille mukavamman, muodikkaamman ja turvallisemman henkilökohtaisen suojan polkupyöräkypärän.

Ruokailu Ja Työskentely

Eatime Space

Ruokailu Ja Työskentely Kaikilla ihmisillä on oikeus olla yhteydessä aikaan ja muistiin. Sana Eatime kuulostaa ajasta kiinaksi. Ruokailutila tarjoaa paikkoja, joissa rohkaistaan ihmisiä syömään, työskentelemään ja muistamaan rauhassa. Ajan käsite on vuorovaikutuksessa työpajan kanssa, mikä on muuttunut ajan myötä. Työpajatyylin perusteella suunnittelu sisältää teollisuuden rakenteen ja ympäristön peruselementteinä tilan rakentamiseksi. Eatime kunnioittaa puhtainta muotoilumuotoa sekoittamalla hienovaraisesti elementtejä, jotka antavat itselleen sekä raaka- että viimeistelyn.

Valokuvataide

Forgotten Paris

Valokuvataide Unohdettu Pariisi ovat mustavalkoisia valokuvia Ranskan pääkaupungin vanhoista metroista. Tämä malli on ohjelmisto paikoista, jotka harvat tietävät, koska ne ovat laittomia ja vaikeasti saatavissa. Matthieu Bouvier on tutkinut näitä vaarallisia paikkoja kymmenen vuoden ajan löytääkseen unohdetun menneisyyden.

Laukku

Totepographic

Laukku Topografinen inspiroitu muotoilulaukku, joka on helppo kantolaukku, varsinkin niillä kiireisillä päivillä, jotka vietettiin ostoksille tai juoksemiseen. Tote-laukun kapasiteetti on kuin vuori, ja se voi pitää tai kantaa monia asioita. Oraakkeliluu muodostaa pussin kokonaisrakenteen, topografinen karttamuoto on pinta-aine, aivan kuten vuoren epätasainen pinta.

Lasikauppa

FVB

Lasikauppa Lasikauppa yrittää luoda ainutlaatuisen tilan. hyödyntämällä hyvällä tavalla laajennettua verkkoa, jossa on erikokoisia reikiä rekombinaation ja kerroksen avulla, ja levittämällä niitä arkkitehtuuriseinästä sisäkattoon, koveran linssin ominaisuus esitetään - puhdistuman ja epämääräisyyden erilaiset vaikutukset. Soveltamalla koveraa linssiä kulmavaihtoehdolla, kuvien kiertyneet ja kallistetut tehosteet esitetään kattoesityksessä ja näyttökaapissa. Kuperin linssin ominaisuus, joka muuttaa tavaroiden kokoa halutessaan, ilmaistaan näyttelyseinällä.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.