Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Huppu

Black Hole Hood

Huppu Tämä Black Holen ja Worm Holen inspiroimien suunnittelema huppu tekee tuotteesta kauniin ja modernin muodon, joka kaikki aiheuttaa tunteita ja edullinen. Se tekee tunnetiloja ja helpon käytön ruoanlaiton aikana. Se on kevyt, helppo asentaa, helppo puhdistaa ja suunniteltu nykyaikaisille Irlannin keittiöille.

Myyntikeskus

HuiSheng Lanhai

Myyntikeskus Päättäkää kohtaussuunnittelun valtameren teeman kanssa avaruus sielu siten, että pikselin neliö on visuaalisen viestinnän elementti, anna lasten pelin tutkia oppimisen ja kasvun löytämistä tulla tapauksen ytimeksi, vapaa tilan paikannus esittelee fantasian vaikutus koulutuksen hauskaa. Muodosta, mittakaavasta, värimaailmasta, rakenteesta psykologiseen aistikokemukseen asti avaruuskäsitys jatkuu ja rikastuu, kun kaikki elementit ovat integroituneet ja törmäävät.

Kaiutin

Black Hole

Kaiutin Musta reikä, joka on suunniteltu nykyaikaisen älykkään tekniikan pohjalta, ja se on kannettava Bluetooth-kaiutin. Se voidaan kytkeä mihin tahansa matkapuhelimeen, jolla on erilaiset alustat, ja siellä on USB-portti yhteyden muodostamiseksi ulkoiseen kannettavaan tallennustilaan. Sulautettua valoa voidaan käyttää pöytävalaisimena. Lisäksi Black Holen houkutteleva ulkonäkö tekee siitä niin houkuttelevia astioita, joita voitaisiin käyttää sisustussuunnittelussa.

Kannettava Bluetooth-Kaiutin

Black Box

Kannettava Bluetooth-Kaiutin Tämä on kannettava Bluetooth-kaiutin. Se on kevyt ja pieni, ja sillä on emotionaalinen muoto. Suunnittelin Black Box -kaiutinmuodon yksinkertaistamalla aaltojen muotoa. Stereoäänen kuuntelemiseksi siinä on kaksi kaiutinta, vasen ja oikea. Myös nämä kaksi kaiutinta ovat kumpikin osa aaltomuotoa. Yksi on positiivisen aallon muoto ja yksi negatiivisen aallon muoto. käyttöä varten, tämä laite voi yhdistää parin muihin elektronisiin laitteisiin, kuten matkapuhelimeen ja tietokoneeseen, Bluetoothilla ja toistaa äänen. Lisäksi siinä on akun jakaminen. Kun kootaan kaksi kaiutinta, pöydälle ilmestyy musta laatikko, kun sitä ei käytetä.

Myyntikeskus

Ad Jinli

Myyntikeskus Hankkeella on kunnostettu kaupunkitontin vanhoja rakennuksia ja annettu rakennuksille uusi toiminnallinen tehtävä vastaamaan uusia toiminnallisia vaatimuksia. Suunnittelijat yrittävät saada ihmiset hyväksymään modernin tyylin nelitasoisessa kaupungissa rakennusten julkisivumuutoksista sisätilojen suunnitteluun projektin toteutuksen eheyden varmistamiseksi.

Kannettava Kaiutin

Seda

Kannettava Kaiutin Seda on älykkyysteknologian perustoiminnallinen laite. Keskellä oleva kynänpidike on tilan järjestäjä. Lisäksi digitaaliset ominaisuudet, kuten USB-portti ja Bluetooth-yhteys, tekevät siitä kannettavan soittimen ja kaiuttimen, jolla on kotialue. Ulkoiseen runkoon upotettu valopalkki toimii pöytävalaisimena. Myös ylellisen houkutteleva ulkoasu tekee siitä niin houkuttelevia kodinteollisuuden tuotteita voidaan käyttää sisustussuunnittelussa. Avaruuden parempi käyttö on myös yksi Sedaan olennaisia piirteitä.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.