Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Juoma

Firefly

Juoma Tämä muotoilu on uusi Chian kanssa varustettu cocktail, pääideana oli suunnitella cocktail, jolla on useita makuvaiheita. Tämä malli tulee myös eri väreillä, jotka näkyivät mustassa valossa, mikä tekee siitä sopivan juhliin ja klubiin. Chia voi imeä ja varata minkä tahansa maun ja värin, joten cocktailin valmistuksessa Fireflyllä voi kokea erilaisia makuja askel askeleelta. Tämän tuotteen ravintoarvo on korkeampi kuin muissa cocktaileissa, ja tämä johtuu Chian korkeasta ravintoarvosta ja alhaisesta kaloritusta. . Tämä muotoilu on uusi luku juomien ja cocktailien historiassa.

Jäämuotti

Icy Galaxy

Jäämuotti Luonto on aina ollut yksi suunnittelijoiden tärkeimmistä inspiraation lähteistä. Idea tuli suunnittelijoiden mieleen tutkimalla tilaa ja Milk Way Galaxy -kuvaa. Tärkein näkökohta tässä suunnittelussa oli luoda ainutlaatuinen muoto. Monet markkinoilla olevat mallit keskittyvät selkeimmän jään tekemiseen, mutta tässä esitetyssä suunnittelussa suunnittelijat keskittyivät tarkoituksella mineraalien tekemiin muotoihin, kun vesi muuttuu jäänä, jotta suunnittelijat olisivat muuttaneet luonnollisen vian. kauniiksi vaikutukseksi. Tämä muotoilu luo spiraalimaisen pallomaisen muodon.

Savukkeensuodatin

X alarm

Savukkeensuodatin X-hälytys on hälytys tupakoitsijoille saadakseen heidät ymmärtämään, mitä he tekevät itselleen tekeessään sitä. Tämä muotoilu on uuden sukupolven savukkeensuodattimia. Tämä muotoilu voi korvata kalliit tupakoinnin vastaiset mainokset ja sillä on enemmän vaikutusta tupakoitsijoiden mieliin kuin millään muulla negatiivisella mainonnalla. Sen rakenne on hyvin yksinkertainen, suodattimet leimataan näkymättömällä musteella, joka peittää luonnoksen negatiivisen alueen ja Jokaisen puffin kohdalla luonnos näyttää selkeämmältä, joten jokaisen puffin kohdalla sydämesi tummenee ja tiedät mitä tapahtuu sinulle.

Muutospyöräpysäköinti

Smartstreets-Cyclepark™

Muutospyöräpysäköinti Smartstreets-Cyclepark on monipuolinen, virtaviivainen pyöräparkkipaikka kahdelle polkupyörälle, joka sopii minuuteihin mahdollistaen polkupyörien pysäköintimahdollisuuksien nopean parantamisen kaupunkialueilla lisäämättä sotkua katumaisemaan. Laitteet auttavat vähentämään pyörävarkauksia, ja ne voidaan asentaa kapeimmillekin kaduille vapauttaen uutta arvoa olemassa olevasta infrastruktuurista. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet voivat olla RAL-värejä vastaavia ja merkkituotteita paikallisille viranomaisille tai sponsoreille. Sitä voidaan käyttää myös pyöräteiden tunnistamiseen. Se voidaan määrittää sopimaan mihin tahansa sarakkeen kokoon tai tyyliin.

Magnesiumpakkaukset

Kailani

Magnesiumpakkaukset Arome Agencyn Kailani-pakkausten graafisen identiteetin ja taiteellisen linjan teokset perustuvat minimaaliseen ja puhtaaseen suunnitteluun. Tämä minimalismi on linjassa tuotteen kanssa, jolla on vain yksi ainesosa, magnesium. Valittu typografia on vahva ja tyypillinen. Se luonnehtii sekä mineraalimagneetin lujuutta että tuotteen vahvuutta, joka palauttaa elinvoiman ja energian kuluttajille.

Pullo Viiniä

Gabriel Meffre

Pullo Viiniä Aroma luo graafisen identiteetin keräilijän kulholle Gabriel Meffrelle, joka viettää 80 vuotta. Työskentelimme tyypillisestä 30-luvun suunnittelusta, jonka nainen symboloi graafisesti lasillisella viiniä. Käytetyt värilevyt korostetaan kohokuvioinnilla ja kuumalla folioleimauksella korostamaan kokoelman keräilijän puolta.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.