Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Julkinen Alue

Quadrant Arcade

Julkinen Alue Grade II -luettelossa oleva pelihalli on muutettu kutsuvaksi kadun läsnäoloksi järjestämällä oikea valo oikeaan paikkaan. Ympäristön valaistusta käytetään yleensä kokonaisvaltaisesti ja sen vaikutukset järjestetään hierarkkisesti saavuttamaan valokuvioissa muutokset, jotka herättävät mielenkiintoa ja edistävät tilan lisääntynyttä käyttöä. Strategista sisällyttämistä dynaamisen ominaisuuden riipuksen suunnitteluun ja sijoitteluun hallittiin yhdessä taiteilijan kanssa niin, että visuaaliset tehosteet näyttävät hienoilta kuin ylivoimaisilta. Päivänvalon heikentyessä tyylikäs rakenne korostuu sähkövalaistuksen rytmillä.

Taideinstallaatiosuunnittelu

Kasane no Irome - Piling up Colors

Taideinstallaatiosuunnittelu Japanilaisen tanssin asennussuunnitelma. Japanilaiset ovat keränneet värejä jo vanhasta ajasta ilmaistakseen pyhiä asioita. Myös paperin kasaamista neliömäisillä siluetteilla on käytetty pyhää syvyyttä kuvaavana asiana. Nakamura Kazunobu suunnitteli tilan, joka muuttaa ilmapiiriä vaihtamalla eri väreihin sellaisella neliömäisellä "kasaantuvalla" motiivilla. Tanssijoiden kohdalla ilmassa lentävät paneelit peittävät taivaan näyttämötilan yläpuolella ja kuvaavat tilan läpi kulkevaa valoa, jota ei voida nähdä ilman paneeleja.

Hotellin Peruskorjaus

Renovated Fisherman's House

Hotellin Peruskorjaus SIXX-hotelli sijaitsee Hayagin lahden Houhai-kylässä Sanyassa. Kiinan etelämeri on 10 metrin päässä hotellin edestä, ja Houhai tunnetaan hyvin surffailijan paratiisina Kiinassa. Arkkitehti muutti alkuperäisen kolmenkerroksisen rakennuksen, jota palvelee paikalliselle kalastajien perheelle vuosien ajan, surffausteemahotelliksi vahvistamalla vanhaa rakennetta ja kunnostamalla sisätilaa.

Laajennettava Pöytä

Lido

Laajennettava Pöytä Lido taittuu pieneen suorakaiteen muotoiseen laatikkoon. Taitettuna se toimii säilytyslaatikkona pienille esineille. Jos ne nostavat sivulevyt, niveljalat työntyvät ulos laatikosta ja Lido muuttuu teepöydäksi tai pieneksi pöydäksi. Samoin, jos ne avaavat sivulevyt kokonaan molemmilta puolilta, se muuttuu suureksi pöydäksi, jonka ylälevyn leveys on 75 cm. Tätä pöytää voidaan käyttää ruokapöydäksi, etenkin Koreassa ja Japanissa, jossa lattialla istuminen ruokailun aikana on yleinen kulttuuri.

Viikonloppumajoitus

Cliff House

Viikonloppumajoitus Tämä on vuoristonäköalalla sijaitseva kalastushytti taivaanjoen rannalla (japanilainen 'Tenkawa'). Teräsbetonista valmistettu muoto on yksinkertainen, kuuden metrin pituinen putki. Putken tienvarsipää on vastapaino ja ankkuroitu syvälle maahan niin, että se ulottuu vaakasuoraan pankista ja roikkuu veden yli. Suunnittelu on yksinkertainen, sisustus on tilava ja joenrantakansi on avoin taivaalle, vuorille ja joelle. Rakennettu tien alapuolelle, vain ohjaamon katto on näkyvissä tienvarsilta, joten rakenne ei estä näkymää.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.