Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Automaattinen Kahvinkeitin

F11

Automaattinen Kahvinkeitin Yksinkertaiset ja tyylikkäät, puhtaat linjat ja korkealaatuiset materiaalipinnoitteet tekevät F11-suunnittelusta sopivan ammattimaiselle ja kotimaiselle ympäristölle. Täysvärinen 7 ": n kosketusnäyttö on erittäin helppokäyttöinen ja intuitiivinen. F11 on" yhden kosketuksen "kone, jolla voit mukauttaa haluamasi juomat nopeaan valintaan. Laajennettu papusäiliö, vesisäiliö ja syöttösäiliö ovat saatavana ruuhka-ajan selviytymiseen. Patentoitu panimoyksikkö voi tarjota paineistettua espressoa tai paineistamatonta kahvia, ja aromin takaavat keraamiset litteät terät.

Turvalaite

G2 Face Recognition

Turvalaite korkea materiaalien laatu ja muotoilun yksinkertaisuus tekevät tästä turvallisuuden kasvotunnistuslaitteesta kuvitteellisen, tyylikkään ja vankan. Sisällä edistyksellistä tekniikkaa, jotta siitä tulisi yksi nopeimmista maailmassa ja erittäin tarkka. Kukaan ei voi huijata sen algoritmia. Vesitiivis tuote, jonka takana on ilmakehän led-valo, joka luo ympäristön tunnelman myös kylmässä toimistossa. Pienen koon ansiosta se sopii melkein mihin tahansa, ja muodon ansiosta se voidaan sijoittaa vaaka- tai pystysuoraan.

Kehittyvät Huonekalut

dotdotdot.frame

Kehittyvät Huonekalut Kodit kasvavat pienemmiksi, joten he tarvitsevat monipuolisia kevyitä huonekaluja. Dotdotdot.Frame on markkinoiden ensimmäinen mobiili, muokattava huonekalujärjestelmä. Tehokas ja kompakti runko voidaan kiinnittää seinään tai nojata sitä vasten, jotta se on helppo sijoittaa kodin ympärille. Ja sen muokattavuus tulee 96 reikästä ja kasvavasta lisävarustevalikoimasta, joka kiinnitetään niihin. Käytä yhtä tai liitä useita järjestelmiä yhdessä tarpeen mukaan - käytettävissä on ääretön yhdistelmä.

Jäämuotti

Icy Galaxy

Jäämuotti Luonto on aina ollut yksi suunnittelijoiden tärkeimmistä inspiraation lähteistä. Idea tuli suunnittelijoiden mieleen tutkimalla tilaa ja Milk Way Galaxy -kuvaa. Tärkein näkökohta tässä suunnittelussa oli luoda ainutlaatuinen muoto. Monet markkinoilla olevat mallit keskittyvät selkeimmän jään tekemiseen, mutta tässä esitetyssä suunnittelussa suunnittelijat keskittyivät tarkoituksella mineraalien tekemiin muotoihin, kun vesi muuttuu jäänä, jotta suunnittelijat olisivat muuttaneet luonnollisen vian. kauniiksi vaikutukseksi. Tämä muotoilu luo spiraalimaisen pallomaisen muodon.

Muutospyöräpysäköinti

Smartstreets-Cyclepark™

Muutospyöräpysäköinti Smartstreets-Cyclepark on monipuolinen, virtaviivainen pyöräparkkipaikka kahdelle polkupyörälle, joka sopii minuuteihin mahdollistaen polkupyörien pysäköintimahdollisuuksien nopean parantamisen kaupunkialueilla lisäämättä sotkua katumaisemaan. Laitteet auttavat vähentämään pyörävarkauksia, ja ne voidaan asentaa kapeimmillekin kaduille vapauttaen uutta arvoa olemassa olevasta infrastruktuurista. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet voivat olla RAL-värejä vastaavia ja merkkituotteita paikallisille viranomaisille tai sponsoreille. Sitä voidaan käyttää myös pyöräteiden tunnistamiseen. Se voidaan määrittää sopimaan mihin tahansa sarakkeen kokoon tai tyyliin.

Portaikko

U Step

Portaikko U-portaikko muodostetaan lukitsemalla kaksi u: n muotoista neliörasiaprofiilikappaletta, joilla on eri mitat. Tällä tavalla portaikko muuttuu omavaraiseksi, jos mitat eivät ylitä kynnysarvoa. Näiden kappaleiden etukäteisvalmistelu tarjoaa asennusmukavuuden. Näiden suorien kappaleiden pakkaaminen ja kuljettaminen on myös yksinkertaistettu huomattavasti.