Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Monitoimi Korvakorut

Blue Daisy

Monitoimi Korvakorut Päivänkakkarat ovat yhdistelmäkukkia, joissa on kaksi kukkaa yhdistettynä yhdeksi, sisäosaksi ja ulommaksi terälehtiosaksi. Se symboloi toisten rakkautta tai perimmäistä sidettä edustavien kahden toisiinsa kietoutumista. Suunnittelu sekoittuu päivänkakkarakukan ainutlaatuisuuteen, jolloin käyttäjän on mahdollista käyttää Sininen päivänkakkara monin tavoin. Sinisten safiirien valinta terälehdet korostavat toivoa, halua ja rakkautta. Keltaisille safiireille, jotka on valittu keskeiseksi kukka terälehdeksi, houkuttelee käyttäjää tuntemaan iloa ja ylpeyttä, mikä antaa käyttäjälle täydellisen seesteisyyden ja itseluottamuksen näyttääkseen eleganssin.

Riipus

Eternal Union

Riipus Olga Yatskaer, ammattilainen historioitsija, joka päätti jatkaa korujen suunnittelijan uraa, on ikuinen liitto, joka näyttää yksinkertaiselta, mutta täynnä merkitystä. Jotkut löytävät siitä ripauksen kelttiläisiä koruja tai jopa Herakles-solmun. Pala edustaa yhtä ääretöntä muotoa, joka näyttää kahdelta toisiinsa kytketyltä muodolta. Tämä vaikutus luodaan ristikkomaisilla viivoilla, jotka on kaiverrettu kappaleen päälle. Toisin sanoen - nämä kaksi on sidottu toisiinsa yhtenä ja toinen on näiden kahden liitto.

Korukokoelma

Ataraxia

Korukokoelma Yhdistettynä muotiin ja edistyneeseen tekniikkaan, hankkeen tavoitteena on luoda korut, jotka voivat tehdä vanhoista goottilaisista elementeistä uuden tyylin, keskustelemalla perinteisten mahdollisuuksista nykyympäristössä. Kiinnostuneena siitä, miten goottivaikutelma vaikuttaa yleisöön, projekti yrittää provosoida ainutlaatuisen yksilöllisen kokemuksen leikkisissä vuorovaikutuksissa tutkimalla suunnittelun ja käyttäjien välistä suhdetta. Synteettiset jalokivet, alempana ekologisen jäljennösmateriaalina, leikattiin epätavallisen tasaisiksi pinnoiksi, jotta ne värjäisivät iholle vuorovaikutuksen parantamiseksi.

Collier

Eves Weapon

Collier Eeva-ase on valmistettu 750 karaatin ruususta ja valkokulta. Se sisältää 110 timanttia (20,2 kt) ja koostuu 62 segmentistä. Kaikilla niillä on kaksi täysin erilaista ulkonäköä: Sivusta katsottuna segmentit ovat omenanmuotoisia, ylhäältäpäin näkyy V: n muotoisia viivoja. Jokainen segmentti on jaettu sivuttain, jotta saadaan aikaan jousikuormitustehoste, joka pitää timantteja - timantteja pidetään vain jännityksellä. Tämä korostaa edullisesti kirkkautta, kirkkautta ja maksimoi timanttien näkyvän säteilyn. Se mahdollistaa erittäin kevyt ja selkeä muotoilu kaulakorun koosta huolimatta.

Rengas

Wishing Well

Rengas Vieraillessaan unelmissaan ruusutarhassa, Tippy tuli toiveeseen, jota ympäröivät ruusut. Siellä hän katsoi kaivoon ja näki yötähteiden heijastuksen ja toivoi. Yötähteitä edustavat timantit, ja rubiini symboloi hänen syvintä intohimoaan, unelmiaan ja toivojaan, jotka hän teki toivomusvoimallaan. Tässä mallissa on mukautettu ruusuleikkaus, kuusikulmainen rubiinikynsi, joka on asetettu 14 K kiinteästä kullasta. Pienet lehdet on veistetty luonnollisten lehtien tekstuurin osoittamiseksi. Rengasnauha tukee tasaista yläosaa ja kaareutuu hiukan sisäänpäin. Rengaskoot on laskettava matemaattisesti.

Laukku

Totepographic

Laukku Topografinen inspiroitu muotoilulaukku, joka on helppo kantolaukku, varsinkin niillä kiireisillä päivillä, jotka vietettiin ostoksille tai juoksemiseen. Tote-laukun kapasiteetti on kuin vuori, ja se voi pitää tai kantaa monia asioita. Oraakkeliluu muodostaa pussin kokonaisrakenteen, topografinen karttamuoto on pinta-aine, aivan kuten vuoren epätasainen pinta.