Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kaulakoru Ja Rintakoru

I Am Hydrogen

Kaulakoru Ja Rintakoru Suunnittelu on inspiroitu neoplatonisesta makrokosmosta ja mikrokosmosta johtuvasta filosofiasta, jonka mukaan samat kuviot toistetaan kaikilla kosmoksen tasoilla. Viitaten kultaiseen suhteeseen ja fibonacci-sekvenssiin, kaulakorussa on matemaattinen malli, joka jÀljittelee luonnossa havaittuja fyllotaksismalleja, kuten auringonkukissa, pÀivÀnkakkaraissa ja monissa muissa kasveissa havaitaan. Kultainen torus edustaa maailmankaikkeutta, ympÀröimÀssÀ avaruus-ajan kankaassa. "I Am Hydrogen" edustaa samanaikaisesti mallia "suunnittelun universaalisesta vakiosta" ja mallia itse maailmankaikkeudesta.

KierrÀtetyt Korut

Clairely Upcycled Jewellery

KierrÀtetyt Korut Kauniit, kirkkaat, kierrÀtetyt korut, jotka on suunniteltu kÀyttÀmÀttÀ Claire de Lune -kattokruunujen jÀtemateriaalia. TÀmÀ linja on kehittynyt huomattavaksi joukkoon kokoelmia - kaikki kertomat tarinat, kaikki edustavat hyvin henkilökohtaisia vÀlÀhdyksiÀ suunnittelijan filosofiaan. LÀpinÀkyvyys on tÀrkeÀ osa suunnittelijoiden omaa filosofiaa, ja tÀmÀ heijastuu hÀnelle kÀytetyn akryylin valinnalla. KÀytettÀvÀn peiliakryylin lisÀksi, joka itse heijastaa valoa, materiaali on aina lÀpinÀkyvÀÀ, vÀriÀ tai kirkasta. CD-pakkaus vahvistaa kÀsitteen uudelleentarkastelua.

Rengas

The Empress

Rengas Fantastinen kauneuskivi - pyrope - sen ydin tuo suuruuden ja juhlavuuden. Se on kauneus ja ainutlaatuisuus kivi tunnistettu kuva, joka on tarkoitettu tulevaisuuden sisustus. Kivelle oli tarpeen luoda ainutlaatuinen kehys, joka kantaisi hÀnet ilmaan. Kivi vedettiin pitÀvÀn metallin ulkopuolelle. TÀmÀ kaava aistillinen intohimo ja houkutteleva voima. Klassisen konseptin sÀilyttÀminen oli tÀrkeÀÀ, sillÀ se tuki modernia kÀsitystÀ koruista.

Rintakoru

The Sunshine

Rintakoru Ominaisuus tÀmÀn koru on, ettÀ tÀssÀ kÀytettiin suuri kivi monimutkainen muoto, joka on asetettu nÀkymÀtön (ilma) runko. Korujen suunnittelu-nÀkymÀ avaa vain kivit, jotka piilottavat kokoonpanoteknologian. Itse kiveÀ pitÀvÀt kaksi, hÀiritsemÀtöntÀ kiinnikettÀ ja ohut levy, joka on tÀynnÀ timantteja. TÀmÀ levy on perusta kaikille tukirakenteen rintakoruille. Se pitÀÀ ja toinen kivi. Koko koostumus tehtiin mahdolliseksi hienon pÀÀhiomakiven jÀlkeen.

Rengas

Pollen

Rengas Jokainen pala on tulkinta fragmentista luonnosta. Luonnosta tulee tekosyy antaa elÀmÀ jalokiviÀ, leikkiÀ tekstuurivaloilla ja varjoilla. Tavoitteena on tarjota koru tulkituilla muodoilla, kuten luonto suunnittelee heille herkkyydellÀÀn ja aistillisuudellaan. Kaikki kappaleet on kÀsintehty korostamaan jalokivien tekstuurit ja erityispiirteet. Tyyli on puhdas pÀÀstÀkseen kasvien elÀmÀn aineeseen. Tuloksena saadaan pala, joka on ainutlaatuinen ja ajaton, syvÀsti yhteydessÀ luontoon.

Mukautuvat Korut

Gravity

Mukautuvat Korut Vaikka 2000-luvulla korkean nykyaikaisen tekniikan, uusien materiaalien tai ÀÀrimmÀisen uusien muotojen kÀyttö on usein vÀlttÀmÀtöntÀ innovaatioiden tekemiselle, Gravity osoittaa pÀinvastaista. Gravitaatio on kokoelma muokattavia koruja, joissa kÀytetÀÀn vain lankaa, hyvin vanhaa tekniikkaa ja painovoimaa, ehtymÀtöntÀ resurssia. Kokoelma koostuu suuresta mÀÀrÀstÀ hopea- tai kultaelementtejÀ, erilaisilla kuvioilla. Jokainen niistÀ voidaan yhdistÀÀ helmiin tai kiveihin ja riipuksiin. Mallisto on niin monien korujen ÀÀrettömyys.