Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Rakennerengas

Spatial

Rakennerengas Suunnittelu kÀsittÀÀ metallirunkorakenteen, jossa druzy pidetÀÀn siten, ettÀ painotetaan sekÀ kiveÀ ettÀ metallirunkorakennetta. Rakenne on melko avoin ja varmistaa, ettÀ kivi on suunnittelun tÀhti. Druzyn epÀsÀÀnnöllinen muoto ja rakennetta pitÀvÀt metallipallat tuovat malliin hieman pehmeyttÀ. Se on rohkea, reipas ja puettavissa.

Vaatteiden Suunnittelu

Sidharth kumar

Vaatteiden Suunnittelu NS GAIA on New DelhistĂ€ perĂ€isin oleva nykyaikainen naistenvaatemerkki, joka on rikas ainutlaatuisen suunnittelun ja kankaan tekniikoilla. Tuotemerkki on suuri ajatuksellinen tuottaja ja kaikenlainen pyörĂ€ily ja kierrĂ€tys. TĂ€mĂ€n tekijĂ€n tĂ€rkeys nĂ€kyy NS GAIA: n nimeĂ€mispilareissa, N ja S, jotka edustavat luontoa ja kestĂ€vÀÀ kehitystĂ€. NS GAIA: n lĂ€hestymistapa on ”vĂ€hemmĂ€n on enemmĂ€n”. Etiketti on aktiivinen osa hidasta muotiliikettĂ€ varmistamalla, ettĂ€ ympĂ€ristövaikutukset ovat minimaaliset.

Korvakorut

Van Gogh

Korvakorut Van Goghin maalatut korvakorut kukkaisesta mantelipuusta. Oksien herkkyys toistuu herkillÀ Cartier-tyyppisillÀ ketjuilla, jotka, kuten oksat, heiluttavat tuulen mukana. Eri jalokivien eri sÀvyt, lÀhes valkoisesta voimakkaampaan vaaleanpunaiseen, edustavat kukkasÀvyjÀ. Kukkivien kukinten klusteri on edustettuna erilaisilla kivillÀ. Valmistus 18k kultaa, vaaleanpunaisia timantteja, morganiiteja, vaaleanpunaisia safiireja ja vaaleanpunaisia turmaliineja. Kiillotettu ja kuvioitu viimeistely. ErittÀin kevyt ja tÀydellisesti istuva. TÀmÀ on kevÀÀn saapuminen jalokiviksi.

KĂ€silaukut

Qwerty Elemental

KÀsilaukut Aivan kuten kirjoituskoneiden suunnittelun kehitys osoittaa muutoksen erittÀin monimutkaisesta visuaalisesta muodosta puhtaana vuorattuun, yksinkertaiseen geometriseen muotoon, Qwerty-elemental onkin lujuuden, symmetrian ja yksinkertaisuuden ruumiillistuma. Eri kÀsityölÀisten valmistamat konstruktiiviset terÀsosat ovat tuotteen erottuva visuaalinen piirre, joka antaa pussille arkkitehtonisen ulkonÀön. Laukun olennainen erikoisuus on kaksi kirjoituskoneen avainta, jotka itse on valmistanut ja koonnut suunnittelija itse.

Naisten

Macaroni Club

Naisten Kokoelma, Macaroni Club, on inspiroinut 1800-luvun puolivÀlistÀ perÀisin olevia makaroneja, jotka yhdistÀvÀt heidÀt nykypÀivÀn logosta riippuvaisiin ihmisiin. Makaroni oli termi miehille, jotka ylittivÀt Lontoon muodin tavanomaiset rajat. Ne olivat 1700-luvun logo mania. TÀmÀn kokoelman tavoitteena on nÀyttÀÀ logon voima menneisyydestÀ nykypÀivÀÀn ja luoda Macaroni Club itsessÀÀn brÀndinÀ. Suunnittelun yksityiskohdat ovat saaneet inspiraatiota vuonna 1770 tehdyistÀ Makaroni-puvuista ja nykyisestÀ muotisuuntauksesta ÀÀrimmÀisillÀ volyymeilla ja pituudella.

Kello

Argo

Kello Gravithinin Argo on aikakello, jonka suunnittelu on inspiroinut sekstantin. SiinÀ on kaiverrettu kaksoisvalinta, jota on saatavana kahdessa sÀvyssÀ, syvÀn sininen ja musta meri, Argo-laivan myyttisten seikkailujen kunniaksi. Sen sydÀn lyö sveitsilÀisen Ronda 705 kvartsiliikkeen ansiosta, kun taas safiirilasi ja vahva 316L harjattu terÀs takaavat entistÀ paremman vastustuksen. Se on myös 5ATM vedenkestÀvÀ. Kellota on saatavana kolmessa eri vÀrikotelossa (kulta, hopea ja musta), kahdella valintavÀrillÀ (syvÀn sininen ja musta meri) ja kuudessa hihnamallissa, kahdesta eri materiaalista.