Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Julkinen Taidetila

Dachuan Lane Art Installation

Julkinen Taidetila Jinjiang-joen länsirannalla sijaitseva Chengdun Dachuan-kaista on historiallinen katu, joka yhdistää Chengdu East Gate City -mallin rauniot. Hankkeessa historiallinen Dachuan Lane -kaarikäytävä rakennettiin vanhalla tavalla uudelle alkuperäiselle kadulle, ja katutaiteen installaatio kertoi tämän kadun tarinan. Taideinstallaation puuttuminen on eräänlainen media tarinoiden jatkamiselle ja välittämiselle. Se ei vain toista purettujen historiallisten kadujen ja kaistojen jälkiä, vaan tarjoaa myös eräänlaisen kaupunkimuistin lämpötilan uusille kaduille ja kaistoille.

Visuaalinen Viestintä

Plates

Visuaalinen Viestintä Rautakaupan eri osastojen esittelyä varten Didyk Pictures esitteli ne useina levyinä, joiden päällä oli erilaisia laitteisto-esineitä ja jotka tarjoillaan ravintola-tavalla. Valkoinen tausta ja valkoiset astiat auttavat korostamaan tarjoiltuja esineitä ja helpottavat myymäläkävijöiden löytämistä tietylle osastolle. Kuvia käytettiin myös 6x3-metrisissä mainostauluissa ja julisteissa julkisessa liikenteessä ympäri Viroa. Valkoinen tausta ja yksinkertainen koostumus antavat tämän ilmoituksen nähdä myös autolla ohi kulkevalle henkilölle.

Veistos

Iceberg

Veistos Jäävuoret ovat sisustusveistoksia. Yhdistämällä vuoret on mahdollista rakentaa vuoristoja, mielenmaisemia, jotka on valmistettu lasista. Kunkin kierrätetyn lasiesineen pinta on ainutlaatuinen. Siten jokaisella esineellä on ainutlaatuinen luonne, sielu. Veistokset ovat käsintehtyjä, allekirjoitettuja ja numeroituja Suomessa. Iceberg-veistoksien pääfilosofia on heijastaa ilmastomuutosta. Siksi käytetty materiaali on kierrätettyä lasia.

Katselusovellus

TTMM for Pebble

Katselusovellus TTMM on Pebble 2 -älykellolle omistettu 130 Watchface -kokoelma. Tietyt mallit näyttävät kellonajan ja päivämäärän, viikon päivän, vaiheet, toiminnan ajan, etäisyyden, lämpötilan ja akun tai Bluetooth-tilan. Käyttäjä voi mukauttaa tietotyyppiä ja nähdä lisätietoja ravistelun jälkeen. TTMM-katselupinnat ovat yksinkertaisia, minimaalisia, esteettisiä. Se on yhdistelmä numeroita ja abstraktia tietografiikkaa, joka on täydellinen robotti-aikakaudelle.

Katselusovellus

TTMM for Fitbit

Katselusovellus TTMM on 21 kellotaulun kokoelma, joka on omistettu Fitbit Versa- ja Fitbit Ionic -kellokelleille. Kelloasemilla on komplikaatioasetuksia vain yksinkertaisella näytön napauttamisella. Tämä tekee niistä erittäin nopean ja helpon räätälöidä väriä, esiasetusta ja komplikaatioita käyttäjän mieltymyksiin. Sitä inspiroivat elokuvat, kuten Blade Runner ja Twin Peaks -sarjat.

Watchface Apps

TTMM

Watchface Apps TTMM on kokoelma katselupintoja Pebble Time- ja Pebble Time Round -kellotiedostoihin. Täältä löydät kaksi sovellusta (sekä Androidille että iOS-alustalle) 50 ja 18 mallilla yli 600 värivaihtoehtoa. TTMM on yksinkertainen, minimaalinen ja esteettinen numeroiden ja abstraktien infografioiden yhdistelmä. Nyt voit valita aikatyylisi milloin haluat.