Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Juliste

CELLS

Juliste PIY rakensi 19. heinäkuuta 2017 pienen rakennuksen Melbournessa, Australiassa. Se on pieni linna, joka on koottu 761 komponentista, ja he nimittivät sen "Soluiksi". Solmut on suunniteltu käsin käännetyiksi lankoiksi ja suoriksi kärkiksi, jotka on esitetty yhteenvetona nimellä "East Tenon". West Mortise ". Löydät heidän tuotteet, mukaan lukien muuttuvat hyllyt, tutkimus- ja kenkätelineet, jne., Jotka kaikki on hajotettu ja koottu uudelleen organismiin. Ja sitten tunnet heidän halunsa kasvaa vapaasti.

Teepakkaus

Seven Tea House

Teepakkaus Teehallbrändin, joka ottaa kuvan vapaan ja miellyttävän teen roiskumisesta ja hajottamisesta, teevalmistusprosessin käsite, vahva tai heikko, joka muuttuu ennakoimattomasti teemaalauksen elementiksi teetä maistellessa. Satunnainen viehätys ottaen teetä musteena ja käyttämällä sormea kynällä, luonnostelemassa teehallin perheen laaja-alaista mielenkiintoa maisemaan. Alkuperäinen pakettisuunnittelu välittää viihtyisän ilmapiirin ja ilmaisee miellyttävän elämän elämästä teellä.

Tuotemerkin Edistäminen

Project Yellow

Tuotemerkin Edistäminen Keltainen projekti on kokonaisvaltainen taideprojekti, joka rakentaa kaiken on keltaista visuaalisen konseptin. Avaintoiminnon mukaan eri kaupungeissa tehdään suuria ulkonäytöksiä ja samanaikaisesti tuotetaan sarja kulttuurisia ja luovia johdannaisia. Visuaalisena IP-projektina Project Yellow sisältää kiehtovan visuaalisen kuvan ja energisen värimaailman muodostaen yhtenäisen avaintoiminnon, joka tekee ihmisistä unohtumattoman. Soveltuu laajamittaiseen online- ja offline-mainontaan sekä visuaalisten johdannaisten tuottamiseen, se on ainutlaatuinen suunnitteluprojekti.

Visuaalinen Ip-Suunnittelu

Project Yellow

Visuaalinen Ip-Suunnittelu Keltainen projekti on kokonaisvaltainen taideprojekti, joka rakentaa kaiken on keltaista visuaalisen konseptin. Avaintoiminnon mukaan eri kaupungeissa tehdään suuria ulkonäytöksiä ja samanaikaisesti tuotetaan sarja kulttuurisia ja luovia johdannaisia. Visuaalisena IP-projektina Project Yellow sisältää kiehtovan visuaalisen kuvan ja energisen värimaailman muodostaen yhtenäisen avaintoiminnon, joka tekee ihmisistä unohtumattoman. Soveltuu laajamittaiseen online- ja offline-mainontaan sekä visuaalisten johdannaisten tuottamiseen, se on ainutlaatuinen suunnitteluprojekti.

Brändi-Identiteetin Uudelleensuunnittelu

InterBrasil

Brändi-Identiteetin Uudelleensuunnittelu Brändin uudelleenarvioinnin ja uudelleensuunnittelun inspiraatio olivat muutokset modernisoinnissa ja integraatiossa yrityksen kulttuuriin. Sydämen suunnittelu ei voinut enää olla brändin ulkopuolella, mikä inspiroi kumppanuutta sekä sisäisesti työntekijöiden että asiakkaiden kanssa. Integroitu unioni etujen, sitoutumisen ja palvelun laadun välillä. Muodosta väreihin uusi muotoilu integroi sydän B: hen ja terveysristi T. sydän.

Brändisuunnittelu

EXP Brasil

Brändisuunnittelu EXP Brasil -brändin suunnittelu perustuu yrityksen yhtenäisyyden ja kumppanuuden periaatteisiin. Hyväksytään tekniikan ja suunnittelun sekoitus projektiinsa samoin kuin toimisto-elämässä. Typografiaelementti edustaa tämän yrityksen unionia ja vahvuutta. X-kirjaimen muotoilu on vankka ja integroitu, mutta erittäin kevyt ja tekninen. Brändi edustaa studio-elämää, ja kirjaimilla on elementtejä sekä positiivisessa että negatiivisessa tilassa, joka yhdistää ihmiset ja muotoilu, yksilöllinen ja kollektiivinen, yksinkertainen ja tekninen, kevyt ja vankka, ammattimainen ja henkilökohtainen.