Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Watchface Apps

TTMM

Watchface Apps TTMM on kokoelma katselupintoja Pebble Time- ja Pebble Time Round -kellotiedostoihin. TÀÀltÀ löydÀt kaksi sovellusta (sekÀ Androidille ettÀ iOS-alustalle) 50 ja 18 mallilla yli 600 vÀrivaihtoehtoa. TTMM on yksinkertainen, minimaalinen ja esteettinen numeroiden ja abstraktien infografioiden yhdistelmÀ. Nyt voit valita aikatyylisi milloin haluat.

Viinitarrat

KannuNaUm

Viinitarrat KannuNaUm-viinitarhojen suunnittelulle on ominaista hienostunut ja minimaalinen tyyli, joka on saatu etsimÀllÀ symboleja, jotka edustavat niiden historiaa. Pidemysmaan osavaltion viininviljelijöiden alue, kulttuuri ja intohimo tiivistetÀÀn kahteen yhteensovitettuun etikettiin. Kaikkia parannuksia on satavuotisen rypÀleen suunnittelu, joka on valmistettu 3D-kaatamalla kullan tekniikalla. Kuvakekuvaus, joka edustaa nÀiden viinien historiaa ja heidÀn kanssaan syntyneen maan historiaa, Ogliastra, satavuotisjuhlamaa Sardiniassa.

Viinitarrojen Suunnittelu

I Classici Cherchi

Viinitarrojen Suunnittelu Vuodesta 1970 lÀhtien Sardinian historialliselle viinitilalle on suunniteltu The Classics -viinirivin etikettien uudelleensijoittaminen. Uusien merkintöjen tutkimuksella haluttiin sÀilyttÀÀ yhteys yrityksen harjoittamaan perinteeseen. Toisin kuin aiemmat etiketit, se toimi antamalla ripaus eleganssia, joka sopii hyvin viinien korkeaan laatuun. Etiketit ovat työskennelleet pistekirjoitustekniikalla, joka tuo eleganssia ja tyyliÀ punnitsemmatta. Kukkakuvio perustuu Usinissa sijaitsevan lÀhellÀ olevan Santa Crocen kirkon kuvion graafiseen suunnitteluun, joka on myös yrityksen logo.

Viinitarra

Guapos

Viinitarra Suunnittelulla pyritÀÀn sulautumaan moderni muotoilu ja taiteen pohjoismaiset taipumukset kuvaamaan viinin alkuperÀmaata. Jokainen reunaleikkaus edustaa korkeutta, jossa jokainen viinitarha kasvaa, ja vastaavaa vÀriÀ rypÀlelajikkeelle. Kun kaikki pullot on kohdistettu linjaan, se muodostaa Portugalin pohjoisosan, alueen, joka synnyttÀÀ tÀmÀn viinin, maiseman muodot.

Vanhan Linnan Palauttaminen

Timeless

Vanhan Linnan Palauttaminen Omistaja osti Crawfordtonin talon Skotlannista huhtikuussa 2013 pyrkiessÀ palauttamaan muinaisen Skotlannin aatelisen alkuperÀisen maun ja sopimaan moderniin elÀmÀÀn. Muinaisen linnan ominaisuudet ja historialliset talletukset sÀilyvÀt alkuperÀisellÀ maulla. Eri vuosisatojen muotoiluesteettiikka ja alueellinen kulttuuri törmÀÀvÀt taiteellisiin kipinöihin samassa tilassa.

Lehden Kannen

TimeFlies

Lehden Kannen PÀÀideana oli erottua perinteisten asiakaslehteiden joukosta. EnsinnÀkin epÀtavallisen kannen avulla. TimeClies-lehden Nordica-lentoyhtiön etukannessa on nykyaikainen virolainen muotoilu, ja lehden nimen kunkin numeron kannessa kirjoittaa esitellyn työn tekijÀ kÀsin. Lehden moderni ja minimalistinen muotoilu vÀlittÀÀ ilman lisÀsanoja uuden lentoyhtiön luovuus, virolaisen luonteen houkuttelevuus ja nuorten virolaisten suunnittelijoiden menestys.