Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Konsoli

Qadem Hooks

Konsoli Qadem Hooks on taideteos, jonka konsolitoiminto on luonnon innoittama. Se koostuu erilaisista maalatuista vihreistä vanhoista koukkuista, joita käytettiin yhdessä Qademin (vanhan puisen muulin satulan takana) kanssa vehnän kuljettamiseen kylästä toiseen. Koukut kiinnitetään vanhaan vehnän puimurilevyyn pohjaksi ja viimeistelty lasi paneeli päällä.

Mausteastia

Ajorí

Mausteastia Ajorí on luova ratkaisu organisoida ja varastoida erilaisia mausteita, mausteita ja mausteita, tyydyttääkseen ja sovittamalla kunkin maan erilaiset kulinaariset perinteet. Sen tyylikäs orgaaninen muotoilu tekee siitä veistoksellisen kappaleen, josta saadaan erinomainen koriste, joka heijastuu keskustelun aloittajana pöydän ympärillä. Pakkaussuunnitelma on valkosipulin ihon innoittamaa, josta tulee ekologisen pakkauksen ainutlaatuinen ehdotus. Ajorí on ympäristöystävällinen suunnittelu planeetalle, luonnon inspiroima ja kokonaan luonnonmateriaaleista valmistettu.

Kierrätetyt Korut

Clairely Upcycled Jewellery

Kierrätetyt Korut Kauniit, kirkkaat, kierrätetyt korut, jotka on suunniteltu käyttämättä Claire de Lune -kattokruunujen jätemateriaalia. Tämä linja on kehittynyt huomattavaksi joukkoon kokoelmia - kaikki kertomat tarinat, kaikki edustavat hyvin henkilökohtaisia välähdyksiä suunnittelijan filosofiaan. Läpinäkyvyys on tärkeä osa suunnittelijoiden omaa filosofiaa, ja tämä heijastuu hänelle käytetyn akryylin valinnalla. Käytettävän peiliakryylin lisäksi, joka itse heijastaa valoa, materiaali on aina läpinäkyvää, väriä tai kirkasta. CD-pakkaus vahvistaa käsitteen uudelleentarkastelua.

Konsoli

Mabrada

Konsoli Ainutlaatuinen, maalatusta puusta valmistettu konsoli kivipinnoitteella, esittelee vanhaa aitoa kahvimyllyä, joka juontaa juurensa ottomaanien ajan. Jordanialainen kahvinkeitin (Mabrada) toistettiin ja veistettiin seisomaan yhdeksi jaloista konsolin vastakkaiselle puolelle, jossa jauhatin istuu, jolloin syntyi kiehtova pala aulaan tai olohuoneeseen.

Rengas

The Empress

Rengas Fantastinen kauneuskivi - pyrope - sen ydin tuo suuruuden ja juhlavuuden. Se on kauneus ja ainutlaatuisuus kivi tunnistettu kuva, joka on tarkoitettu tulevaisuuden sisustus. Kivelle oli tarpeen luoda ainutlaatuinen kehys, joka kantaisi hänet ilmaan. Kivi vedettiin pitävän metallin ulkopuolelle. Tämä kaava aistillinen intohimo ja houkutteleva voima. Klassisen konseptin säilyttäminen oli tärkeää, sillä se tuki modernia käsitystä koruista.

Yritysidentiteetti

Jae Murphy

Yritysidentiteetti Negatiivista tilaa käytetään, koska se tekee katsojista uteliaita ja koettuaan tämän Aha-hetken he heti pitävät siitä heti ja muistavat sen. Logomerkissä on nimikirjaimet J, M, kamera ja jalusta sisällytetty negatiiviseen kohtaan. Koska Jae Murphy kuvaa usein lapsia, nimensä muodostamat suuret portaat ja matalalla sijaitseva kamera viittaavat siihen, että lapset ovat tervetulleita. Yritystunnuksen suunnittelun avulla logon negatiivista avaruusideaa kehitetään edelleen. Se lisää jokaiselle esineelle uuden ulottuvuuden ja tekee iskulauseesta "Epätavallinen näky tavallisuudesta" totta.