Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kalenteri

Calendar 2014 “ZOO”

Kalenteri ZOO-paperi-käsityösarja on helppo koota. Liimaa tai saksia ei tarvita. Kokoa asentamalla osat saman merkinnän avulla. Jokainen eläin on kahden kuukauden kalenteri. Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen käyttäjien mieltä. Ne tarjoavat mukavuuden nähdä, pitää ja käyttää. Niissä on keveys ja yllätysosa, joka rikastuttaa tilaa. Alkuperäiset tuotteemme on suunniteltu käyttämällä Life with Design -konseptia.

Tuotanto / Jälkituotanto / Lähetystoiminta

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Tuotanto / Jälkituotanto / Lähetystoiminta Ashgabat Tele - Radiokeskus (TV-torni) on monumentaalinen rakennus, 211 m korkea, joka sijaitsee Turkmenistanin pääkaupungin Ashgabatin eteläosissa 1024 m: n kukkulalla merenpinnan yläpuolella. TV-torni on radio- ja TV-ohjelmien tuotannon, jälkituotannon ja lähetysten tärkein keskus. Ja on yksi parhaimmista esimerkkeistä huipputeknisestä digitaalitekniikasta. TV-torni teki Turkmenistanista HD-maanpäällisen lähetysten pioneerin Aasiassa. TV-torni on lähetystoiminnan viimeisen 20 vuoden suurin teknologiainvestointi.

Pyöräkuormaaja

Arm Loader

Pyöräkuormaaja Kuormain, joka toimii enimmäkseen epätasaisesti, voi aiheuttaa kuljettajalle kovan liikuntataudin ja myös nopean väsymyksen. 'ARM LOADER' sallii kuitenkin maanpinnan koordinaattien tunnistamisen ja auttaa kuljettajan istuinta olemaan vakaa eikä liikkumaan. Siksi se auttaa kuljettajaa olemaan väsymättä ja sallii työn suorittaa turvallisesti.

Kalenteri

Calendar 2014 “Safari”

Kalenteri Safari on paperi-käsityöläiskalenteri. Poista ja koota 6 arkkia siten, että sivuilla on kaksi kuukausikalenteria. Taita kori ja liitososat rypyt, katso nivelten merkit ja aseta ne yhteen kuvan osoittamalla tavalla. Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen käyttäjien mieltä. Ne tarjoavat mukavuuden nähdä, pitää ja käyttää. Niissä on keveys ja yllätysosa, joka rikastuttaa tilaa. Alkuperäiset tuotteemme on suunniteltu käyttämällä Life with Design -konseptia.

Usb-Muistitikku

Frohne eClip

Usb-Muistitikku eClip on maailman ensimmäinen paperiliitin, USB-muistitikku, jossa on metrinen viivain. eClip sai kunniamerkin Silver iDA & Golden A 'Design Award. eClip on kevyt, sopii avaimenperäsi ja toimii kuten paperiliitin järjestämään paperit, kuitit ja rahasi. eClip suojaa henkilötietoja, immateriaalioikeuksia, työnantajan tietoja, lääketieteellisiä tietoja ja liikesalaisuuksia tietoturvaohjelmistojen avulla. eClip on suunnitellut Frohne Floridassa. Kultainen muistiliitin on iskunkestävä, naarmuuntumaton, vedenkestävä, alkoholinkestävä, pöly-, ruoste- ja sähkömagneettinen.

Moottorisaha

Rotation Saw

Moottorisaha Moottorisaha pyörivällä kahvalla. Tässä ketjussa on kahva, joka pyörii 360 ° ja pysähtyy ennalta määritettyihin kulmiin. Yleensä ihmiset leikkaavat puita vaaka- tai pystysuunnassa kääntämällä sahoja tiettyihin kulmiin tai kallistamalla tai kallistamalla kehon osia. Valitettavasti saha luistaa usein käyttäjän otteesta tai käyttäjän on työskenneltävä hankalassa asennossa, mikä voi aiheuttaa vammoja. Tällaisten haittojen korvaamiseksi ehdotettu saha on varustettu pyörivällä kahvalla, jotta käyttäjä voi säätää leikkuukulmia.