Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Asuinkoti

Abstract House

Asuinkoti Asuinpaikka hyödyntää modernia estetiikkaa ja säilyttää samalla sisäpihan, joka herättää perinteisen Kuwaitin käytännön talonrakennuksessa. Täällä asuinpaikka saa tunnistaa sekä menneisyyden että nykyhetken ilman, että törmäävät. Pääoven portaiden vesijohto pyyhkäisee ulospäin, lattiasta kattoon ulottuva lasi auttaa pitämään tilat avoimemmina, jolloin käyttäjät voivat siirtyä vaivatta ulkopuolelta ja sisäpuolelta, menneeltä ja nykyiseltä.

Sohva

Shell

Sohva Shell-sohva ilmestyi yhdistelmänä simpukankuorien ja muotisuuntausten kanssa jäljittelemällä exoskeleton-tekniikkaa ja 3D-tulostusta. Tavoitteena oli luoda sohva optisen illuusion vaikutuksella. Niiden tulisi olla kevyitä ja ilmavia huonekaluja, joita voidaan käyttää sekä kotona että ulkona. Kevyyden vaikutuksen saavuttamiseksi käytettiin nylonköysien rainaa. Täten ruhon kovuus tasapainottuu siluettiviivojen kudonnalla ja pehmeydellä. Istuimen nurkkaosien alapuolella olevaa jäykkää alustaa voidaan käyttää sivupöytäinä ja pehmeinä yläistuimina ja tyynyinä viimeistelyyn.

Ravintola

Chuans Kitchen II

Ravintola Chuan's Kitchen II, joka käyttää väliaineena sekä Sichuan Yingjingin mustaa keramiikkaa että louhittuja maa-aineksia metrorakennuksesta, on kokeellinen ravintola, joka on rakennettu perinteisen kansantaidetaiteen nykyaikaiseen kokeiluun. Infinity Mind purkautui materiaalien rajan läpi ja tutkittiin perinteisen kansantaiteen nykyaikaista muotoa ja käytti Yingjingin mustan fajanssin polttoprosessin jälkeen hylätyt tiivisteet ja käytti niitä Chuan's Kitchen II: n pääkoriste-elementtinä.

Nojatuoli

Infinity

Nojatuoli Infinity-nojatuolisuunnittelun pääpaino on tehty selkänojaan. Se on äärettömyyssymbolin viittaus - käännetty kahdeksan luku. Vaikuttaa siltä, että se muuttaa muotoaan kääntyessään, asettamalla linjojen dynamiikan ja luomalla äärettömysmerkin uudelleen usealle tasolle. Selkänojaa vedetään yhdessä useilla elastisilla nauhoilla, jotka muodostavat ulkoisen silmukan, joka palaa myös elämän ja tasapainon äärettömän syklin symboliikkaan. Lisäpaino on ainutlaatuisissa jaloissa, jotka kiinnittävät ja tukevat nojatuolin sivuosat turvallisesti kuten puristimet.

Kahvila

Hunters Roots

Kahvila Vastauksena moderniin, puhtaan esteettisyyteen tarkoitettuihin ohjeisiin luotiin abstraktissa muodossa käytettyjen puisten hedelmälaatikoiden inspiroima sisustus. Laatikot täyttävät tilat ja luovat kiehtovan, melkein luolamaisen veistosmuodon, joka kuitenkin on valmistettu yksinkertaisista ja suorista geometrisista muodoista. Tuloksena on puhdas ja hallittu paikallinen kokemus. Älykäs muotoilu maksimoi myös rajoitetun tilan muuttamalla käytännölliset kalusteet koristeominaisuuksiksi. Valot, kaapit ja hyllyt edistävät suunnittelukonseptia ja kuvanveistoista visuaalisuutta.

Kristallivaloveistos

Grain and Fire Portal

Kristallivaloveistos Puusta ja kvartsikristallista koostuva orgaaninen kevyt veistos käyttää kestävästi hankittua puuta vanhennetun teak-puun varastosta. Puu muotoillaan vuosikymmenien ajan auringon, tuulen ja sateen vaikutuksesta, sitten puu muotoillaan käsin, hiotaan, poltetaan ja viimeistellään astiaksi LED-valaistuksen pitämiseksi ja kvartsikiteiden käyttämiseksi luonnollisena hajottimena. Jokaisessa veistoksessa käytetään 100% luonnollisia muuttumattomia kvartsikiteitä, jotka ovat noin 280 miljoonaa vuotta vanhoja. Käytetään erilaisia puun viimeistelytekniikoita, mukaan lukien Shou Sugi Ban -menetelmä, jossa käytetään tulta säilyttämiseen ja kontrastivärien muodostamiseen.