Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Rengas

Moon Curve

Rengas Luonnollinen maailma on jatkuvassa liikkeessä, koska se tasapainottaa järjestyksen ja kaaoksen välillä. Hyvä muotoilu luodaan samasta jännitteestä. Sen vahvuus, kauneus ja dynaamisuus johtuvat taiteilijan kyvystä pysyä avoimena näille vastakkaisille luomisen aikana. Valmistunut pala on lukemattomien taiteilijoiden valintojen summa. Kaikki ajatukset ja tunteet eivät johda jäykkään ja kylmään työhön, kun taas kaikki tunteet ja hallinta eivät anna työtä, joka ei ilmaise itseään. Näiden kahden toisiinsa liittyminen on ilmaus itse elämän tanssista.

Lamppu

Capsule Lamp

Lamppu Valaisin suunniteltiin alun perin lastenvaatteille. Inspiraatio tulee kapselileluista, joita lapset saavat myymälöistä, jotka yleensä sijaitsevat kauppapaikoilla. Kun katsot lamppua, näet joukon värikkäitä kapselileluja, joista jokaisella on toive ja ilo, joka herättää nuorekkaan sielun. Kapselien lukumäärää voidaan säätää ja sisältö korvata haluamallasi tavalla. Jokaisen kapseliin sijoittamasi esineestä arkipäivän triviasta erikoiskoristeisiin tulee jokaisesta oma kertomuksesi, joka kiteyttää elämäsi ja mielentilasi tietyllä hetkellä.

Elokuva

Wuhan Pixel Box Cinema

Elokuva ”Pikseli” on kuvien peruselementti, suunnittelija tutkii liikkeen ja pikselin suhteita tullakseen tämän suunnittelun teemaksi. ”Pikseliä” käytetään elokuvan eri alueilla. Lippupalkin Grand Hallissa on valtava kaareva kirjekuori, joka muodostuu yli 6000 ruostumattoman teräksen paneelista. Ominaisuuden näyttöseinä on koristeltu valtavalla määrällä seinämästä ulkonevia neliön muotoisia nauhoja, jotka esittävät elokuvan lumoavan nimen. Tämän elokuvateatterin sisällä kaikki nauttivat upeasta digitaalimaailman ilmapiiristä, joka syntyy kaikkien ”Pixel” -elementtien yhteenkuuluvuudesta.

Toimisto

White Paper

Toimisto Kangasmainen sisustus toteuttaa tilaa suunnittelijoiden luovalle panokselle ja luo mahdollisuuksia lukemattomaan näyttelyyn suunnitteluprosessista. Jokaisen projektin edetessä seinät ja levyt peitetään tutkimuksella, suunnitteluluonnoksilla ja esityksillä, jotka kirjaavat jokaisen suunnittelun kehityksen ja josta tulee suunnittelijan päiväkirja. Valkoiset lattiat ja messinki ovi, joita käytetään ainutlaatuisesti ja rohkeasti vahvaan päivittäiseen käyttöön, keräävät jalanjäljet ja sormenjäljet henkilöstöltä ja asiakkailta todistaen yrityksen kasvun.

Kahvila

Aix Arome Cafe

Kahvila Kahvilassa vierailijat kokevat rinnakkaiselon valtamerten kanssa. Avaruuden keskelle sijoitettu valtava munanmuotoinen rakenne toimii samanaikaisesti kassa- ja kahvintoimittajana. Kabinetin ikoninen ulkonäkö on inspiroitunut tummasta ja tylsästä näköisestä kahvipavusta. Kaksi isoa aukkoa ”ison papun” molemmin puolin edessä toimivat hyvänä ilmanvaihdon ja luonnollisen valon lähteenä. Kahvila tarjosi pitkän pöydän, kuten kasan mustekalaita ja kuplia. Näennäisesti satunnaisesti roikkuvat kattokruunut muistuttavat kalojen näkymää veden pinnalle, kiiltävät aallot imevät viihtyisän auringonvalon laajasta taivaasta.

Näyttely Näyttely

Boom

Näyttely Näyttely Tämä on näyttelyn suunnitteluprojekti trendikkäälle muotibrändin näyttelylle Kiinassa. Tämän näyttelyn teema korostaa nuorten mahdollisuuksia tyylistää oma imago ja symboloi räjähtävää melua, jota tämä näyttely yleisölle teki. Siksak-muotoa käytettiin tärkeimmänä visuaalisena elementtinä, mutta eri kokoonpanoilla, kun sitä käytettiin koppissa eri kaupungeissa. Näyttelykoppien rakenne oli kaikki tehtaalla valmiiksi valmistettuja ja paikalleen asennettuja osia sisältäviä. Joitakin osia voidaan käyttää uudelleen tai konfiguroida uudelleen uuden osastosuunnitelman järjestämiseksi näyttelyn seuraavalle pysähdyspaikalle.