Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kello

Argo

Kello Gravithinin Argo on aikakello, jonka suunnittelu on inspiroinut sekstantin. Siinä on kaiverrettu kaksoisvalinta, jota on saatavana kahdessa sävyssä, syvän sininen ja musta meri, Argo-laivan myyttisten seikkailujen kunniaksi. Sen sydän lyö sveitsiläisen Ronda 705 kvartsiliikkeen ansiosta, kun taas safiirilasi ja vahva 316L harjattu teräs takaavat entistä paremman vastustuksen. Se on myös 5ATM vedenkestävä. Kellota on saatavana kolmessa eri värikotelossa (kulta, hopea ja musta), kahdella valintavärillä (syvän sininen ja musta meri) ja kuudessa hihnamallissa, kahdesta eri materiaalista.

Sisustus

Eataly

Sisustus Eataly Toronto on räätälöity kasvavan kaupungin vivahteisiin ja se on suunniteltu lisäämään ja lisäämään sosiaalista vaihtoa suuren italialaisen ruuan yleisen katalysaattorin kautta. On vain sopivaa, että perinteinen ja kestävä passeggiata on Eataly Toronton suunnittelun taustalla. Tämän ajattoman rituaalin mukaan italialaiset juoksevat joka ilta pääkadulle ja piazzaan kävelemään ja seurustella sekä pysähtyä joskus baareihin ja kauppoihin matkan varrella. Tämä kokemussarja vaatii uuden, intiimin katuasteikon Bloorissa ja Bayssä.

Mehevä Erityinen Kasvatusrasia

Bloom

Mehevä Erityinen Kasvatusrasia Bloom on mehevä erityinen kasvatusrasia, joka toimii tyylikkäästi huonekaluna. Se tarjoaa sukulaisille täydelliset kasvuolosuhteet. Tuotteen päätarkoitus on täyttää halu ja vaalia sitä, joka asuu kaupunkialueilla, joilla on vähemmän viherympäristöä. Kaupunkielämään liittyy monia arjen haasteita. Se saa ihmiset jättämään luonteensa huomiotta. Bloomin tavoitteena on olla silta kuluttajien ja heidän luonnollisten toiveidensa välillä. Tuotetta ei ole automatisoitu, sen tarkoituksena on auttaa kuluttajia. Sovellustuki antaa käyttäjille mahdollisuuden toimia kasviensa kanssa, mikä antaa heille mahdollisuuden kasvattaa.

Kappeli

Coast Whale

Kappeli Valaan bionisesta muodosta tuli tämän kappelin kieli. Iskun rannikolle juurtunut valas. Henkilö voi päästä vartaloonsa alhaisen kalankorvan kautta ja kokea näkökulman valaalta, joka katsoo merelle, missä ihmisten on helpompi pohtia ympäristön pilaantumisen laiminlyöntiä. Tukirakenne putoaa rannalle, jotta luonnon ympäristölle aiheutuisi mahdollisimman vähän vahinkoa. Luonnolliset ja ympäristöystävälliset materiaalit tekevät tästä projektista turistikohteen, joka vaatii ympäristönsuojelua.

Muuntava Rengas

T Razr

Muuntava Rengas Lähitulevaisuudessa sähkökuljetusten kehityksen kukoistus on ovella. Autonosien valmistajana Maxxis ajattelee jatkuvasti, kuinka se voi suunnitella toteutettavan älykkään järjestelmän, joka voi osallistua tähän trendiin ja jopa auttaa kiihdyttämään sitä. T Razr on älykäs rengas, joka on kehitetty tarpeisiin. Sen sisäänrakennetut anturit tunnistavat aktiivisesti eri ajo-olosuhteet ja antavat aktiivisia signaaleja renkaan muuntamiseksi. Suurennetut kulutuspinnat venyvät ja muuttavat kosketusaluetta vasteena signaalille, parantaen siten vetokykyä.

Teenkeitin

Grundig Serenity

Teenkeitin Serenity on nykyaikainen teenkeitin, joka keskittyy iloiseen käyttökokemukseen. Projekti keskittyy enimmäkseen esteettisiin elementteihin ja käyttökokemukseen, koska päätavoitteena on, että tuote eroaa olemassa olevista tuotteista. Teekeittimen telakka on pienempi kuin runko, jonka avulla tuote voi katsoa maanpinnan yli ja tuo ainutlaatuisen identiteetin. Hieman kaareva runko yhdistettynä viipaloituihin pintoihin tukee myös tuotteen ainutlaatuista identiteettiä.