Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Asuintalo

Brooklyn Luxury

Asuintalo Asiakkaan intohimon rikkaasta historiallisesta asunnosta innoittamana tämä projekti edustaa funktionalismin ja perinteiden mukauttamista nykyhetken tarkoituksiin. Siksi klassinen tyyli valittiin, mukautettiin ja tyyliteltiin nykyaikaisen suunnittelun ja modernin tekniikan kaanoneihin. Hyvänlaatuiset uudet materiaalit ovat vaikuttaneet tämän projektin luomiseen - todellinen New Yorkin arkkitehtuurin jalokivi. Odotetut menot ylittävät 5 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria, ja ne tarjoavat lähtökohdan tyylikkään ja ylellisen sisustuksen luomiseen, mutta myös toimivan ja mukavan.

Älykkäät Huonekalut

Fluid Cube and Snake

Älykkäät Huonekalut Hello Wood loi ulkokalusteiden sarjan, jossa on älykkäitä toimintoja yhteisötiloihin. Jäljelle jääessään julkisten huonekalujen tyylin, he suunnittelivat visuaalisesti kiinnostavia ja toiminnallisia asennuksia, joissa oli valaistusjärjestelmä ja USB-pistorasiat, mikä edellytti aurinkopaneelien ja paristojen integrointia. Käärme on modulaarinen rakenne; sen elementit ovat muuttuvia sopimaan tietylle sivustolle. Fluid Cube on kiinteä yksikkö, jonka lasikatolla on aurinkokennot. Studio uskoo, että suunnittelun tarkoituksena on muuttaa jokapäiväisistä esineistä rakastettavia esineitä.

Ruokapöytä

Augusta

Ruokapöytä Augusta tulkitsee klassisen ruokapöydän uudelleen. Edustaen edessämme olevia sukupolvia, muotoilu näyttää kasvavan näkymättömästä juuresta. Pöydän jalat on suunnattu tähän yhteiseen ytimeen, ja ne pystyvät pitämään kirjassa sovitettua pöytätasoa. Kiinteä eurooppalainen pähkinäpuu valittiin viisauden ja kasvun merkityksen perusteella. Huonekaluvalmistajien yleensä hylkäämää puuta käytetään haasteisiinsa työskennellä. Solmut, halkeamat, tuuli tärisee ja ainutlaatuiset pyörteet kertovat tarinan puun elämästä. Puun ainutlaatuisuus antaa tämän tarinan elää perheen perintökalusteessa.

Kosmetiikkapakkaukset

Clive

Kosmetiikkapakkaukset Clive-kosmetiikkapakkausten käsite syntyi erilaiseksi. Jonathan ei halunnut vain luoda uutta kosmetiikkamerkkiä yhteisin tuottein. Päättänyt tutkia enemmän herkkyyttä ja hiukan enemmän kuin hän uskoo henkilökohtaisen hoidon kannalta, hän pyrkii yhteen päätavoitteeseen. Tasapaino kehon ja mielen välillä. Havaijista inspiroidussa suunnittelussa trooppisten lehtien yhdistelmä, meren äärellisyys ja pakettien koskettava kokemus tarjoavat rentoutumisen ja rauhan tunteen. Tämä yhdistelmä antaa mahdollisuuden tuoda kyseisen paikan kokemus muotoiluun.

Toimisto

Studio Atelier11

Toimisto Rakennus perustui "kolmioon", jolla oli vahvin visuaalinen kuva alkuperäisestä geometrisesta muodosta. Jos katsot alas korkealta kohdalta, näet yhteensä viisi erilaista kolmiota. Erikokoisten kolmioiden yhdistelmä tarkoittaa, että "ihminen" ja "luonto" ovat rooli paikana, jossa he kohtaavat.

Käsitekirja Ja Juliste

PLANTS TRADE

Käsitekirja Ja Juliste PLANTS TRADE on kasvitieteellisten yksilöiden innovatiivinen ja taiteellinen muoto, joka on kehitetty paremman suhteen luomiseksi ihmisten ja luonnon välille kuin opetusmateriaalit. Kasvien konseptikirja valmisteltiin auttamaan sinua ymmärtämään tätä luovaa tuotetta. Kirja, joka on suunniteltu täsmälleen samankokoiseksi kuin tuote, sisältää paitsi luontovalokuvia, myös ainutlaatuisia grafiikoita, jotka ovat luonnon viisauden innoittamia. Vielä mielenkiintoisempaa on, että grafiikat tulostetaan varovasti kohopainoilla, niin että jokaisen kuvan väri tai rakenne vaihtelee, kuten luonnonkasvienkin.