Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lasipullotettu KivennÀisvesi

Cedea

Lasipullotettu KivennÀisvesi Cedea-vesisuunnittelu on saanut inspiraationsa Ladinin Dolomiiteista ja legendoista luonnonvaloilmiöstÀ Enrosadirasta. Ainutlaatuisen mineraalinsa vuoksi Dolomiitit syttyvÀt punertavaan, polttavaan sÀvyyn auringonnousun ja auringonlaskun aikaan luoden maisemiin maagisen tunnelman. "Muistuttamalla legendaarista taikapuutarhaa", Cedea-pakkaus pyrkii vangitsemaan juuri tÀmÀn hetken. Tuloksena on lasipullo, joka saa veden hÀikÀisemÀÀn ja hohtamaan hÀmmÀstyttÀvÀllÀ tavalla. Pullon vÀrit on tarkoitettu muistuttamaan mineraalin ruusunpunaisessa ja taivaan sinisessÀ kylpevien Dolomiittien erityistÀ hehkua.

Lippulaivateekauppa

Toronto

Lippulaivateekauppa Kanadan vilkkain ostoskeskus tuo Studio Yimun tuoreen uuden hedelmÀteemyymÀlÀn suunnittelun. LippulaivamyymÀlÀprojekti oli ihanteellinen brÀndÀystarkoituksiin, jotta siitÀ tulisi kauppakeskuksen uusi hotspot. Kanadalaisen maiseman inspiroima Kanadan Blue Mountainin kaunis siluetti on painettu seinÀn taustalle kaikkialla myymÀlÀssÀ. Konseptin toteuttamiseksi Studio Yimu teki kÀsityönÀ 275 cm x 180 cm x 150 cm tehdasveistoksen, joka mahdollistaa tÀyden vuorovaikutuksen jokaisen asiakkaan kanssa.

Luontokosmetiikkapakkaus

Olive Tree Luxury

Luontokosmetiikkapakkaus Saksalaisen luksusluonnonkosmetiikkabrÀndin uusi pakkaussuunnittelu kertoo sen tarinasta taiteellisesti, kuten pÀivÀkirjasta, kylpemisestÀ lÀmpimissÀ vÀreissÀ. Ensi silmÀyksellÀ kaoottiselta nÀyttÀvÀ pakkaus lÀhemmin tarkasteltuna vÀlittÀÀ vahvan yhtenÀisyyden, viestin. Uuden muotoilukonseptin ansiosta kaikista tuotteista sÀteilee luonnollisuutta, tyyliÀ, ikivanhaa parantavaa tietoa ja modernia kÀytÀnnöllisyyttÀ.

Paviljonki

Big Aplysia

Paviljonki Kaupunkikehityksen prosessissa on vÀistÀmÀtöntÀ, ettÀ sama rakennettu ympÀristö syntyy. Perinteiset rakennukset voivat myös nÀyttÀÀ ikÀviltÀ ja syrjÀisiltÀ. Erikoismuotoisen maisema-arkkitehtuurin ilmaantuminen pehmentÀÀ ihmisten vÀlistÀ suhdetta arkkitehtonisessa tilassa, muuttuu nÀhtÀvyyksien katselupaikaksi ja aktivoi elinvoimaa.

Muunneltava Eko-turkistakki

Eco Furs

Muunneltava Eko-turkistakki Takkia, joka voi olla 7-in-1, inspiroivat kiireiset uranaiset, joitten valinta on uniikki, ekologinen ja toimiva vaatekaappi. Sen toteutuksessa tulkitaan modernilla tavalla vanhaa, mutta trendikÀstÀ kÀsinommeltua skandinaavista ryijytekstiiliÀ tuloksena istuvat villaiset vaatteet, jotka ovat ulkoasultaan kuin turkiksia. Ero on yksityiskohdissa ja elÀin- sekÀ ympÀristöystÀvÀllisyydessÀ. Vuosien varrella Eko-turkiksia on testattu erilaisissa eurooppalaisissa talvi-ilmastoissa, mikÀ on auttanut tÀmÀn takin sekÀ muitten viimeisimpien kappaleitten laadun kehityksessÀ huippuunsa.

Keittiötarvikkeet

KITCHEN TRAIN

Keittiötarvikkeet Eri keittiövÀlineiden tyylien kÀyttÀminen luo visuaalisen hÀirinnÀn lisÀksi epÀmÀÀrÀisen keittoympÀristön. Lyhyesti sanottuna yritin tehdÀ yhtenÀisen sarjan suosituista keittiötarvikkeista, joita kÀytetÀÀn yleisesti kaikissa taloissa. TÀmÀ muotoilu on puhtaasti luovuuden inspiroima. "YhtenÀinen muoto" ja "miellyttÀvÀ ulkonÀkö" ovat kaksi sen ominaisuutta. LisÀksi markkinat pitÀvÀt sitÀ myönteisenÀ innovatiivisen ulkonÀkönsÀ vuoksi. TÀmÀ on valmistajalle ja asiakkaalle mahdollisuus, ettÀ 6 astiaa ostetaan samassa paketissa.