Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Brändi-Identiteetti

Pride

Brändi-Identiteetti Pride-brändin suunnittelun luomiseksi ryhmä käytti kohderyhmän tutkimusta monin tavoin. Kun joukkue suunnitteli logon ja yritysidentiteetin, se otti huomioon psykogeometrian säännöt - geometristen muotojen vaikutuksen tiettyihin psyko-tyyppisiin ihmisiin ja heidän valintansa. Suunnittelun olisi pitänyt myös aiheuttaa tiettyjä tunteita yleisön keskuudessa. Halutun tuloksen saavuttamiseksi joukkue käytti värin vaikutuksen sääntöjä ihmiseen. yleensä tulos on vaikuttanut yrityksen kaikkien tuotteiden suunnitteluun.

Ui-Suunnittelu

Moulin Rouge

Ui-Suunnittelu Tämä projekti on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat sisustaa oman matkapuhelimensa Moulin Rougen teemalla, vaikka eivät koskaan käyneet Moulin Rougessa Pariisissa. Päätarkoitus on tarjota parannettu digitaalinen kokemus ja kaikki suunnittelutekijät ovat visualisoida Moulin Rougen tunnelmaa. Kuluttajat voivat mukauttaa suosikkisuunnitteluasetuksiaan ja kuvakkeita yksinkertaisella napauttamalla näyttöä.

Kosmetiikkapakkaukset

Clive

Kosmetiikkapakkaukset Clive-kosmetiikkapakkausten käsite syntyi erilaiseksi. Jonathan ei halunnut vain luoda uutta kosmetiikkamerkkiä yhteisin tuottein. Päättänyt tutkia enemmän herkkyyttä ja hiukan enemmän kuin hän uskoo henkilökohtaisen hoidon kannalta, hän pyrkii yhteen päätavoitteeseen. Tasapaino kehon ja mielen välillä. Havaijista inspiroidussa suunnittelussa trooppisten lehtien yhdistelmä, meren äärellisyys ja pakettien koskettava kokemus tarjoavat rentoutumisen ja rauhan tunteen. Tämä yhdistelmä antaa mahdollisuuden tuoda kyseisen paikan kokemus muotoiluun.

Käsitekirja Ja Juliste

PLANTS TRADE

Käsitekirja Ja Juliste PLANTS TRADE on kasvitieteellisten yksilöiden innovatiivinen ja taiteellinen muoto, joka on kehitetty paremman suhteen luomiseksi ihmisten ja luonnon välille kuin opetusmateriaalit. Kasvien konseptikirja valmisteltiin auttamaan sinua ymmärtämään tätä luovaa tuotetta. Kirja, joka on suunniteltu täsmälleen samankokoiseksi kuin tuote, sisältää paitsi luontovalokuvia, myös ainutlaatuisia grafiikoita, jotka ovat luonnon viisauden innoittamia. Vielä mielenkiintoisempaa on, että grafiikat tulostetaan varovasti kohopainoilla, niin että jokaisen kuvan väri tai rakenne vaihtelee, kuten luonnonkasvienkin.

Juliste

Cells

Juliste PIY rakensi 19. heinäkuuta 2017 pienen rakennuksen Melbournessa, Australiassa. Se on pieni linna, joka on koottu 761 komponentista, ja he nimittivät sen "Soluiksi". Solmut on suunniteltu käsin käännetyiksi lankoiksi ja suoriksi kärkiksi, jotka on esitetty yhteenvetona nimellä "East Tenon". West Mortise ". Löydät heidän tuotteet, mukaan lukien muuttuvat hyllyt, tutkimus- ja kenkätelineet, jne., Jotka kaikki on hajotettu ja koottu uudelleen organismiin. Ja sitten tunnet heidän halunsa kasvaa vapaasti.

Teepakkaus

Seven Tea House

Teepakkaus Teehallbrändin, joka ottaa kuvan vapaan ja miellyttävän teen roiskumisesta ja hajottamisesta, teevalmistusprosessin käsite, vahva tai heikko, joka muuttuu ennakoimattomasti teemaalauksen elementiksi teetä maistellessa. Satunnainen viehätys ottaen teetä musteena ja käyttämällä sormea kynällä, luonnostelemassa teehallin perheen laaja-alaista mielenkiintoa maisemaan. Alkuperäinen pakettisuunnittelu välittää viihtyisän ilmapiirin ja ilmaisee miellyttävän elämän elämästä teellä.