Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kalenteri

Calendar 2014 “ZOO”

Kalenteri ZOO-paperi-käsityösarja on helppo koota. Liimaa tai saksia ei tarvita. Kokoa asentamalla osat saman merkinnän avulla. Jokainen eläin on kahden kuukauden kalenteri. Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen käyttäjien mieltä. Ne tarjoavat mukavuuden nähdä, pitää ja käyttää. Niissä on keveys ja yllätysosa, joka rikastuttaa tilaa. Alkuperäiset tuotteemme on suunniteltu käyttämällä Life with Design -konseptia.

Kalenteri

Calendar 2014 “Safari”

Kalenteri Safari on paperi-käsityöläiskalenteri. Poista ja koota 6 arkkia siten, että sivuilla on kaksi kuukausikalenteria. Taita kori ja liitososat rypyt, katso nivelten merkit ja aseta ne yhteen kuvan osoittamalla tavalla. Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen käyttäjien mieltä. Ne tarjoavat mukavuuden nähdä, pitää ja käyttää. Niissä on keveys ja yllätysosa, joka rikastuttaa tilaa. Alkuperäiset tuotteemme on suunniteltu käyttämällä Life with Design -konseptia.

Pullon Sisustus

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Pullon Sisustus Kulta paistaa ”Liettuan vodka kultaa. Black Edition ”peri ainutlaatuisen ulkonäkönsä liettualaiselta taiteelta. Vähäisistä neliöistä yhdistelty rombus ja silakkarenkaat ovat hyvin yleisiä malleja liettualaisessa kansataidessa. Vaikka viittaus näihin kansallisiin aiheisiin sai nykyaikaisempia muotoja - salaperäiset menneisyyden pohdinnat muutettiin nykytaiteeksi. Hallitsevat kultaiset ja mustat värit korostavat poikkeuksellista vodkan suodatusprosessia hiili- ja kultaisten suodattimien kautta. Juuri tämä tekee liettualaisesta vodkasta kullan. Musta painos ”niin herkkä ja kristallinkirkas.

Kalenteri

Calendar 2014 “Flowers”

Kalenteri Suunnittele huone, tuo vuodenajat - Kukkakalenterissa on maljakko, jossa on 12 erilaista kukkaa. Kirkastele elämääsi joka kuukausi vuodenaikaisella kukalla. Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen käyttäjien mieltä. Ne tarjoavat mukavuuden nähdä, pitää ja käyttää. Niissä on keveys ja yllätysosa, joka rikastuttaa tilaa. Alkuperäiset tuotteemme on suunniteltu käyttämällä Life with Design -konseptia.

Etiketit

Propeller

Etiketit Potkuri on kokoelma henkeä eri puolilta maailmaa, ja sen yhdistävät lentomatkailuteema ja pilottimatkailija tuotemerkinä. Kunkin juomalajin ominaisuudet paljastetaan lukuisilla kuvilla, ilmamerkkejä muistuttavilla kirjoituksilla ja cocktail resepteinä toimivilla luonnoksilla. Monipuolista suunnittelua täydennetään värillisen kalvon eri sävyillä, erilaisilla lakoilla, kuvioilla ja kohokuvioilla.

Kalenteri

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Kalenteri Portaalisivuston, goo, mainoskalenteri (http://www.goo.ne.jp) on toimiva kalenteri, jossa kunkin kuukauden taulukko muuttuu taskuksi, jonka avulla voit pitää ja hallita käyntikortteja, muistiinpanoja ja kuitit . Teema on Red String osoittaakseen sidoksen goo: n ja sen käyttäjien välillä. Taskun molemmissa päissä on itse asiassa punaisia ompeleita, joista tulee suunnittelun kohokohta. Kalenteri miellyttävästi ilmeisessä muodossa, se on juuri sopiva vuodelle 2014.