Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Esite

NISSAN CIMA

Esite ・ Nissan integroi kaikki huipputeknologiansa ja viisautensa, huippulaadukkaat sisustusmateriaalinsa ja japanilaisen käsityötaidon (japanilainen ”MONOZUKURI”) luomaan vertaansa vailla olevan laadun luksussedanin - uuden CIMAn, Nissanin yksinäisen lippulaivan.・ Tämä esite ei ole tarkoitettu vain osoittamaan CIMA: n tuoteominaisuuksia, vaan myös saamaan yleisölle tutustumaan Nissanin luottamukseen ja ylpeyteen ammattitaidostaan.

Purukumin

ZEUS

Purukumin Purukumin pakkausmallit. Suunnittelun ideana on "herkkyyden stimulointi". Tuotteiden tavoitteet ovat kaksikymppisenä miehiä, ja nämä innovatiiviset mallit auttavat heitä valitsemaan tuotteita myymälöissä vaistomaisesti. Tärkeimmät visuaaliset ilmestyvät mahtavaan maailmankuvaan luonnonilmiöstä, joka liittyy jokaiseen makuun. THUNDER SPARK argiteettista ja sähköistävää makua, SNOW STORM jäädyttämistä ja voimakasta jäähdytysmakua varten ja RAIN SHOWER kostean, mehukkaan ja vesisen mieleen.

Valokrominen Katosrakenne

Or2

Valokrominen Katosrakenne Or2 on yksipintainen kattorakenne, joka reagoi auringonvaloon. Pinnan monikulmaiset segmentit reagoivat ultraviolettiin valoon, kartoittaen auringonsäteiden sijainnin ja voimakkuuden. Varjossa Or2: n segmentit ovat läpikuultavia valkoisia. Auringonvalon vaikutuksesta ne kuitenkin muuttuvat värillisiksi, tulvivat alla olevan tilan erilaisilla valon sävyillä. Päivän aikana Or2: sta tulee varjostuslaite, joka hallitsee passiivisesti sen alla olevaa tilaa. Yöllä Or2 muuttuu valtavaksi kattokruunaksi, joka levittää valoa, jonka integroidut aurinkokennot ovat keränneet päivän aikana.

Kuohuviinin Etiketti Ja Pakkaus

Il Mosnel QdE 2012

Kuohuviinin Etiketti Ja Pakkaus Aivan kuten Iseo-järvi roiskuu Franciacortan rannoille, niin kuohuviini kostuttaa lasin reunat. Konsepti on järven muodon graafinen uudelleenmuotoilu ja se ilmaisee kaiken varaosapullon voiman, joka kaadetaan kristallilasiin. Tyylikäs ja eloisa etiketti, joka on tasapainossa grafiikallaan ja väreillään, on rohkea ratkaisu, jossa on läpinäkyvä polypropeeni ja täysin kuuma folio kultapainatus, joka antaa uusia tuntemuksia. Viinin kaataminen on alleviivattu laatikossa, jossa grafiikat kääritään pakkauksen ympärille: yksinkertainen ja vaikuttava, joka koostuu kahdesta ”slive et tiroir” -elementistä.

Visuaalinen Identiteetti

Le Coffret - Chambres D'Hôtes

Visuaalinen Identiteetti Le Coffret on viehättävä design-aamiaismajoitus Valle d'Aostan sydämessä. Projekti suunniteltiin ehdottomasti autenttista tyyliä kunnioittaen: siksi kiviseinät, puiset palkit ja antiikkihuonekalut. Ympyrä, joka symboloi taivasta kolmion yläpuolella, joka edustaa vuoristoa, jossa B & B sijaitsee, ideasta ihmisen nousta taivaalle. Onciale-kirjasin, joka on tarkistettu nykyaikaisessa versiossa muistaakseen laakson kelttiläiset alkuperät, tasapainottaa oikein ja tukee vahvaa ja tärkeää symbolia, jotta lopulta saadaan tunnistettava ja helposti kiinnitettävä logo.

Albumin Kansikuva

Haezer

Albumin Kansikuva Haezer tunnetaan vankasta bassoäänestään, eeppisistä taukoistaan, joilla on hyvin kiillotetut tehosteet. Se on sellainen ääni, joka kuuluu vain suorana tanssimusiikkina, mutta tarkemmassa tarkastelussa tai kuunnellen voit alkaa löytää useita taajuustasoja lopputuotteesta. Luovan konseptin ja toteutuksen haasteena oli simuloida Haezer-nimisen äänikokemuksen mallia. Taideteos ei ole lainkaan tyypillinen tanssimusiikkityyli, mikä tekee Haezerista oman genren.