Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lampunvarjostin

Bellda

Lampunvarjostin Helposti asennettava, riippuva lampunvarjostin, joka sopii mihin tahansa hehkulamppuun ilman työkaluja tai sähköalan asiantuntemusta. Tuotteiden suunnittelu mahdollistaa sen, että käyttäjä voi yksinkertaisesti laittaa sen päälle ja irrottaa polttimosta ilman suuria vaivaa luodakseen visuaalisesti miellyttävän valonlähteen budjettiin tai tilapäiseen asuntoon. Koska tämän tuotteen toiminnallisuus on muodoltaan upotettu, tuotantokustannukset ovat samanlaiset kuin tavallisen muovisen kukkaruukun. Mahdollisuus personoida käyttäjän maun mukaan maalaamalla tai lisäämällä koriste-elementtejä luo ainutlaatuisen luonteen.

Tapahtumamarkkinointimateriaali

Artificial Intelligence In Design

Tapahtumamarkkinointimateriaali Graafinen suunnittelu tarjoaa visuaalisen esityksen siitä, kuinka tekoälystä voi tulla suunnittelijoiden liittolainen lähitulevaisuudessa. Se tarjoaa oivalluksia siitä, kuinka tekoäly voi auttaa yksilöimään kuluttajan kokemuksen ja kuinka luovuus on taiteen, tieteen, tekniikan ja suunnittelun ristikkopisteissä. Artificial Intelligence In Graphic Design Conference on kolmipäiväinen tapahtuma San Franciscossa, Kaliforniassa marraskuussa. Joka päivä on suunnittelutyöpaja, puheita eri puhujilta.

Visuaalinen Viestintä

Finding Your Focus

Visuaalinen Viestintä Suunnittelija pyrkii näyttämään visuaalisen konseptin, joka osoittaa käsitteellisen ja typografisen järjestelmän. Niinpä sommittelu koostuu tietystä sanastosta, tarkoista mitoista ja keskeisestä sisällöstä, jotka suunnittelija on ottanut hienosti huomioon. Suunnittelija on myös pyrkinyt muodostamaan selkeän typografisen hierarkian, joka määrittää ja siirtää järjestystä, jossa yleisö saa tietoa suunnittelusta.

Jahti

Atlantico

Jahti 77-metrinen Atlantico on huvivene, jossa on laajat ulkotilat ja laajat sisätilat, joiden avulla asiakkaat voivat nauttia merinäköalasta ja olla kosketuksissa siihen. Suunnittelun tavoitteena oli luoda moderni jahti, jossa on ajatonta eleganssia. Erityistä huomiota kiinnitettiin mittasuhteisiin profiilin pitämiseksi matalana. Huviveneessä on kuusi kantta mukavuuksilla ja palveluilla kuten helikopterikenttä, pehmeät autotallit pikaveneillä ja vesiskoottereilla. Kuudessa sviittihytissä on kaksitoista vierasta, kun taas omistajalla on kansi, jossa on ulkolounge ja poreallas. Siellä on ulko- ja 7-metrinen sisäuima-allas. Veneessä on hybridivoima.

Brändäys

Cut and Paste

Brändäys Tämä projektin työkalupakki, Leikkaa ja liitä: Visuaalisen plagioinnin estäminen, käsittelee aihetta, joka voi koskea kaikkia suunnittelualan ammattilaisia, ja silti visuaalinen plagiointi on aihe, josta keskustellaan harvoin. Tämä saattaa johtua kuvasta viittauksen ja siitä kopioimisen välisestä epäselvyydestä. Siksi tämä projekti ehdottaa tietoisuuden lisäämistä visuaalista plagiointia ympäröiville harmaille alueille ja asettaa tämä luovuutta koskevien keskustelujen eturintamaan.

Brändäys

Peace and Presence Wellbeing

Brändäys Peace and Presence Well-being on Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimiva kokonaisvaltaisen terapian yritys, joka tarjoaa palveluita, kuten vyöhyketerapiaa, kokonaisvaltaista hierontaa ja reikiä kehon, mielen ja hengen nuorentaa varten. P&PW-brändin visuaalinen kieli perustuu tähän haluun kutsua esiin rauhallinen, rauhoittava ja rentouttava tila, joka on inspiroitunut nostalgisista lapsuusmuistoista luonnosta, erityisesti jokien rantojen ja metsämaisemien kasvistosta ja eläimistöstä. Väripaletti saa inspiraationsa Georgian Water -ominaisuuksista sekä niiden alkuperäisessä että hapettuneessa tilassa ja hyödyntää jälleen nostalgiaa menneiltä ajoilta.