Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pakkaus

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Pakkaus KRYSTAL-vesi edustaa ylellisyyttä ja hyvinvointia pullossa. KRYSTAL-vesi, jossa on alkalinen pH-arvo 8 - 8,8 ja ainutlaatuinen mineraalikoostumus, tulee ikoniseen neliönmuotoiseen, läpinäkyvään prismapulloon, joka muistuttaa kuohuviiniä eikä tee vaaraa laadulle ja puhtaudelle. KRYSTAL-tuotemerkin logo on hienovaraisesti esillä pullossa, ja se korostaa ylellisyyden lisäelämystä. Pullon visuaalisen vaikutuksen lisäksi neliömäiset PET- ja lasipullot ovat kierrätettäviä, optimoimalla pakkaustila ja materiaalit, mikä pienentää yleistä hiilijalanjälkeä.

Hi-Fi-Levysoitin

Calliope

Hi-Fi-Levysoitin Hi-Fi-kääntöpöydän perimmäinen tavoite on luoda puhtain ja saastuttamaton äänet uudelleen; tämä äänen olemus on sekä tämän suunnittelun päätepiste että konsepti. Tämä kauniisti muotoiltu tuote on ääniveistos, joka toistaa äänen. Levysoittimena se on yksi parhaiten käytettävissä olevista Hi-Fi-levysoittimista ja tämä vertaansa vailla oleva suorituskyky on sekä osoitettu että vahvistettu sen ainutlaatuisella muodolla ja muotoilulla; muodon ja funktion yhdistäminen henkiseen liittoon, jotta he voivat kehittää Calliope-levysoittimen.

Korvakorut Ja Sormus

Vivit Collection

Korvakorut Ja Sormus Luonnosta löytyneiden muotojen innoittamana Vivit-kokoelma luo mielenkiintoisen ja uteliaan havainnon pitkänomaisissa muodoissa ja pyörteissä. Vivit-kappaleet koostuvat taivutetuista 18 k: n keltaisista kultalevyistä, joiden ulkopinnoilla on musta rodiumpäällyste. Lehdenmuotoiset korvakorut ympäröivät korvakoruja siten, että niiden luonnolliset liikkeet luovat mielenkiintoisen tanssin mustan ja kullan välille - piilottaen ja paljastaen keltaisen kullan alla. Tämän kokoelman lomakkeiden omaperäisyys ja ergonomiset ominaisuudet edustavat kiehtovaa valon, varjojen, häikäisyn ja heijastusten leikkiä.

Pesuallas

Vortex

Pesuallas Vortex-suunnittelun tavoitteena on löytää uusi muoto, jolla vaikuttaa pesuallasten vedenvirtaukseen niiden tehokkuuden lisäämiseksi, käyttökokemuksen lisäämiseksi ja esteettisten ja semioottisten ominaisuuksien parantamiseksi. Tuloksena on metafora, joka on johdettu idealisoidusta pyörremuodosta, joka merkitsee viemäri- ja vesivirtausta ja osoittaa visuaalisesti koko esineen toimivana pesualtaana. Tämä muoto yhdistettynä hanaan ohjaa veden kierteelle, joka sallii saman määrän vettä peittää enemmän maata, mikä johtaa veden kulutuksen vähenemiseen puhdistukseen.

Boutique & Showroom

Risky Shop

Boutique & Showroom Riskialtisen kaupan suunnitteli ja loi Piotr Płoskin perustama suunnittelustudio ja vintage-galleria smallna. Tehtävä asetti monia haasteita, koska putiikki sijaitsee kerrostalon toisessa kerroksessa, puuttuu kauppaikkuna ja sen pinta-ala on vain 80 neliömetriä. Täältä tuli idea kaksinkertaistaa alue hyödyntämällä sekä katon tilaa että lattiatilaa. Saavutetaan vieraanvarainen, kodikas ilmapiiri, vaikka huonekalut todellakin ripustetaan kattoon ylösalaisin. Riskialtinen kauppa on suunniteltu kaikkia sääntöjä vastaan (se jopa uhmaa painovoimaa). Se heijastaa täysin brändin henkeä.

Korvakorut Ja Sormus

Mouvant Collection

Korvakorut Ja Sormus Mouvant-kokoelma on inspiroinut joitain futurismin näkökohtia, kuten italialaisen taiteilijan Umberto Boccionin esittämät ideat dynaamisuudesta ja aineettoman materiaalin toteutumisesta. Mouvant Collection -korvakoruissa ja -renkaassa on useita erikokoisia kultafragmentteja, jotka on hitsattu siten, että saadaan aikaan illuusio liikkeestä ja luodaan monia erilaisia muotoja, riippuen siitä, missä kulmassa ne näkyvät.