Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lamppu

Capsule Lamp

Lamppu Valaisin suunniteltiin alun perin lastenvaatteille. Inspiraatio tulee kapselileluista, joita lapset saavat myymÀlöistÀ, jotka yleensÀ sijaitsevat kauppapaikoilla. Kun katsot lamppua, nÀet joukon vÀrikkÀitÀ kapselileluja, joista jokaisella on toive ja ilo, joka herÀttÀÀ nuorekkaan sielun. Kapselien lukumÀÀrÀÀ voidaan sÀÀtÀÀ ja sisÀltö korvata haluamallasi tavalla. Jokaisen kapseliin sijoittamasi esineestÀ arkipÀivÀn triviasta erikoiskoristeisiin tulee jokaisesta oma kertomuksesi, joka kiteyttÀÀ elÀmÀsi ja mielentilasi tietyllÀ hetkellÀ.

Elokuva

Wuhan Pixel Box Cinema

Elokuva ”Pikseli” on kuvien peruselementti, suunnittelija tutkii liikkeen ja pikselin suhteita tullakseen tĂ€mĂ€n suunnittelun teemaksi. ”PikseliĂ€â€ kĂ€ytetÀÀn elokuvan eri alueilla. Lippupalkin Grand Hallissa on valtava kaareva kirjekuori, joka muodostuu yli 6000 ruostumattoman terĂ€ksen paneelista. Ominaisuuden nĂ€yttöseinĂ€ on koristeltu valtavalla mÀÀrĂ€llĂ€ seinĂ€mĂ€stĂ€ ulkonevia neliön muotoisia nauhoja, jotka esittĂ€vĂ€t elokuvan lumoavan nimen. TĂ€mĂ€n elokuvateatterin sisĂ€llĂ€ kaikki nauttivat upeasta digitaalimaailman ilmapiiristĂ€, joka syntyy kaikkien ”Pixel” -elementtien yhteenkuuluvuudesta.

Toimisto

White Paper

Toimisto Kangasmainen sisustus toteuttaa tilaa suunnittelijoiden luovalle panokselle ja luo mahdollisuuksia lukemattomaan nÀyttelyyn suunnitteluprosessista. Jokaisen projektin edetessÀ seinÀt ja levyt peitetÀÀn tutkimuksella, suunnitteluluonnoksilla ja esityksillÀ, jotka kirjaavat jokaisen suunnittelun kehityksen ja josta tulee suunnittelijan pÀivÀkirja. Valkoiset lattiat ja messinki ovi, joita kÀytetÀÀn ainutlaatuisesti ja rohkeasti vahvaan pÀivittÀiseen kÀyttöön, kerÀÀvÀt jalanjÀljet ja sormenjÀljet henkilöstöltÀ ja asiakkailta todistaen yrityksen kasvun.

Kahvila

Aix Arome Cafe

Kahvila Kahvilassa vierailijat kokevat rinnakkaiselon valtamerten kanssa. Avaruuden keskelle sijoitettu valtava munanmuotoinen rakenne toimii samanaikaisesti kassa- ja kahvintoimittajana. Kabinetin ikoninen ulkonĂ€kö on inspiroitunut tummasta ja tylsĂ€stĂ€ nĂ€köisestĂ€ kahvipavusta. Kaksi isoa aukkoa ”ison papun” molemmin puolin edessĂ€ toimivat hyvĂ€nĂ€ ilmanvaihdon ja luonnollisen valon lĂ€hteenĂ€. Kahvila tarjosi pitkĂ€n pöydĂ€n, kuten kasan mustekalaita ja kuplia. NĂ€ennĂ€isesti satunnaisesti roikkuvat kattokruunut muistuttavat kalojen nĂ€kymÀÀ veden pinnalle, kiiltĂ€vĂ€t aallot imevĂ€t viihtyisĂ€n auringonvalon laajasta taivaasta.

NĂ€yttely NĂ€yttely

Boom

NÀyttely NÀyttely TÀmÀ on nÀyttelyn suunnitteluprojekti trendikkÀÀlle muotibrÀndin nÀyttelylle Kiinassa. TÀmÀn nÀyttelyn teema korostaa nuorten mahdollisuuksia tyylistÀÀ oma imago ja symboloi rÀjÀhtÀvÀÀ melua, jota tÀmÀ nÀyttely yleisölle teki. Siksak-muotoa kÀytettiin tÀrkeimmÀnÀ visuaalisena elementtinÀ, mutta eri kokoonpanoilla, kun sitÀ kÀytettiin koppissa eri kaupungeissa. NÀyttelykoppien rakenne oli kaikki tehtaalla valmiiksi valmistettuja ja paikalleen asennettuja osia sisÀltÀviÀ. Joitakin osia voidaan kÀyttÀÀ uudelleen tai konfiguroida uudelleen uuden osastosuunnitelman jÀrjestÀmiseksi nÀyttelyn seuraavalle pysÀhdyspaikalle.

Graafisen Suunnittelun LĂ€pimurto

The Graphic Design in Media Conception

Graafisen Suunnittelun LÀpimurto TÀmÀ kirja kÀsittelee graafista suunnittelua; se tarjoaa nimenomaisen, yksityiskohtaisen tarkastelun suunnittelurakenteesta prosessina, jota kÀytetÀÀn kommunikoimaan eri kulttuurien kanssa eri kulttuurien kanssa suunnittelumenetelmien avulla, graafisen suunnittelun merkitys roolina, suunnitteluprosessit tekniikoina, brÀndÀyssuunnittelu markkinakontekstina, pakkaussuunnittelu valmistetut mallit ja sisÀltÀÀ teoksia erittÀin mielikuvituksellisista luovista, joita kÀytetÀÀn ilmaisemaan suunnittelun periaatteet.