Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Suunnittelutapahtumien Ohjelma

Russian Design Pavilion

Suunnittelutapahtumien Ohjelma nÀyttelyitÀ, suunnittelukilpailuja, työpajoja, koulutuksellisia suunnitteluneuvonta- ja julkaisuprojekteja, joiden tarkoituksena on mainostaa venÀlÀisiÀ suunnittelijoita ja tuotemerkkejÀ ulkomailla. Toimintamme innostaa venÀjÀnkielisiÀ suunnittelijoita parantamaan tietÀmystÀÀn ja taitojaan kansainvÀlisten projektien avulla ja auttamaan heitÀ ymmÀrtÀmÀÀn rooliaan suunnittelijayhteisössÀ, miten mainostaa ja tehdÀ tuotteistaan kilpailukykyisiÀ sekÀ luoda todellisia innovaatioita.

Paravent

Positive and Negative

Paravent TÀmÀ on tuote, joka toimii samanaikaisesti toiminnana ja kauneutena, maustettuna ripauksella kulttuurista ja juurista. 'Positiivinen ja negatiivinen' parantaja toimii sÀÀdettÀvÀnÀ ja liikkuvana yksityisyyden esteenÀ, joka ei työnnÀ tai hÀiritse tilaa. Islamilainen motiivi antaa pitsimaisen vaikutuksen, joka vÀhennetÀÀn ja jaketaan Corianin / hartsin materiaaliin. Samanlainen kuin yin yang, pahoissa on aina vÀhÀn hyviÀ ja hyvissÀ aina vÀhÀn pahoja. Kun aurinko laskee "positiiviseen ja negatiiviseen", se on todella paistaa ja geometriset varjot maalaavat huoneen.

Cocktailbaari

Gamsei

Cocktailbaari Kun Gamsei avattiin vuonna 2013, hyper-lokalismi otettiin kÀyttöön toiminta-alueella, joka oli siihen asti rajoittunut pÀÀasiassa ruoka-kohtauksiin. Gamseissa cocktailien ainesosat ovat joko villitöitÀ tai paikallisten arteesisten viljelijöiden kasvattamia. Baarin sisustus on selvÀ jatkoa tÀlle filosofialle. Kuten cocktaileja, myös Buero Wagner hankki kaikki materiaalit paikallisesti ja työskenteli tiiviissÀ yhteistyössÀ paikallisten valmistajien kanssa rÀÀtÀlöityjen ratkaisujen tuottamiseksi. Gamsei on tÀysin integroitu konsepti, joka muuttaa cocktailin juomisesta uuden kokemuksen.

MerenelÀvien Pakkaukset

PURE

MerenelÀvien Pakkaukset TÀmÀn uuden tuotevalikoiman konsepti on "vapaa". Yksinkertaisesti sanottuna, loimme epÀtavallisen rento malli. Tina tyypillisesti tina- ja ÀyriÀistuotteita ovat tummat ja sotkuiset pakkaukset, suunnittelumme on "vapaa kaikista optisista liitÀntÀlaitteista". Toisaalta tuotevalikoima on tarkoitettu myös allergioille ja ruokaherkille ihmisille. Joten se nÀyttÀÀ melkein tarkoituksella jonkinlaista lÀÀketieteellistÀ. Myynti alkoi tammikuussa 2013 ja on erittÀin menestyvÀ. VÀhittÀiskaupan palaute on: Olemme odottaneet erittÀin kauan hyvÀnnÀköistÀ ja harkittua konseptia. Asiakas rakastaa sitÀ.

Yritysarkkitehtuurikonsepti

ajando Next Level C R M

Yritysarkkitehtuurikonsepti ajando Loft -konsepti: Tiedot ovat maailmankaikkeuden rakennusmateriaali. Mannheimin satama-alueelle, Saksa, on luotu erittÀin epÀtavallinen parvi. Koko ajando -joukkue asuu ja työskentelee siellÀ tammikuussa 2013. Arkkitehti Peter Stasek ja Karlsruhessa sijaitseva loftwerk-arkkitehtitoimisto ovat parven yritysarkkitehtuurikonseptin takana. Sen innoittamana olivat Wheelerin kvanttifysiikka, Josef M. Hoffmannin arkkitehtuuri ja tietysti ajandon tietoosaaminen: "Information Makes World Go Round". Tekstin ilmainen toimittaja Ilona Koglin