Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kehto, Keinutuolit

Dimdim

Kehto, Keinutuolit Lisse Van Cauwenberge loi tämän tyyppisen monitoimisen ratkaisun, joka toimii keinutuolina ja myös kehtenä, kun kaksi Dimdim-tuolia yhdistetään. Jokainen keinutuoli on tehty puusta terästuilla ja viimeistelty pähkinäviilulla. Kaksi tuolia voidaan kiinnittää toisiinsa kahden piilotetun kiinnittimen avulla istuimen alapuolelle muodostamaan vauvan kehto.

Rintakoru

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Rintakoru Kohteen merkin ja ulkoisen muodon avulla voidaan muuttaa koristeen uutta muotoilua. Vilkkaassa luonteessa yksi ajanjakso muuttuu toiseksi. Kevät seuraa talvea ja aamu tulee illan jälkeen. Myös värit muuttuvat samoin kuin ilmapiiri. Tämä kuvien korvaamisen, vaihtamisen periaate tuodaan esiin «Asia Metamorphosis» -koristeiden koristeissa, kokoelmassa, jossa kaksi eri tilaa, kaksi rajoittamatonta kuvaa heijastuvat yhdessä esineessä. Rakenteen siirrettävät elementit mahdollistavat koristeen luonteen ja ulkonäön muuttamisen.

Meikkikokoelma

Kjaer Weis

Meikkikokoelma Kjaer Weis -kosmetiikkalinjan muotoilu distiloi naisten meikin perusteet kolmeen tärkeään sovellusalueeseensa: huulet, posket ja silmät. Suunnittelimme kompakteja, jotka on muotoiltu heijastamaan ominaisuuksia, joita niitä käytetään parantamaan: hoikka ja pitkä huulille, iso ja neliön muotoinen poskille, pieni ja pyöreä silmille. Tiivistettäessä kompakti kääntyy auki innovatiivisella sivuttaisliikkeellä, joka leimaa kuin perhosen siipi. Täysin uudelleentäytettävät nämä tiivisteet on tarkoituksellisesti säilytetty eikä kierrätetty.

Analoginen Kello

Kaari

Analoginen Kello Tämä rakenne perustuu standardiin 24 tunnin analogiseen mekanismiin (puolen nopeuden tuntikäsi). Tämä malli on varustettu kahdella kaari-muotoisella muottileikkauksella. Niiden läpi näkyvät käännöstunnit ja minuutit kädet. Tunnitieto (levy) on jaettu kahteen eri väriosaan, jotka pyörivät osoittavat AM- tai PM-aikaa näkyvän värin mukaan. Minuutinkäsi on näkyvissä suuremman sädekaarin läpi ja määrittää, mikä minuuttiväli vastaa 0–30 minuutin valitsinta (joka sijaitsee kaaren sisäisellä sädellä) ja 30–60 minuutin väliaikaa (sijaitsee ulkoisella säteellä).

Nykyaikainen Pukeutuminen

Le Maestro

Nykyaikainen Pukeutuminen Le Maestro mullistaa mekkokengän sisällyttämällä siihen suoraan metallilaser-sintratun (DMLS) titaanin 'matriisikoron'. 'Matrix heel' vähentää kantapääosan visuaalista massaa ja osoittaa pukeutumiskengän rakenteellisen eheyden. Tyylikäs vamppi täydentää yläjuovan selkeää epäsymmetristä muotoilua korkealaatuisella nahkalla. Kantapääosan integrointi yläosaan on nyt muodostettu tyylikäksi ja hienostuneeksi siluetiksi.

Tutkimusbrändäys

Pain and Suffering

Tutkimusbrändäys Tämä malli tutkii kärsimystä eri kerroksissa: filosofista, sosiaalista, lääketieteellistä ja tieteellistä. Henkilökohtaisesta näkökulmastani, että kärsimystä ja kipua esiintyy monissa muodoissa ja muodoissa, filosofisia ja tieteellisiä, valin perustana kärsimyksen ja kivun humanisoinnin. Opiskelin analogioita luonteeltaan symbioottisten ja ihmissuhteissa esiintyvien symbioottien välillä ja tämän tutkimuksen perusteella loin merkkejä, jotka edustavat visuaalisesti kärsimyksen ja kärsijän sekä kipu ja kipuhenkilön välisiä symbioottisia suhteita. Tämä suunnittelu on kokeilu ja katsoja on aihe.