Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kello

Zeitgeist

Kello Kello heijastaa zeitgeistiä, joka liittyy älykkäisiin, teknisiin ja kestäviin materiaaleihin. Tuotteen korkean teknologian pintaa edustaa puolitoruusi hiili runko ja ajan näyttö (kevyt reikät). Hiili korvaa metalliosan menneisyyden säilönä ja korostaa kellon toiminnallista osaa. Keskusosan puuttuminen osoittaa, että innovatiivinen LED-merkkivalo korvaa klassisen kellomekanismin. Pehmeää taustavaloa voidaan säätää omistajan suosikkivärillä, ja valoanturi seuraa valaistuksen voimakkuutta.

Robotti Ajoneuvo

Servvan

Robotti Ajoneuvo Se on resurssipohjaisen talouden palveluajoneuvon projekti, joka muodostaa verkon muiden ajoneuvojen kanssa. Yksi järjestelmä mahdollistaa yhteydenpidon keskenään, mikä lisää matkustajien kuljetuksen tehokkuutta ja lisää tehokkuutta, joka johtuu maantiejunan liikkeestä (FX-kertoimen vähentäminen, ajoneuvojen välinen etäisyys). Autossa on miehittämätön hallinta. Ajoneuvo on symmetrisesti: halpa valmistaa. Siinä on neljä kääntyvää moottoripyörää ja mahdollisuus liikuttaa taaksepäin: liikkumavara suurilla mitoilla. Sisäänpääsy nähden parantaa matkustajien viestintää.

Ruoansyöttölaite

Food Feeder Plus

Ruoansyöttölaite Food Feeder Plus ei vain autta lapsia syömään yksin, vaan myös lisää vanhemmille itsenäisyyttä. Vauvat voivat pitää itsessään ja imeä ja pureskella sitä sen jälkeen, kun olet mursannut vanhempien valmistamat ruuat. Food Feeder Plus -ominaisuuksissa on suurempi, joustava silikonipussi tyydyttämään vauvojen kasvavaa ruokahalua. Se on välttämätön ruokinta, joka antaa pienille mahdollisuuden tutkia ja nauttia tuoreesta kiinteästä ruoasta turvallisesti. Elintarvikkeita ei tarvitse puhdistaa. Aseta ruoka vain silikonipussiin, sulje lukitus ja vauvat voivat nauttia itse ruokinnasta tuoreella ruoalla.

Keinotekoinen Topografia

Artificial Topography

Keinotekoinen Topografia Suuret huonekalut kuin luola Tämä on palkittu projekti, joka voitti taiteen suuren palkinnon kansainvälisessä konttikilpailussa. Ideani on tyhjentää tilavuus säiliön sisällä, jotta voidaan rakentaa amorfinen tila kuin luola. Se on valmistettu vain muovimateriaalista. Noin 1000 arkkia 10 mm paksusta pehmeästä muovimateriaalista leikattiin ääriviivamuodossa ja laminoitiin kuten kerros. Tämä ei ole vain taiteen, mutta myös isoja huonekaluja. Koska kaikki annokset ovat pehmeitä kuin sohva, ja tähän tilaan astunut henkilö voi rentoutua etsimällä paikan, joka sopii oman ruumiinsa muotoon.

Sisätila

Chua chu kang house

Sisätila Tämän talon akupunktiopiste oli yhdistää suljettu alue upouuteen hiljaisuuden visioon. Niiden avulla tietty historiallinen ja raaka viehätys palautetaan talon tyhjyyden suojaamiseksi. Uusi majoitus päättyy sisätilojen yllätykseen sisätiloissa; kuiva ja märkä keittiö keittiössä ja ruokailu keittiössä. Asumistilaa keskeytti myös vaikuttava taidehyökkäys, josta on pian tullut sähköjohdotuksen henkilökohtainen asunto. Kaikkien väriseinien väliin vaaditaan lämpimän valon viipaleita täydentämään yleistä painotusta.

Kalenteri

Calendar 2014 “Town”

Kalenteri Town on paperi-käsityösarja, jonka osat voidaan vapaasti koota kalenteriin. Koota rakennuksia eri muodoissa ja nauti luomasta oma pieni kaupunki. Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen käyttäjien mieltä. Ne tarjoavat mukavuuden nähdä, pitää ja käyttää. Niissä on keveys ja yllätysosa, joka rikastuttaa tilaa. Alkuperäiset tuotteemme on suunniteltu käyttämällä Life with Design -konseptia.