Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Piha- Ja Puutarhasuunnittelu

Shimao Loong Palace

Piha- Ja Puutarhasuunnittelu Käyttämällä luonnollista ja sujuvaa kieltä kohtuullisessa maisemajärjestelyssä piha-alueet on kytketty toisiinsa useissa ulottuvuuksissa, läpäisseet toistensa ja muuttuneet sujuvasti. Pystysuuntaista strategiaa taitavasti käyttämällä 4-metrinen korkeusero kääntyy projektin kohokohtaksi ja piirteeksi, jolloin syntyy monitasoinen, taiteellinen, elävä, luonnollinen pihamaisema.

Laituripaikkojen Peruskorjaus

Dongmen Wharf

Laituripaikkojen Peruskorjaus Dongmenin laituri on vuosituhannen vanha laituri Chengdu-äitijoella. Viimeisen "vanhan kaupungin uudistamisen" vuoksi alue on pohjimmiltaan purettu ja rakennettu uudelleen. Hankkeen tarkoituksena on esitellä upea historiallinen kuva taiteen ja uuden tekniikan puuttumisen kautta kaupungin kulttuurikohteeseen, joka on pohjimmiltaan kadonnut, ja aktivoida ja sijoittaa kauan nukkuva kaupunkiinfrastruktuuri julkiseen kaupunkialueeseen.

Hotelli

Aoxin Holiday

Hotelli Hotelli sijaitsee Luzhoussa, Sichuanin maakunnassa, kaupungissa, joka tunnetaan viineistään ja jonka suunnittelusta on inspiroitunut paikallista viiniluolia, tilaa, joka herättää voimakasta tutkimishalua. Aula on luonnollisen luolan jälleenrakentaminen, jonka visuaalinen yhteys laajentaa luolan konseptin ja paikallisen kaupunkikuvan sisäiseen hotelliin, muodostaen siten erottuvan kulttuurikantajan. Arvostamme matkustajan tunnetta hotellissa oleskellessamme ja toivomme myös, että materiaalin tekstuuri ja luoma ilmapiiri voidaan havaita syvemmälle.

Asuintalo

Soulful

Asuintalo Koko tila perustuu rauhallisuuteen. Kaikki taustavärit ovat vaaleita, harmaita, valkoisia jne. Tilan tasapainottamiseksi tilaan ilmestyy joitain erittäin kylläisiä värejä ja joitain kerrostettuja kuvioita, kuten syvänpunainen, kuten tyynyt, joissa on ainutlaatuiset vedokset, kuten jotkut kuvioidut metallikoristeet. . Niistä tulee eteisen upeita värejä, samalla kun ne lisäävät avaruuteen sopivan lämmön.

Liiketilan Sisustussuunnittelu

Studds

Liiketilan Sisustussuunnittelu Studds Accessories Ltd on kaksipyöräisten kypärien ja lisävarusteiden valmistaja. Nastakypärät myytiin perinteisesti useiden merkkien myyntipisteissä. Siksi oli tarpeen luoda tuotemerkkiidentiteetti, jonka se ansaitsi. D'art konseptoi kaupan käsittelemällä innovatiivisia kosketuspisteitä, kuten tuotteiden virtuaalitodellisuutta, vuorovaikutteisia kosketusnäyttötaulukoita ja kypärän puhdistuslaitteita jne. Tutkimalla kypärä- ja lisävarustekauppaa, vetämällä huomattavan määrän asiakkaita ottaen asiakkaiden vähittäiskaupan seuraavalle tasolle.

Kahvila Sisustus

Quaint and Quirky

Kahvila Sisustus Quaint & Quirky Dessert House on projekti, joka näyttää modernia nykyaikaista tunnelmaa ja ripaus luontoa, joka heijastaa tarkasti herkullisia herkkuja. Tiimi haluaa luoda tapahtumapaikan, joka on todella ainutlaatuinen. He etsivät inspiraatiota linnunpesästä. Konsepti herätti sitten kokoelman istuintyynyjä, jotka toimivat avaruuden keskeisenä piirteenä. Kaikkien palkkien elinvoimainen rakenne ja värit auttavat luomaan yhdenmukaisuuden tunteen, joka sitoo maan ja mezzanine-lattian, vaikka ne antavat tunnelmalle ripauksen huomion tarttumisesta.