Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Udonravintola Ja Kauppa

Inami Koro

Udonravintola Ja Kauppa Kuinka arkkitehtuuri voi edustaa kulinaarista konseptia? Puun reuna on yritys vastata tähän kysymykseen. Inami Koro keksii perinteisen japanilaisen Udon -ruoan pitäen samalla yleiset valmistustekniikat. Uusi rakennus heijastaa heidän lähestymistapaansa tarkistamalla perinteisiä japanilaisia puurakenteita. Kaikkia rakennuksen muotoa kuvaavia muotoviivoja yksinkertaistettiin. Tähän sisältyy lasirunko, joka on piilotettu ohuiden puupylväiden sisään, katon ja katon kaltevuus kiertynyt, ja pystysuorien seinien reunat ilmaistaan yhdellä viivalla.

Apteekki

The Cutting Edge

Apteekki Leikkaava reuna on jakeluapteekki, joka liittyy naapurimaiseen Daiichi General Hospital -sairaalaan Himeji Cityyn, Japaniin. Tämän tyyppisissä apteekkeissa asiakkaalla ei ole suoraa pääsyä tuotteisiin, kuten vähittäiskaupassa; pikemminkin apteekki valmistaa hänen lääkkeensä takapihalla lääkärin määräämisen jälkeen. Tämä uusi rakennus on suunniteltu edistämään sairaalan imagoa ottamalla käyttöön korkean teknologian terävä kuva edistyneen lääketieteellisen tekniikan mukaisesti. Tuloksena on valkoinen minimalistinen, mutta täysin toimiva tila.

Kiinalainen Ravintola

Pekin Kaku

Kiinalainen Ravintola Pekin-kaku-ravintolan uusi peruskorjaus tarjoaa tyylillisen tulkinnan siitä, mikä Peking-tyylisessä ravintolassa voisi olla, hylkäämällä perinteisen runsaasti koristeellisen suunnittelun yksinkertaistetun arkkitehtonian hyväksi. Sisäkatossa on punainen aurora, joka on luotu 80 metriä pitkillä naruverhoilla, kun taas seinät on käsitelty perinteisillä tummilla Shanghai-tiileillä. Kiinalaisen vuosituhannen kulttuuriperinnön kulttuurielementit, mukaan lukien Terracotta-soturit, punajäneli ja kiinalainen keramiikka, korostettiin minimalistisella näytöllä, joka tarjosi kontrastisen lähestymistavan koriste-elementteihin.

Japanilainen Ravintola

Moritomi

Japanilainen Ravintola Japanilaista ruokaa tarjoavan Moritomi-ravintolan uudelleensijoittaminen maailmanperinnön viereen Himejin linnaan tutkii materiaalisuuden, muodon ja perinteisen arkkitehtonisen tulkinnan suhteita. Uudessa tilassa yritetään toistaa linnakiven linnoituskuviota useista materiaaleista, mukaan lukien karkeat ja kiillotetut kivet, mustalla oksidilla päällystetty teräs ja tatamimatot. Pieniä hartsipäällystetyillä sorailla tehty lattia edustaa linnan vallihautaa. Kaksi väriä, valkoinen ja musta, virtaa kuin vesi ulkopuolelta, ja ylittäen puisilla hilakoristeilla sisustetun oven vastaanotossa.

Perheen Asuinpaikka

Sleeve House

Perheen Asuinpaikka Tämän todella ainutlaatuisen kodin on suunnitellut huomattava arkkitehti ja tutkija Adam Dayem, ja se voitti äskettäin toisen sijan American-Arkkitehtien Yhdysvaltain Vuoden rakennus -kilpailussa. 3-BR / 2,5-kylpyammeinen koti sijaitsee avoimilla, liikkuvilla niityillä ympäristössä, joka tarjoaa yksityisyyttä sekä dramaattisia laakso- ja vuoristomaisemat. Niin arvoituksellinen kuin se on käytännöllinen, rakenne on suunniteltu kaavamaisesti kahdeksi leikkautuvaksi holkkimaiseksi tilavuudeksi. Kestävästi hankittu hiiltävä puujulkisivu antaa talolle karkean, haalistuvan tekstuurin, nykyaikaisen tulkinnan Hudsonin laakson vanhoista latoista.

Taidetila

Surely

Taidetila Tämä on taiteen, rento ja vähittäiskauppa, jotka kaikki yhdistyvät yhdessä tilassa. Koska arkkitehtuuri, joka on maan ylläpitämä vaatekoukku sivutehdas. Koko rakennus säilyttää seinän täplikäsityksen, koska tilan kerrostekstuurina luodaan erilainen kontrasti ulkopuolen kanssa, luodaan myös avaruuskokemus. Hylkää liikaa kovaa koristelua, käytti näytöllä pehmeää koristelua, joka loi rentouttavan tunteen. Luomisen ja varhaisen vaiheen välinen kontrasti on joustavampi tulevaisuuden avaruuskehityksen kannalta.