Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ravintola

100 Bites Dessert

Ravintola Puremisen ottaminen suunnitteluteemaan, graafiset muotokuvat, hammasmallit, kuuluisuuksien pÀÀkuvat ovat kaikki keskeisiÀ piirteitÀ, jotka auttavat stimuloimaan jokaisen asiakkaan makuhermoja. Kuvitteellisesta ruskeasta ja valkoisesta graafisesta katosta valkoiseen supergrafiikkaan seinÀÀn, siististi jÀrjestettyyn tuotenÀytön seinÀÀn samoin kuin 100 purevaa ikonia, jotka edustavat eri vuosikymmeniÀ, rikas mustan huumorin maku sekoittaa.

Yrityssuunnittelu

Vivifying Minimalism

Yrityssuunnittelu Suunnitelman tarkoituksena oli luoda nykyaikainen tila, joka mukauttaa edistyneeseen tekniikkaan perustuvia terapioita ja tarjoaa samalla klassisia kylpylÀhoitoja. Tuloksena oli ehdotus luoda dynaaminen tila, joka lÀhettÀÀ tieteellisten laboratorioiden ankaruutta lisÀÀen samalla tuttuja konnotaatioita lÀmpimistÀ klassisista sisÀtiloista. Maa-aulan inspiraatio tuli zen-filosofiasta ja kosmoksen diadisesta luonteesta. Valkoinen lavaplasterviittaus kliiniseen valkoiseen ja tieteelliseen syyyn, suklaanruskea klassisesta paletista, joka viittaa ihmisen halujen tyylikkÀisiin konnotaatioihin.

LÀÀketieteellinen Keskus

Neo Derm The Center

LÀÀketieteellinen Keskus Se on suunniteltu resonoimaan linjojen teemaa, ja kalkkivÀrien korostukset ovat vain riittÀviÀ osoittamaan tÀmÀn ihonhoitokeskuksen upea ja energinen suunnitteluohje. Valkoisten raivojen linjojen palkit kulkevat koko valkoisen katon lÀpi ja ulottuvat ympÀröivÀÀn tilaan dynamiikan avulla. Vastaanoton vieressÀ oleva rentoutusvyöhyke asetetaan kalkkikivisÀvylle huonekalusta mattoon, joka korostaa nuorten ja nuorten merkkien olemusta katsomalla Victoria-satamaa.

NĂ€yttely- Ja Neuvottelutila

All Love in Town Sales Center

NÀyttely- Ja Neuvottelutila Kaupallinen tila voi myös olla yritystoimintaan suuntautunut toiminta-alue, joka on tÀynnÀ taidetta ja estetiikkaa, samoin kuin teatteri ja museo. Useat suunnittelijat eivÀt ole koskaan ajatelleet, ettÀ ihmisten ja ympÀristön intensiivisestÀ yhdistÀmisestÀ tulee niin vÀlttÀmÀtöntÀ kuin koskaan odotimme. Loimme sisÀtilan, joka löi sointua ihmisten tekeessÀ sitÀ hyödyntÀmÀllÀ eniten halpoja materiaaleja - hehkulamppuja, Ping Pongia ja joulukoristepalloja. kuukausia tuolloin koko teollisuudessa erottuvan suunnittelun takia.

Rengas

Moon Curve

Rengas Luonnollinen maailma on jatkuvassa liikkeessÀ, koska se tasapainottaa jÀrjestyksen ja kaaoksen vÀlillÀ. HyvÀ muotoilu luodaan samasta jÀnnitteestÀ. Sen vahvuus, kauneus ja dynaamisuus johtuvat taiteilijan kyvystÀ pysyÀ avoimena nÀille vastakkaisille luomisen aikana. Valmistunut pala on lukemattomien taiteilijoiden valintojen summa. Kaikki ajatukset ja tunteet eivÀt johda jÀykkÀÀn ja kylmÀÀn työhön, kun taas kaikki tunteet ja hallinta eivÀt anna työtÀ, joka ei ilmaise itseÀÀn. NÀiden kahden toisiinsa liittyminen on ilmaus itse elÀmÀn tanssista.

Lamppu

Capsule Lamp

Lamppu Valaisin suunniteltiin alun perin lastenvaatteille. Inspiraatio tulee kapselileluista, joita lapset saavat myymÀlöistÀ, jotka yleensÀ sijaitsevat kauppapaikoilla. Kun katsot lamppua, nÀet joukon vÀrikkÀitÀ kapselileluja, joista jokaisella on toive ja ilo, joka herÀttÀÀ nuorekkaan sielun. Kapselien lukumÀÀrÀÀ voidaan sÀÀtÀÀ ja sisÀltö korvata haluamallasi tavalla. Jokaisen kapseliin sijoittamasi esineestÀ arkipÀivÀn triviasta erikoiskoristeisiin tulee jokaisesta oma kertomuksesi, joka kiteyttÀÀ elÀmÀsi ja mielentilasi tietyllÀ hetkellÀ.