Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kampanja- Ja Myyntituki

Target

Kampanja- Ja Myyntituki Brainartist käynnistää vuonna 2020 asiakkaalle Steitz Securalle poikkimedian kampanjan uusien asiakkaiden hankkimiseksi: erittäin yksilöllisellä viestillä kohdistettuna julistekampanjana mahdollisimman lähellä potentiaalisten asiakkaiden portteja ja yksilöidyllä postituksella vastaavan kengän kanssa. nykyinen kokoelma. Vastaanottaja saa vastaavan vastineen, kun hän varaa ajan myyntihenkilöstön kanssa. Kampanjan tavoitteena oli lavastella Steitz Secura ja "yhteensopiva" yritys täydelliseksi pariksi. Brainartist kehitti täydellisen erittäin onnistuneen kampanjan.

Mopo

Cerberus

Mopo Merkittäviä parannuksia moottorin suunnittelussa toivotaan tuleville ajoneuvoille. Silti kaksi ongelmaa on edelleen olemassa: tehokas palaminen ja käyttäjäystävällisyys. Tämä koskee tärinää, ajoneuvon käsittelyä, polttoaineen saatavuutta, männän keskinopeutta, kestävyyttä, moottorin voitelua, kampiakselin vääntömomenttia sekä järjestelmän yksinkertaisuutta ja luotettavuutta. Tämä selostus kuvaa innovatiivista 4-tahtimoottoria, joka tarjoaa samanaikaisesti luotettavuuden, tehokkuuden ja alhaiset päästöt yhdessä mallissa.

Puulelu

Cubecor

Puulelu Cubecor on yksinkertainen mutta monimutkainen lelu, joka haastaa lasten ajattelun ja luovuuden ja tutustuttaa heidät väreihin ja yksinkertaisiin, toisiaan täydentäviin ja toimiviin varusteisiin. Kiinnittämällä pieniä kuutioita toisiinsa, setti on täydellinen. Erilaisia helppoja liitäntöjä, kuten magneetteja, tarranauhaa ja tappeja käytetään osissa. Yhteyksien löytäminen ja yhdistäminen toisiinsa täydentää kuution. Vahvistaa myös heidän kolmiulotteista ymmärrystään taivuttelemalla lasta suorittamaan yksinkertainen ja tuttu volyymi.

Lampunvarjostin

Bellda

Lampunvarjostin Helposti asennettava, riippuva lampunvarjostin, joka sopii mihin tahansa hehkulamppuun ilman työkaluja tai sähköalan asiantuntemusta. Tuotteiden suunnittelu mahdollistaa sen, että käyttäjä voi yksinkertaisesti laittaa sen päälle ja irrottaa polttimosta ilman suuria vaivaa luodakseen visuaalisesti miellyttävän valonlähteen budjettiin tai tilapäiseen asuntoon. Koska tämän tuotteen toiminnallisuus on muodoltaan upotettu, tuotantokustannukset ovat samanlaiset kuin tavallisen muovisen kukkaruukun. Mahdollisuus personoida käyttäjän maun mukaan maalaamalla tai lisäämällä koriste-elementtejä luo ainutlaatuisen luonteen.

Tapahtumamarkkinointimateriaali

Artificial Intelligence In Design

Tapahtumamarkkinointimateriaali Graafinen suunnittelu tarjoaa visuaalisen esityksen siitä, kuinka tekoälystä voi tulla suunnittelijoiden liittolainen lähitulevaisuudessa. Se tarjoaa oivalluksia siitä, kuinka tekoäly voi auttaa yksilöimään kuluttajan kokemuksen ja kuinka luovuus on taiteen, tieteen, tekniikan ja suunnittelun ristikkopisteissä. Artificial Intelligence In Graphic Design Conference on kolmipäiväinen tapahtuma San Franciscossa, Kaliforniassa marraskuussa. Joka päivä on suunnittelutyöpaja, puheita eri puhujilta.

Visuaalinen Viestintä

Finding Your Focus

Visuaalinen Viestintä Suunnittelija pyrkii näyttämään visuaalisen konseptin, joka osoittaa käsitteellisen ja typografisen järjestelmän. Niinpä sommittelu koostuu tietystä sanastosta, tarkoista mitoista ja keskeisestä sisällöstä, jotka suunnittelija on ottanut hienosti huomioon. Suunnittelija on myös pyrkinyt muodostamaan selkeän typografisen hierarkian, joka määrittää ja siirtää järjestystä, jossa yleisö saa tietoa suunnittelusta.