Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kylpyhuoneessetti

FRACTURE

Kylpyhuoneessetti Ainutlaatuinen keramiikkatuotteiden tyyli, murtolasiratojen merkittävä muotoilu Kommentti dekonstruktivismi… Murtuma Rakenteen komponenttien eheyden hajoaminen, pinnoilla pelattavat pelit, jotta geometrisista suunnitteluelementeistä saadaan tuotteen ulkopinnat ja siirretään dekonstruktivistinen tyyli -sarja esimerkki murtuma Bienin kohtaamasta yhdestä merkittävimmistä sarjoista.

Ruokapöydän Kaappi

Baan

Ruokapöydän Kaappi "baan" on eräänlainen kaappi, joka on erityisesti suunniteltu illalliskäyttöön. Sen ainutlaatuinen ulkonäkö ja vahvuus on kertomusta, joka liittyy funktiona. Kabinettijärjestelmillä on useita erottavia piirteitä. Takka ja savupiippu edustavat kaapin erilaisia toimintoja ja piirteitä, jotka erotetaan tarinalla, kuten ruokailuvälineiden lisäosa ja kudosrasia. Lisäksi viinilaseja edustaa kattokruunu ja astinhyllyä symboloi portaikko. Talossa on neljä pääkomponenttia, joista kerrotaan ideoista.

Silmälasit

Mykita Mylon, Basky

Silmälasit MYKITA MYLON -mallisto on valmistettu kevyestä polyamidimateriaalista, jolla on erinomainen yksilöllinen säädettävyys. Tämä erikoismateriaali luodaan kerros kerrallaan SLS (Selective Laser Sintering) -tekniikan ansiosta. Tulkitsemalla uudelleen 1930-luvulla muodin mukaisen perinteisen pyöreän ja soikean pyöreän panto-lasin silmälasimuodon, BASKY-malli lisää uuden kasvot tähän silmälasikokoelmaan, joka oli alun perin suunniteltu käytettäväksi urheilussa.

Kirja

Brazilian Cliches

Kirja "Brasilian kliseet" koostettiin käyttämällä kuvia vanhasta brasilialaisesta kohopaino klišeistä. Mutta syy otsikkoon ei johdu pelkästään kliiseistä, joita käytettiin sen kuvien koostumuksessa. Jokaisen sivun puolestaan törmäämme muun tyyppisiin brasilialaisiin kliseihin: historiallisiin, kuten portugalilaisten saapumiseen, alkuperäisten intiaanien katekisointiin, kahvin ja kullan taloussykliin ... se sisältää jopa nykyaikaisia brasilialaisia kliisejä, täynnä liikenneruuhkia, velat, suljetut asuntohuoneistot ja vieraantuminen - Kuvitettu kunnioittamattomassa nykyaikaisessa visuaalisessa kertomuksessa.

Kuljetusnapa

Viforion

Kuljetusnapa Projekti on kuljetusyksikkö, joka yhdistää ympäröivät kaupunkiasutukset dynaamisen elämän sydämeen helposti ja tehokkaasti yhdistämällä erilaisia kuljetusjärjestelmiä kuten rautatieasemaa, metroasemaa, Niilin kannen ja linja-autoasemaa muiden palvelujen lisäksi paikka olla tulevaisuuden kehityksen katalysaattori.

Kannettava Ultraäänivirheilmaisin

Prisma

Kannettava Ultraäänivirheilmaisin Prisma on suunniteltu ei-invasiiviseen materiaalitestaukseen äärimmäisissä ympäristöissä. Se on ensimmäinen ilmaisin, joka sisältää edistyneen reaaliaikaisen kuvantamisen ja 3D-skannauksen, mikä tekee virheiden tulkinnasta huomattavasti helpompaa ja vähentää teknikkojen aikaa paikan päällä. Käytännöllisesti katsoen tuhoutumattomalla kotelolla ja ainutlaatuisilla useilla tarkastustavoilla Prisma voi kattaa kaikki testaussovellukset öljyputkista ilmailualan komponentteihin. Se on ensimmäinen ilmaisin, jossa on kiinteä tiedontallennus ja automaattinen PDF-raporttien generointi. Langattoman ja Ethernet-yhteyden ansiosta yksikkö voidaan helposti päivittää tai diagnosoida.