Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Keraaminen

inci

Keraaminen Eleganssin peili; Inci heijastaa helmen kauneutta mustavalkoisilla vaihtoehdoilla ja on oikea valinta niille, jotka haluavat heijastaa aatelisuutta ja tyylikkyyttä tiloihin. Inci-linjoja tuotetaan 30 x 80 cm -kokoisina, ja ne lähettävät valkoisen ja mustan tyylin olohuoneisiin. Valmistettu käyttämällä kolmiulotteista digitaalista painotekniikkaa.

Ajopiirturiohjelmoija

Optimo

Ajopiirturiohjelmoija Optimo on uraauurtava kosketusnäyttö, joka on tarkoitettu kaikkien hyötyajoneuvoihin asennettujen digitaalisten ajopiirtureiden ohjelmointiin ja kalibrointiin. Nopeuteen ja helppokäyttöisyyteen keskittyen Optimo yhdistää langattoman tiedonsiirron, tuotesovellustiedot ja joukon erilaisia anturiyhteyksiä kannettavaan laitteeseen käytettäväksi ajoneuvon ohjaamossa ja korjaamossa. Suunniteltu optimaaliseen ergonomiaan ja joustavaan paikannukseen, sen tehtävälähtöinen käyttöliittymä ja innovatiivinen laitteisto parantavat dramaattisesti käyttäjän kokemusta ja vie ajopiirturien ohjelmoinnin tulevaisuuteen.

Orgaaninen Oliiviöljy

Epsilon

Orgaaninen Oliiviöljy Epsilon-oliiviöljy on rajoitetun erän tuote luonnonmukaisista oliivitarhoista. Koko tuotantoprosessi tehdään käsin perinteisillä menetelmillä ja oliiviöljy pullotetaan suodattamatta. Suunnittelimme tämän pakkauksen haluamalla varmistaa, että kuluttaja vastaanottaa erittäin ravitsevien tuotteiden herkät komponentit tehtaalta ilman muutoksia. Käytämme Quadrotta-pulloa, joka on suojattu kääreellä, sitoa nahka ja laitetaan käsintehtyyn puulaatikkoon, joka on suljettu sinettivahalla. Joten kuluttajat tietävät, että tuote tuli suoraan tehtaalta ilman mitään väliintuloa.

Laboratorion Vedenpuhdistusjärjestelmä

Purelab Chorus

Laboratorion Vedenpuhdistusjärjestelmä Purelab Chorus on ensimmäinen modulaarinen vedenpuhdistusjärjestelmä, joka on suunniteltu sopimaan yksilöllisiin laboratorion tarpeisiin ja tilaan. Se toimittaa kaikentyyppistä puhdistettua vettä ja tarjoaa skaalautuvan, joustavan, räätälöity ratkaisun. Modulaariset elementit voidaan jakaa laboratoriossa tai yhdistää toisiinsa ainutlaatuisessa torni-muodossa, minimoimalla järjestelmän jalanjälki. Haptiset säätimet tarjoavat erittäin kontrolloitavia annosteluvirtauksia, kun taas valon halo osoittaa kuoron tilan. Uusi tekniikka tekee Chorusta edistyneimmän järjestelmän, joka vähentää ympäristövaikutuksia ja juoksevia kustannuksia.

Laivanhallintajärjestelmä

GE’s New Bridge Suite

Laivanhallintajärjestelmä GE: n modulaarinen laivanhallintajärjestelmä on suunniteltu sopimaan sekä suurille että kevyille aluksille tarjoamalla intuitiivista ohjausta ja selkeää visuaalista palautetta. Uusi paikannustekniikka, moottorin ohjausjärjestelmät ja valvontalaitteet mahdollistavat alusten tarkan ohjaamisen ahtaissa tiloissa vähentäen samalla käyttäjän stressiä, koska monimutkaiset manuaaliset hallintalaitteet korvataan uudella kosketusnäyttötekniikalla. Säädettävä näyttö vähentää heijastuksia ja optimoi ergonomian. Kaikissa konsolissa on integroidut tartuntakahvat käytettäväksi karuilla merialueilla.